produkcja: Wielka Brytania
gatunek: Dramat, Historyczny
data premiery: 2006-09-21 (Świat)
odcinki: 6
Oto opowieść o miłości, władzy, korupcji, zdradzie i przeznaczeniu. Wyjątkowy obraz, przedstawiający historię Starożytnego Rzymu. Seria składa się z sześciu filmów, z których każdy opowiada o jednym z krytycznych momentów historii cesarstwa.
[quote] produkcja: Wielka Brytania gatunek: Dramat, Historyczny data premiery: 2006-09-21 (Świat) odcinki: 6[/quote] [quote]Oto opowieść o miłości, władzy, korupcji, zdradzie i przeznaczeniu. Wyjątkowy obraz, przedstawiający historię Starożytnego Rzymu. Seria składa się z sześciu filmów, z których każdy opowiada o jednym z krytycznych momentów historii cesarstwa. [/quote] [b]Dostepność[/b] :ok [b]Napisy teraz 100%[/b] :ok five
On mnie wykończy!!! Ratujcie!!
Też muszę wystawić.
No i chyba na głównej dokumenty trzeba będzie oddzielićosobno jak z Anime i Animowanymi jest obecnie prawda?
On mnie wykończy!!! Ratujcie!! ;) Też muszę wystawić. No i chyba na głównej dokumenty trzeba będzie oddzielićosobno jak z Anime i Animowanymi jest obecnie prawda?
Oj, ten dokument o Rzymie koniecznie trzeba bedzie obejrzec. Oddzielic koniecznie od innych, bedzie latwiej znalezc wsrod mnostwa innych wstawek. Dobry pomysl.
Oj, ten dokument o Rzymie koniecznie trzeba bedzie obejrzec. Oddzielic koniecznie od innych, bedzie latwiej znalezc wsrod mnostwa innych wstawek. Dobry pomysl.
Polecam tą mini serię!
Dobrze nakręcone epizody, w których przewijają się znani aktorzy (może nie z TOP listy ale zawsze...) także na grę aktorską nie ma co narzekać.
Myślę, że dobrze oddaje realia ówczesnych czasów. Z przyjemnością rozpocząłem i zakończyłem. Oczywiście daleko mu do superprodukcji jak np. RZYM ale chyba nie to przyświecało producentom tego "paradokumentu".
Drobna uwaga to napisy. Wydaje się, że częściowego tłumaczenia dokonał English Translator 1.0.
Polecam Wszystkim, którzy w pigułce i dużym skrócie chcą zapoznać się, przypomnieć sobie dzieje Cesarstwa.
Polecam tą mini serię! Dobrze nakręcone epizody, w których przewijają się znani aktorzy (może nie z TOP listy ale zawsze...) także na grę aktorską nie ma co narzekać. Myślę, że dobrze oddaje realia ówczesnych czasów. Z przyjemnością rozpocząłem i zakończyłem. Oczywiście daleko mu do superprodukcji jak np. RZYM ale chyba nie to przyświecało producentom tego "paradokumentu".
Drobna uwaga to napisy. Wydaje się, że częściowego tłumaczenia dokonał English Translator 1.0.
Polecam Wszystkim, którzy w pigułce i dużym skrócie chcą zapoznać się, przypomnieć sobie dzieje Cesarstwa.