Edytowałeś posta a ponieważ przeskoczyło na następną stronę to dopiero teraz przeczytałem:
Anonymous992 pisze:Btw. Może mógłbyś mi cofnąć te 2 warny? - z lat mych szczenięcych na forum tym zacnym, o serialach zajmujących traktującym.
Pewnie.
Anonymous992 pisze:Btw. 2 Orientujesz się może czy wyprzedzamy powoli AXN w wydawaniu 5. sezonu?
Chciałbym ale piąty sezon (22odc) już dawno zostały wemitowane a na wiosnę rusza sezon6.
Zastanawiałem się nad tymi minisodami bo jednak warto by było je wystawić jednak ja ze słuchu to się nie podejmę.
No ale jak uważasz, że dałbyś radę to wystarczyło by jak byś same dialogi spisał to wtedy ja timing mogę zrobić.
Added after 20 hours 58 minutes:
Nie wiem jak ci idzie i na którym odcinku jesteś więc właśnie zabrałem się za 5x10
Najwyżej potem zabiorę się za jakiś wcześniejszy.
Edytowałeś posta a ponieważ przeskoczyło na następną stronę to dopiero teraz przeczytałem:
[quote="Anonymous992"]Btw. Może mógłbyś mi cofnąć te 2 warny? - z lat mych szczenięcych na forum tym zacnym, o serialach zajmujących traktującym. [/quote] Pewnie. [quote="Anonymous992"]Btw. 2 Orientujesz się może czy wyprzedzamy powoli AXN w wydawaniu 5. sezonu?[/quote] Chciałbym ale piąty sezon (22odc) już dawno zostały wemitowane a na wiosnę rusza sezon6.
Zastanawiałem się nad tymi minisodami bo jednak warto by było je wystawić jednak ja ze słuchu to się nie podejmę. No ale jak uważasz, że dałbyś radę to wystarczyło by jak byś same dialogi spisał to wtedy ja timing mogę zrobić.
[size=75][color=#999999]Added after 20 hours 58 minutes:[/color][/size]
Nie wiem jak ci idzie i na którym odcinku jesteś więc właśnie zabrałem się za 5x10 Najwyżej potem zabiorę się za jakiś wcześniejszy.
Ja chyba dzisiaj oddam x07 mam w tej chiwli 32 minuty - zostało 9 czyli raczej dam radę...
Myślę, że do x10 (może 11) zrobię do końca tygodnia - a później?
Cóż skończą się ferie! jeden odcinek (max 1,5 w tygodniu chyba)
Zobaczymy...
Ja chyba dzisiaj oddam x07 mam w tej chiwli 32 minuty - zostało 9 czyli raczej dam radę... Myślę, że do x10 (może 11) zrobię do końca tygodnia - a później? Cóż skończą się ferie! jeden odcinek (max 1,5 w tygodniu chyba) Zobaczymy...
5x07 - done.
Minisody? Damn...
Myślę, że możemy je dorzucić jako bonus do całego sezonu, albo troszkę wcześniej.
Wg mnie lepiej skończyć najpierw pełne odcinki.
Chyba, że chcesz najpierw mini - to zobaczę jak je się tłumaczy (jutro).
5x07 - done. Minisody? Damn... Myślę, że możemy je dorzucić jako bonus do całego sezonu, albo troszkę wcześniej. Wg mnie lepiej skończyć najpierw pełne odcinki. Chyba, że chcesz najpierw mini - to zobaczę jak je się tłumaczy (jutro).
Szczerze mówiąc, to wcale ich nie szukałem
Po prostu, chciałem szybko ściągnąć 5 sezon, żeby przystąpić do pracy
i to: http://isohunt.com/torrent_details/1296 ... ab=summary
był pierwszy torrent na który trafiłem.
Ale i tutaj te 3 odbiegają jakością od reszty.
Jak chcesz to poszukam.
btw. Zajmujesz się jeszcze Psych?
Po krótkim przeglądzie stwierdzam, że chyba będzie ciężko je namierzyć (jeśli w ogóle.)
Szczerze mówiąc, to wcale ich nie szukałem :grin: Po prostu, chciałem szybko ściągnąć 5 sezon, żeby przystąpić do pracy i to: http://isohunt.com/torrent_details/129633133/rescue+me+season+5?tab=summary był pierwszy torrent na który trafiłem. Ale i tutaj te 3 odbiegają jakością od reszty. Jak chcesz to poszukam.
btw. Zajmujesz się jeszcze Psych?
Po krótkim przeglądzie stwierdzam, że chyba będzie ciężko je namierzyć (jeśli w ogóle.)
Bardzo mi przyjemnie z tego powodu. :grin: Brakuje mi jeszcze 10 minut (niecałych) x09 - jutro skończę, zrobię korektę x10 - zacznę x13 - czy mam wziąć x12?
Edit. Aaaa. Spać mi się nie chciało. :grin: Od rana ruszam z x13. (i oczywiście korektą x10) Myślę, że zdążę jeszcze do niedzieli oddać ci trzynastkę
btw. do 10 machnąłeś naprawdę zajebiste napisy.
Poza zmianą A na E w Damien (trzymam się imion z imdb)
i kilkoma literówkami bezbłędne.
Wręcz oglądałem odcinek zamiast korektować.
I ten...
Co mam uczynić z tymi mini, do których link podałeś?
Jeżeli chodzi o robienie napisów, to już mam ściągnięte z torrenta.
Chyba, że coś w nich zmieniałeś, to pobiorę.
btw. do 10 machnąłeś naprawdę zajebiste napisy. Poza zmianą A na E w Damien (trzymam się imion z imdb) i kilkoma literówkami bezbłędne. Wręcz oglądałem odcinek zamiast korektować. :grin:
I ten... Co mam uczynić z tymi mini, do których link podałeś? Jeżeli chodzi o robienie napisów, to już mam ściągnięte z torrenta. Chyba, że coś w nich zmieniałeś, to pobiorę.
Minisody - nic nie rób - Rafalito je zrobi (Rafalito przetłumaczył napisy od 1x01-4x10) i to link dla niego.
Ty rób następny odcinek
Ja męczę właśnie 5x11 i tak z 30% mam - niestety dziś dopasowywuję napisy do The Closer i morderczo idzie bo muszę wszystkie ręcznie...
Ale może wieczorkiem jeszcze coś dotłumaczę.
Czasem tłumaczę po kilku głębszych a czasem nie ;)
Minisody - nic nie rób - Rafalito je zrobi (Rafalito przetłumaczył napisy od 1x01-4x10) i to link dla niego.
Ty rób następny odcinek :)
Ja męczę właśnie 5x11 i tak z 30% mam - niestety dziś dopasowywuję napisy do The Closer i morderczo idzie bo muszę wszystkie ręcznie... Ale może wieczorkiem jeszcze coś dotłumaczę.