No dobra - w końcu Wam powiem:
Zamierzam wystawić tak z ciekawości...
Ja wiem, że prawie każdy pamięta ten świetny serial jednak oglądając go po tylu latach wielu może spotkać zawód...
Dzieje się tak dlatego, że tamten obraz został przez nas samych wyidealizowany - to tak jak np. wspomnienie cytrynady w woreczkach...
Osobiście nie zamierzam raczej oglądać tylko tak sobie rochę włączyć i raczej się pośmiać
Mam dylemat jednak: czy wypuścić tylko pierwszy sezon czy np od razu trzy?
Wolałbym osobiście (wygoda) jeden, jednak z punktu widzenia peerów chyba jednak lepszy byłby taki np trzy sezonowy...
Jak myślisz?
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2010, 21:11 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wiem, że prawie każdy pamięta ten świetny serial jednak oglądając go po tylu latach wielu może spotkać zawód... Dzieje się tak dlatego, że tamten obraz został przez nas samych wyidealizowany - to tak jak np. wspomnienie cytrynady w woreczkach... :D
Osobiście nie zamierzam raczej oglądać tylko tak sobie rochę włączyć i raczej się pośmiać :tongue:
Mam dylemat jednak: czy wypuścić tylko pierwszy sezon czy np od razu trzy?
Wolałbym osobiście (wygoda) jeden, jednak z punktu widzenia peerów chyba jednak lepszy byłby taki np trzy sezonowy...
jestem jak najbardziej na tak aby serial sie pojawil na stronie . i raczej jestem za opcją albo po sezonie albo sezon 1+2 najpierw a potem sezon 3
głównie ze względu na wage torrenta poniewaz wszystkie 3 sezony ważyły by bowiem ~1,5GB (sezon 1) + ~2,5GB (sezon 2) + ~2,7GB (sezon 3) wiec cała paczka troche duża by była, aczkolwiek nie tak duża jak jeden sezon w 350-tkach w sumie. Wstawiaj wedle własnej wygody, ważne żeby było.
Jakis czas temu obejrzałem jeden odcinek McGyvera (serialu tamtych czasów) i niestety prawie zasnąłem z nudów . Nie wiem czy tu nie bedzie podobnie ale miec 3 sezony na płytach to mozna pokozaczyć wśród znajomych xD
P.S. I widze że nie tylko ja jestem nocnym markiem czyżby wprawka przed sylwestrem? zarywanie nocek? xD
jestem jak najbardziej na tak aby serial sie pojawil na stronie :D. i raczej jestem za opcją albo po sezonie albo sezon 1+2 najpierw a potem sezon 3 głównie ze względu na wage torrenta poniewaz wszystkie 3 sezony ważyły by bowiem ~1,5GB (sezon 1) + ~2,5GB (sezon 2) + ~2,7GB (sezon 3) wiec cała paczka troche duża by była, aczkolwiek nie tak duża jak jeden sezon w 350-tkach w sumie. Wstawiaj wedle własnej wygody, ważne żeby było. Jakis czas temu obejrzałem jeden odcinek McGyvera (serialu tamtych czasów) i niestety prawie zasnąłem z nudów :(. Nie wiem czy tu nie bedzie podobnie :D ale miec 3 sezony na płytach to mozna pokozaczyć wśród znajomych xD
P.S. I widze że nie tylko ja jestem nocnym markiem :P czyżby wprawka przed sylwestrem? zarywanie nocek? xD
OOO, Super
Chociaż i tak już zdążyłem z eMule pobrać i obejrzeć pierwszy sezon, ale to nie zmienia faktu, że byłoby miło, gdyby reszta się znalazła
A co do paczki, to moim zdaniem lepiej na raz 3 sezony wstawić. Torrent dłużej wytrzyma, a i Ty będziesz miał mniej roboty z wystawianiem osobnych torrentów.
OOO, Super :) Chociaż i tak już zdążyłem z eMule pobrać i obejrzeć pierwszy sezon, ale to nie zmienia faktu, że byłoby miło, gdyby reszta się znalazła :) A co do paczki, to moim zdaniem lepiej na raz 3 sezony wstawić. Torrent dłużej wytrzyma, a i Ty będziesz miał mniej roboty z wystawianiem osobnych torrentów.
A ja ściągne i napewno przed monitorem nie zasnę glądając, wkońcu ktoś się za to wzioł tak myślałem, że jak ktoś zajoł się kameleonem to i tym się ktoś zajmie. TAK dla propozycji!
A ja ściągne i napewno przed monitorem nie zasnę glądając, wkońcu ktoś się za to wzioł tak myślałem, że jak ktoś zajoł się kameleonem to i tym się ktoś zajmie. TAK dla propozycji!
Tak na serio to tylko pierwszy odcinek o dziwo jest nudny. Kompletnie mi się nie podobał, w dzisiejszych czasach za taki pilot, chyba serial nie dostałby szansy nawet na 2 odcinek
Za to potem, czy dalej tym lepiej, po prostu miodzio. Chłopaki się rozkręcają z odcinka na odcinek, lepsza gra aktorska, dialogi, scenariusz. Ogólnie czym dalej oglądałem ten 1 sezon, tym lepiej się bawiłem.
Tak na serio to tylko pierwszy odcinek o dziwo jest nudny. Kompletnie mi się nie podobał, w dzisiejszych czasach za taki pilot, chyba serial nie dostałby szansy nawet na 2 odcinek ;) Za to potem, czy dalej tym lepiej, po prostu miodzio. Chłopaki się rozkręcają z odcinka na odcinek, lepsza gra aktorska, dialogi, scenariusz. Ogólnie czym dalej oglądałem ten 1 sezon, tym lepiej się bawiłem. :)
Pamiętam jak to kiedyś oglądałem każdy odcinek w TV. To były czasy. Fajnie było by znów to zobaczyć. No i przekonać się, że bez taśmy nic się nie uda. :P
Ponieważ raczej nie przepadam za starymi serialami gdyż nie wytrzymują konkurencji z nowymi podeszłem raczej scptycznie.
Jednak The A-Team tak naprawdę nie oglądałem... - owszem widziałem kilka odcinków ale to było juz dawno i nawet nie pamiętam o czym to było...
Być może dlatego pilot tak mi się spodobał - pwnie dlatego że z załozenia sceny mające trzymać w napięciu mnie po prostu rozśmieszały. A może po prostu serial jest tak dobry i ponadczasowy?
No bo kto by się nie uśmiał z Aquamaniac'a? (czemu do cholery nie zdjął tego kostiumu?)
Albo z takich widocznych "gołym okiem" wpadek:
"Klapa" ok:
"Klapa" spada:
"Klapa" znowu jest:
"Klapy" juz nie ma:
Niestety do trzeciego sezonu brakuje kompletnych napisów więc wszystko co mogę Wam zaprezentować to dwa kompletne sezony z napisami... - chcecie?
Ponieważ raczej nie przepadam za starymi serialami gdyż nie wytrzymują konkurencji z nowymi podeszłem raczej scptycznie. Jednak The A-Team tak naprawdę nie oglądałem... - owszem widziałem kilka odcinków ale to było juz dawno i nawet nie pamiętam o czym to było... Być może dlatego pilot tak mi się spodobał - pwnie dlatego że z załozenia sceny mające trzymać w napięciu mnie po prostu rozśmieszały. A może po prostu serial jest tak dobry i ponadczasowy?
No bo kto by się nie uśmiał z Aquamaniac'a? (czemu do cholery nie zdjął tego kostiumu?) :D
Niestety do trzeciego sezonu brakuje kompletnych napisów więc wszystko co mogę Wam zaprezentować to dwa kompletne sezony z napisami... - chcecie? Smile
oczywiscie ze chcemy (sorry za jakies literówki bo zawalony z lekka jestem ) dawaj co masz chocby i dwa sezonu
[quote]Niestety do trzeciego sezonu brakuje kompletnych napisów więc wszystko co mogę Wam zaprezentować to dwa kompletne sezony z napisami... - chcecie? Smile[/quote]
oczywiscie ze chcemy :D (sorry za jakies literówki bo zawalony z lekka jestem :D ) dawaj co masz chocby i dwa sezonu :D
Nie pamiętam o czym to było tak naprawde dzieckiem wtedy byłem:D Wiec chętnie obejrze. I uważam że lepiej bedzie najpierw pierwszy sezon a poznije kolejne. Wielkosc jest zbyt duza zeby je ze soba laczyc.
Nie pamiętam o czym to było tak naprawde dzieckiem wtedy byłem:D Wiec chętnie obejrze. I uważam że lepiej bedzie najpierw pierwszy sezon a poznije kolejne. Wielkosc jest zbyt duza zeby je ze soba laczyc.