Co pozostało Wam na VHS :)

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: AScarlett »

Też mam dużo bajek - myszka miki, król lew, kilka odcinków oryginalnej "Brzyduli", wszystkie części Rocky`ego, nagrane na vhs i 2 piersze części harry`ego pottera :)
Ale moje video jeszcze działa, więc póki co stoi, co prawda nieużywane, obok dvd :)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

niesmiertelna szklana pułapka ;]
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

U mnie chyba gdzieś leży jeszcze oczywiście "Szklana pułapka", "Terminator2" i "Kevin sam w domu" xD - nieśmiertelny film :D (w koncu cos w nim byc musi skoro leci co roku od 15 lat chyba xD)

Ale VHS odeszło już praktycznie w zapomnienie. Czasem jak starszemu nie chce sie siedziec po nocach to cos tam sobie nagra i kilka dni pozniej obejrzy. A tak to stoi sprzet i sie kurzy tylko :P
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Moje zostały wyrzucone po tkaim czasie jak lezaly nie dalo sie niczego odczytac, wilgoć itp... a szkoda bo filmow bylo ponagrywanych tez z TV kilkaset chyba
Obrazek
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Ja mam całego Ojca Chrzestnego (klasyka), trzy części Zabójczej Broni, Robin Hood z Kevinem Costnerem i Martwe Zło 2 , Rzecz (Coś) Carpentera :D Tyż sama klasyka.
A no i jeszcze angielski Robin of Sherwood nagrywany z RTL 7, trochę odcinków X-files i w sumie tyle.
Aha i jeszcze lotnisko we Frankfurcie :D

P.S Teraz tak sobie myślę, jak nagrywałam z telewizji film na kasecie, a potem pożyczałam go znajomym, którzy też go przegrywali- to to było piractwo chyba??? Hehe, to prawda w takim razie, że czym skorupka za młodu nasiąknie.... :-p
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Dwa lata temu wywaliłem około 100 kaset. Zostawiłem tylko 5 kaset żonie na nagrywanie swoich ulubionych seriali jak Moda na sukces itp. :-p. Tłumaczyłem żonie aby nie nagrywała tego badziewia bo strasznie z tego się niszczą kasety ;) . Nie wierzyła mi i teraz kasety nadają się tylko do wyrzucenia bo obraz strasznie skacze :D. Nie uwierzycie ile miejsca odzyskałem :grin:
Awatar użytkownika
Szycha
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Szycha »

Ja u siebie mam Podróże Pana Kleksa i parę Bondów nagrywanych z TVP1. Gdzieś jeszcze mam nawet moją komunijną kasetę z bajkami Looney Tunes :)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Mi został "Powrót do przyszłości", "Denis rozrabiaka", "Zabójcza broń" wszystkie części, "Polowanie na Czerwony Październik", "Terminator", sporo filmów przyrodniczych i jeszcze pare kaset na których nawet nie wiem co się znajduje. Myślałam ostatnio o ściągnięciu w/w filmów na cd, ale stwierdziłam, że niech sobie ten vhs zostanie, jako taka pamiątka mojego dzieciństwa :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nic. - Wszystko wywaliłem już ponad dziesięc lat temu albo i lepiej - w chwili kiedy pojawiły się pierwsze odtwarzacze DVD...

Nie mam sentymentu do rupieci... :D
Obrazek When Dreams Come True...
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Mi zostały Gwiezdne wojny, Pan Tadeusz :grin: i pare filmów nagranych z TV :-p
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Chyba zostały wszystkie części "Obcego" i ojciec ma pewnie jakieś nagrania z pierwszych sukcesów Małysza xD
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Obrazek tylko ta kasete zostawilem z sentymentu, reszta dawno wyrzucona
Awatar użytkownika
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam

Post autor: mszyszka01 »

U nas w domu w ogóle nie było odtwarzacza VHS, ale parę kaset posiadam jakieś bajki Boolinki, no i komunia, studniówka ale to jest już zgrane na DVD i szkoda wyrzucić oryginał.
funfel11
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: funfel11 »

a ja znalazłem ostatnio caryce katarzyne w wersji dla dorosłych

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ