Tytuł: Riverworld
Produkcja: USA
Gatunek: Sci-Fi
Czas trwania: 170 minut
Premiera: 2010 - Świat
Reżyseria: Stuart Gillard
Scenariusz: Robert Hewitt Wolfe
Aktorzy: Peter Wingfield, Tahmoh Penikett, Laura Vandervoort, Mark Deklin
"Riverworld" to opowieść o fotoreporterze, który trafia do tajemniczego świata zamieszkanego przez ludzi żyjących kiedyś na Ziemi. Oddzielony od swojej narzeczonej walczy, aby ją odzyskać. Wszystko z pomocą sławnych ludzi takich jak Mark Twain.
Scenariusz oparty na cyklu SF "Świat Rzeki" autorstwa Philipa Jose Farmera
Dostępność - Perfect !
Napisy: Na razie brak nawet angielskich. (ale to dopiero co wyciekło do sieci)
Tytuł: Riverworld Produkcja: USA Gatunek: Sci-Fi Czas trwania: 170 minut Premiera: 2010 - Świat Reżyseria: Stuart Gillard Scenariusz: Robert Hewitt Wolfe Aktorzy: Peter Wingfield, Tahmoh Penikett, Laura Vandervoort, Mark Deklin
"Riverworld" to opowieść o fotoreporterze, który trafia do tajemniczego świata zamieszkanego przez ludzi żyjących kiedyś na Ziemi. Oddzielony od swojej narzeczonej walczy, aby ją odzyskać. Wszystko z pomocą sławnych ludzi takich jak Mark Twain.
Scenariusz oparty na cyklu SF "Świat Rzeki" autorstwa Philipa Jose Farmera
To jest przypadkiem ten serial, w którym ludzie z różnych czasów trafiają do tej krainy i próbują rozwikłać zagadkę co się stało. Wydaję mi się, że widziałem zapowiedź tego serialu parę miesięcy temu na Hataku i wyglądał ciekawie. Chyba jednak to bardziej podchodzi pod fantasy niż sci-fi.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
To jest przypadkiem ten serial, w którym ludzie z różnych czasów trafiają do tej krainy i próbują rozwikłać zagadkę co się stało. Wydaję mi się, że widziałem zapowiedź tego serialu parę miesięcy temu na Hataku i wyglądał ciekawie. Chyba jednak to bardziej podchodzi pod fantasy niż sci-fi.
Zapowiada się ciekawie, tylko szkoda że to mini-serial, nie tykam niczego co ma mniej niż 5 odcinków A z tego co widzę ma 2 (czyli tyle co standardowa produkcja syfy)
Zapowiada się ciekawie, tylko szkoda że to mini-serial, nie tykam niczego co ma mniej niż 5 odcinków :( A z tego co widzę ma 2 (czyli tyle co standardowa produkcja syfy)
[quote="Yugi_2142"]Chodzi ci o Tahmoha Peniketta ?[/quote] No tak o niego. A ja Battlestar Galactica nie oglądałam więc się wypowiedzieć nie mogę co do tej roli :P
Co rozumiesz przez 1 odc?
Bo napisów nie ma do tej pozycji niestety.
Są napisy do filmu zrealizowanego dla TV z 2003 roku o tym samym tytule. Ale to raczej nie kontynuacja tylko nowa wersja.
Co rozumiesz przez 1 odc? Bo napisów nie ma do tej pozycji niestety. Są napisy do filmu zrealizowanego dla TV z 2003 roku o tym samym tytule. Ale to raczej nie kontynuacja tylko nowa wersja.
Ujć, pomyliło mi się z archerem, którego jest właśnie 1 odc i by się więcej przydało Nikt nie będzie tego tłumaczył? Krótkie więc chyba nie tak trudno, tylko nie ma angielskich napisów jakoś...
Ujć, pomyliło mi się z archerem, którego jest właśnie 1 odc i by się więcej przydało :] Nikt nie będzie tego tłumaczył? Krótkie więc chyba nie tak trudno, tylko nie ma angielskich napisów jakoś...
jak kogoś interesuje to w sobotę o 14:30 na tv puls jest riverworld ale nie ten tylko ten z 2003 też sci-fi channel, podobno to tylko pilot serialu który miał wtedy powstać.. ja zobaczę jak nie będzie niczego lepszego
jak kogoś interesuje to w sobotę o 14:30 na tv puls jest riverworld ale nie ten tylko ten z 2003 też sci-fi channel, podobno to tylko pilot serialu który miał wtedy powstać.. ja zobaczę jak nie będzie niczego lepszego