Miami Medical

Seriale prawdziwsze niż życie.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Miami Medical

Post autor: spiderpp »

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

Serial przedstawia losy lekarzy zajmujących się najcięższymi przypadkami. Takimi, w których kluczowa dla życia pacjenta jest pierwsza godzina. Głównymi bohaterami są dr Matthew Proctor (Jeremy Northam), który leczył podczas wojny w Zatoce Perskiej. Jest też Dr Eva Zambrano (Lana Parrilla), pracoholiczka. Dr Christopher Deleo (Richard Coyle), ryzykant z dużym ego. Także, Dr Serena Warren (Elisabeth Harnois), nowicjuszka. Oraz pielęgniarz Tuck Brody (Omar Gooding). Za całością stoi Bruckheimer, który wyprodukował m.in. ''CSI'', ''Cold Case''.
Nie przepadam sam za medycznymi, ale zobaczyłem na n24, że jest serial ten tłumaczony to zaproponowałem. ; )
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

To nowość? Czy już dawno ten serial wystartował?
Obrazek When Dreams Come True...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Chetnie zobaczyłabym bo jakos ciagnie mnie do tych medycznych seriali ;)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

xvidasd pisze:To nowość? Czy już dawno ten serial wystartował?
Na razie wyemitowano dwa odcinki.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Jeśli któryś z uploaderów jest zainteresowany wstawianiem serialu, to pierwszy odcinek jest już przetłumaczony. Trzeba chyba tylko zmienić format napisów (są w formacie .srt - tutaj link: http://www.sendspace.pl/file/97988c611a47b063b555589 ).
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

seymour dzięki, ale już mam odcinek gotowy, będzie na wieczór :)
seymour
Wskaż do odpowiedzi

To super :) . Liczę na kolejny emocjonujący serial medyczny - czekam z niecierpliwością na premierę :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

popcorner >>
"Miami Medical" zadebiutuje w ramówce w piątkowym paśmie wieczornym, które zarezerwowane jest dla wszystkich "nie rokujących" tytułów, bo po prostu się nie ogląda. Spychane są tam zazwyczaj wszystkie niechciane produkcje.

Ci, którzy pilot serialu widzieli, nie pozostawiają na nim suchej nitki. Zwracają uwagę na łzawość wątków obyczajowych, przy jednoczesnej miałkości postaci, którym brak głębi i charakteru. "Miami Medical" w oczach dziennikarzy Hollywood Reporter to zbiór klisz i typowych chwytów, nadużywanych w serialach medycznych.

Ja tam nie będę płakał - GA wystarczy ;)
Obrazek When Dreams Come True...
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Ja widziałem pilota, serial słabiusieńki według mnie. Nie każdy serial produkowany przez Bruckheimera(producent CSI i wielu kasowych filmów) jest dobry, ostatnimi czasy nie ma passy: E-Ring skasowany po sezonie, podobnie z Justice i Eleventh Hour, następny w kolejce The Forgotten. Jak widać bez dobrego scenariusza i oglądalności nawet pieniądze nie pomogą.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Obejrzałem - Miami Medical jest faktycznie słaby. Jeśli ktoś się decyduje na stworzenie kolejnego serialu medycznego (bądź kryminalnego) to musi to być coś oryginalnego, a nie powtarzanie starych, zużytych schematów. Szkoda czasu na oglądanie tak wtórnej i średnio ciekawej produkcji.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Ale się zdziwiłem czytając wasze komentarze.
Ściągnąłem pierwszy odcinek z czystej ciekawości, nie czytając w ogóle tego tematu.
Serial dla mnie bomba, jest to taka Trauma, tylko że w szpitalu, czyli połączona z GA. W pierwszym odcinku mamy zdecydowanie za dużo akcji a za mało postaci, ale ja bym go od razu nie skreślał. Mnie zaintrygował i chętnie pośledzę kolejne odcinki.
Jeden minus, ciężko mi się go oglądało, bo obraz się szybko zmieniał a było b. dużo napisów. W związku z tym nie mogłem dobrze się przypatrzeć twarzom i zapoznać się z postaciami. Ale następne odcinki powinny pomóc.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ