No i stało się! CHUCK IS BACK! . Pierwsze 2 odcinki obejrzałem z wypiekami na twarzy! Ganialne, zabawne, pomysłowe. No i w 2 odcinku wprowadzili świetnego aktora (goscia grającego w Eurotrip kibola (tego co otwierał piwo o oczodoły xD) lubie tego kolesia) A jutro na deser 3 odcinek. Miałem zrobić sobie maraton jutro wszystkich 3 epków ale nie wytrzymałem .
Widok Chucka z żulerskim zarostem większym niż u Morgana oraz jak przebrany pojawił się w BuyMore - bezcenne . Serial nadal świetny, polecam oglądać na bierząco to może będzie o czym dyskutować a nie tylko pisać wrażenia po końcu sezonu
Spoiler:
jedyne co troche mnie wkurzyło to to że przed każdym działaniem Chuck musi od nowa przypominać sobie jak się używa Kung-Fu itp. Myślałem że po jednym użyciu będzie to już znał na zawsze, albo do czasu az intersekt nauczy go tylu rzeczy że mu już mózg eksploduje z przeciążenia, a tu niestety inaczej to rozwiązali. Ale i tak nie jest źle , wręcz przeciwnie. jest chyba nawet lepiej. Co akcję "Chuck Flash! One two three FLASH!" xD
No i stało się! CHUCK IS BACK! :D . Pierwsze 2 odcinki obejrzałem z wypiekami na twarzy! Ganialne, zabawne, pomysłowe. No i w 2 odcinku wprowadzili świetnego aktora (goscia grającego w Eurotrip kibola (tego co otwierał piwo o oczodoły xD) lubie tego kolesia) A jutro na deser 3 odcinek. Miałem zrobić sobie maraton jutro wszystkich 3 epków ale nie wytrzymałem :P. Widok Chucka z żulerskim zarostem większym niż u Morgana oraz jak przebrany pojawił się w BuyMore - bezcenne :D. Serial nadal świetny, polecam oglądać na bierząco to może będzie o czym dyskutować a nie tylko pisać wrażenia po końcu sezonu :P
[spoiler]jedyne co troche mnie wkurzyło to to że przed każdym działaniem Chuck musi od nowa przypominać sobie jak się używa Kung-Fu itp. Myślałem że po jednym użyciu będzie to już znał na zawsze, albo do czasu az intersekt nauczy go tylu rzeczy że mu już mózg eksploduje z przeciążenia, a tu niestety inaczej to rozwiązali. Ale i tak nie jest źle :D, wręcz przeciwnie. jest chyba nawet lepiej. Co akcję "Chuck Flash! One two three FLASH!" xD[/spoiler]
jako ze poprzednio ja wstawialem teraz tez sie zajme tym serialem
planuje wstawiac go paczkami po 2-3 odcinki (moze czesciej ale to zalezy od czasu)
Mysle ze do konca tygodnia juz cos wrzuce
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
jako ze poprzednio ja wstawialem teraz tez sie zajme tym serialem planuje wstawiac go paczkami po 2-3 odcinki (moze czesciej ale to zalezy od czasu) Mysle ze do konca tygodnia juz cos wrzuce
Skończyłem oglądać epizody 01-04. Serial rządzi, jest jeszcze lepiej niż w drugim sezonie a już wtedy było naprawdę nieźle! Akcja z... [spoiler]Fight Clubem w Buy More - EPIC! :pirat: [/spoiler]
Mega serial, jedyny którego odcinki zacząłem zgrywać w HD żeby nic nie przegapić. Najnowszy jak po raz kolejny trzyma wysoki poziom. Aż by się chciało żeby już był następny tydzień...
Mega serial, jedyny którego odcinki zacząłem zgrywać w HD żeby nic nie przegapić. Najnowszy jak po raz kolejny trzyma wysoki poziom. Aż by się chciało żeby już był następny tydzień...
No to się szykuj gracek17 bo pierwszy sezon jeszcze nie robi takiego wrażenia ale końcówka drugiego i trzeci.. one po prostu zrywają hełm i powalają na ziemię
No to się szykuj [b]gracek17[/b] bo pierwszy sezon jeszcze nie robi takiego wrażenia ale końcówka drugiego i trzeci.. one po prostu zrywają hełm i powalają na ziemię :grin: