🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

A-Team, The - klasyk

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

USA A-Team, The - klasyk

Post autor: asd »

No dobra - w końcu Wam powiem:
Zamierzam wystawić tak z ciekawości...

Obrazek

Ja wiem, że prawie każdy pamięta ten świetny serial jednak oglądając go po tylu latach wielu może spotkać zawód...
Dzieje się tak dlatego, że tamten obraz został przez nas samych wyidealizowany - to tak jak np. wspomnienie cytrynady w woreczkach... :D

Osobiście nie zamierzam raczej oglądać tylko tak sobie rochę włączyć i raczej się pośmiać :tongue:

Mam dylemat jednak: czy wypuścić tylko pierwszy sezon czy np od razu trzy?

Wolałbym osobiście (wygoda) jeden, jednak z punktu widzenia peerów chyba jednak lepszy byłby taki np trzy sezonowy...

Jak myślisz?
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2010, 21:11 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek When Dreams Come True...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jestem jak najbardziej na tak aby serial sie pojawil na stronie :D. i raczej jestem za opcją albo po sezonie albo sezon 1+2 najpierw a potem sezon 3
głównie ze względu na wage torrenta poniewaz wszystkie 3 sezony ważyły by bowiem ~1,5GB (sezon 1) + ~2,5GB (sezon 2) + ~2,7GB (sezon 3) wiec cała paczka troche duża by była, aczkolwiek nie tak duża jak jeden sezon w 350-tkach w sumie. Wstawiaj wedle własnej wygody, ważne żeby było.
Jakis czas temu obejrzałem jeden odcinek McGyvera (serialu tamtych czasów) i niestety prawie zasnąłem z nudów :(. Nie wiem czy tu nie bedzie podobnie :D ale miec 3 sezony na płytach to mozna pokozaczyć wśród znajomych xD

P.S. I widze że nie tylko ja jestem nocnym markiem :P czyżby wprawka przed sylwestrem? zarywanie nocek? xD
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

OOO, Super :)
Chociaż i tak już zdążyłem z eMule pobrać i obejrzeć pierwszy sezon, ale to nie zmienia faktu, że byłoby miło, gdyby reszta się znalazła :)
A co do paczki, to moim zdaniem lepiej na raz 3 sezony wstawić. Torrent dłużej wytrzyma, a i Ty będziesz miał mniej roboty z wystawianiem osobnych torrentów.
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

takiego klasyka to ściągnę nawet gdybym miał zasnąć na wszystkich odcinkach na raz i na każdym z osobna 8)
Ja optuje za dwoma sezonami na raz...
krisbaran
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: krisbaran »

Gawith pisze:takiego klasyka to ściągnę nawet gdybym miał zasnąć na wszystkich odcinkach na raz i na każdym z osobna Cool

wiadomo ze kazdy bedzie chcial miec... :wink:

sciagnac tylko dla wspomnien chociaz warto juz nie trzeba ogladac :D
Obrazek Obrazek
"Cztery jupitery, gdy zapada zmrok..."
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A ja ściągne i napewno przed monitorem nie zasnę glądając, wkońcu ktoś się za to wzioł tak myślałem, że jak ktoś zajoł się kameleonem to i tym się ktoś zajmie. TAK dla propozycji!
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Tak na serio to tylko pierwszy odcinek o dziwo jest nudny. Kompletnie mi się nie podobał, w dzisiejszych czasach za taki pilot, chyba serial nie dostałby szansy nawet na 2 odcinek ;)
Za to potem, czy dalej tym lepiej, po prostu miodzio. Chłopaki się rozkręcają z odcinka na odcinek, lepsza gra aktorska, dialogi, scenariusz. Ogólnie czym dalej oglądałem ten 1 sezon, tym lepiej się bawiłem. :)
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Pamiętam jak to kiedyś oglądałem każdy odcinek w TV. To były czasy. Fajnie było by znów to zobaczyć. No i przekonać się, że bez taśmy nic się nie uda. :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ponieważ raczej nie przepadam za starymi serialami gdyż nie wytrzymują konkurencji z nowymi podeszłem raczej scptycznie.
Jednak The A-Team tak naprawdę nie oglądałem... - owszem widziałem kilka odcinków ale to było juz dawno i nawet nie pamiętam o czym to było...
Być może dlatego pilot tak mi się spodobał - pwnie dlatego że z załozenia sceny mające trzymać w napięciu mnie po prostu rozśmieszały. A może po prostu serial jest tak dobry i ponadczasowy?

No bo kto by się nie uśmiał z Aquamaniac'a? (czemu do cholery nie zdjął tego kostiumu?) :D

Albo z takich widocznych "gołym okiem" wpadek:

"Klapa" ok:
Obrazek

"Klapa" spada:
Obrazek

"Klapa" znowu jest:
Obrazek

"Klapy" juz nie ma:
Obrazek

:clown:

Niestety do trzeciego sezonu brakuje kompletnych napisów więc wszystko co mogę Wam zaprezentować to dwa kompletne sezony z napisami... - chcecie? :)
Obrazek When Dreams Come True...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Niestety do trzeciego sezonu brakuje kompletnych napisów więc wszystko co mogę Wam zaprezentować to dwa kompletne sezony z napisami... - chcecie? Smile
oczywiscie ze chcemy :D (sorry za jakies literówki bo zawalony z lekka jestem :D ) dawaj co masz chocby i dwa sezonu :D
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Ja chętnie ;)

Dobrze jest przypomnieć sobie stare czasy ... 8)
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Ja tez jestem za.
We are against piracy, please don't attack ships.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Oczywiście jestem za to był genialny serialchyba pierwszy jaki oglądałem :D
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Jeszcze się pytasz :P
Nie pytaj, a działaj. Zawsze się znajdzie pełno widzów, zwłaszcza przy takiej perełce ;)
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

Nie wazne w jakiej formie, wazne aby bylo
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Nie pamiętam o czym to było tak naprawde dzieckiem wtedy byłem:D Wiec chętnie obejrze. I uważam że lepiej bedzie najpierw pierwszy sezon a poznije kolejne. Wielkosc jest zbyt duza zeby je ze soba laczyc.
Obrazek
mxgts
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mxgts »

wowo :D serial z daawnych czasów :mrgreen: również chetnie sciągne i obejrze :)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A czy coś już wiadomo o oficjalnej premierze pełnomątażowego filmu?
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

jeszcze nawet obsady nie ma, a ty juz o premierze;d;d;d
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

tez jestem jak najbardziej za, z checia zobacze go po latach, jak sie to prezentuje i czy sie bedzie ogladało tak fajnie jak kiedys

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ