Poniżej znajduje się lista z dodanymi napisami do naszego serwisu.
Natomiast wchodząc do tego działu dowiesz się o wszystkim dotyczącym tłumaczeń:
Informacje, Requesty i Pomoc techniczna.
Szukam polskich napisów do "Mission Galactica: The Cylon Attack". Przejrzałem chyba wszystkie znane mi strony z napisami ( i nie tylko), niestety bez skutku.
Szukam polskich napisów do "Mission Galactica: The Cylon Attack". Przejrzałem chyba wszystkie znane mi strony z napisami ( i nie tylko), niestety bez skutku.
Kompletuję napisy do NCIS - im więcej znajdę tym więcej sezonów na raz wystawię. Do pierwszego mam komplet - poszukuję obecnie do [2x19] Conspiracy Theory
Ktoś ma? Gdzieś widział?
Kompletuję napisy do NCIS - im więcej znajdę tym więcej sezonów na raz wystawię. Do pierwszego mam komplet - poszukuję obecnie do [2x19] Conspiracy Theory Ktoś ma? Gdzieś widział?
{295}{}{y:i}Wcześniej w "Świat Gliniarzy".
{338}{}Proszę pana, co się stało?
{377}{}Proszę...
{416}{}Złapałeś się w pułapkę na szczury.
{459}{}Mam liszaj.
{487}{}Mam go od 15 lat.
///
xvidasd pisze:Kompletuję napisy do NCIS - im więcej znajdę tym więcej sezonów na raz wystawię. Do pierwszego mam komplet - poszukuję obecnie do [2x19] Conspiracy Theory
Ktoś ma? Gdzieś widział?
Witam, poszukuję napisów do The Shield 5x10 (XviD asd). Napiprojekt coś znalazło, ale napisy wyglądają tak: [spoiler][code]{295}{}{y:i}Wcześniej w "Świat Gliniarzy". {338}{}Proszę pana, co się stało? {377}{}Proszę... {416}{}Złapałeś się w pułapkę na szczury. {459}{}Mam liszaj. {487}{}Mam go od 15 lat.[/code][/spoiler]
///
[quote="xvidasd"]Kompletuję napisy do NCIS - im więcej znajdę tym więcej sezonów na raz wystawię. Do pierwszego mam komplet - poszukuję obecnie do [2x19] Conspiracy Theory Ktoś ma? Gdzieś widział?[/quote]
Subedit player spokojnie ci je odtworzy.
A jeśli chcesz to możesz je przekonwertowć np. do srt i z powrotem na microDVD i będziesz miał czasy wygaszania.
Subedit player spokojnie ci je odtworzy. A jeśli chcesz to możesz je przekonwertowć np. do srt i z powrotem na microDVD i będziesz miał czasy wygaszania.
Witam. Już od dłuższego czasu nie ma napisów do gary unmarried tzn od odcinka 10 drugiego sezonu w górę. Czy wie ktoś coś na temat napisów. Jest to mój ulubiony serial a z angielskim średnio sobie radzę niestety. Pozdrawiam
Witam. Już od dłuższego czasu nie ma napisów do gary unmarried tzn od odcinka 10 drugiego sezonu w górę. Czy wie ktoś coś na temat napisów. Jest to mój ulubiony serial a z angielskim średnio sobie radzę niestety. Pozdrawiam