Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
kasztan123
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: kasztan123 »

Witam wszystkich, Mam na imie Paweł i jestem tu nowy ^^ zostalo mi 75 lat do setki :-p Jako osoba wszechstronna i skromna ponad miare :roll: , posiadam szeroki wachlarz zainteresowań :] To głównych należą dobre ksiązki, filmy i seriale ;) [ale żeby nie bylo: lubie tez bardzo sport -> siatkówka, rower, rollki, troche sztuki walki ;)] Na codzień studiuje politologie ;) Pozdrawiam i licze na waszą pomoc ;)
basz
Wskaż do odpowiedzi

Heya

Post autor: basz »

Witam wszystkich Mam na imie Bartek. Pochodze z kujawsko pomorskiego. Uwielbiam ta stronke. Dzieki za wysilem adminowi i wszystkim ktorzy biora w tym udzial .
rudi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rudi »

Cześć, jestem rudi, i przez los zmuszony zostałem do oglądania małomegabajtówzajmujących seriali. Ratujecie mi pośladki panowie.
Dziękuję, pozdrawiam.
Pudzian1985
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pudzian1985 »

Czesc Jestem Darek. Pochodze z Lodzi. Dzieki za ta stronke. Uwielbiam seriale, szczegolnie gdy zajmuja malo mb
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Hej Panie Pudzian1985 .. a tak się zastanawiam, kto jest twoim największym idolem? ;)
ObrazekObrazek
louise
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: louise »

hi;)
jestem (według niektórych tutaj starą, według innych - młodą) studentką, której totalną obsesją są seriale sci-fi i wszystko, co jest związane z wampirami ;) bardzo fajny pomysl z tym formatem asd... ja to nawet papierowego origami nie umiem porządnie złożyć.
maku999
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: maku999 »

Witam wszystkich

Nazywam sie Maniek ,mieszkam w Kotlinie Klodzkiej.
Lubie dobra ksiazke a takze film. Z serialow - CSI, NCIS,Lost

Dzieki adminowi i wszystkim za dobra robote.

pozdrawiam.
nova09
Wskaż do odpowiedzi

Witam

Post autor: nova09 »

Witam serdecznie serialomaniaków, do których i ja się zaliczam :). Całe moje doczesne życie spędzam w Koninie. Dzięki Wam obejrzałam parę naprawdę dobrych seriali. Ogólnie lubię też oglądać filmy. To by było na tyle. Pozdrawiam
abook
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: abook »

Witam,

jak wszyscy zgromadzeni na forum, mam swoje kilka ulubionych seriali. Jak tylko pogoda na to pozwala to wybieram się w teren na mojej Hondzie VFR :)

Pozdrawiam
ktottams
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ktottams »

jestem... zawsze sobą

mam na imię... Marek

nie lubię... nudy

mam lat... 27

męczą mnie... ludzi bez wyobraźni

nie żałuję... że tu jestem

mieszkam w... Kielcach

zawsze... jestem optymistą

planuję... nie planuję bo plany mi nie wychodzą nigdy

nigdy... nie mówię: nigdy

chcę... być zawsze dobrym człowiekiem

kłamię... nie kłamię, jak już coś to nie mówię całej prawdy

nie życzę nikomu... samotności

denerwują mnie... nasi politycy

czasami... chciałbym zniknąć na moment z tego świata

kocham... oglądać dobre seriale jak "Lost"
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

nie umiem.... układać pełnych zdań.
Obrazek
KupaMan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: KupaMan »

Cześć, mam na imię Marek, żeby to napisać zmusił mnie regulamin.
sufo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sufo »

Hej, na imie mam Grzegorz, 28 lat. Seriale sci-fi to moja pasja :D
Studksc
Wskaż do odpowiedzi

Hello

Post autor: Studksc »

Hi my name is Stuart, Iam from the Uk.
I like sci-fi, my kids love kiddie shows and ask me to download all kinds of stuff for them.
I have been waiting a while to got onto xvidasd but I kept missing registration but no am in so here I am LOL.
jacekza
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jacekza »

Czesc mam na imię Jacek jestem ze Szczecina, dzieki za super stronke
rafaleq89
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rafaleq89 »

Czołem jestem Rafał , studiuję na UEP (nie mylić z nauką).Interesuję się elektroniką , szeroko pojętą informatyką , technologiami mobilnymi itp.Hmmm mam 21 lat ,cierpie na bezsenność (chyba:P).Pierwszym serialem xvid asd , który pobrałem był kyle xy w czasach , gdy istniało jeszcze tvshows.yoyo oraz torrentspy :P
sepiwo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sepiwo »

Witam wszystkich ;)
Mam na imię Sebastian jestem z Kędzierzyna-Koźla. Jeśli chodzi o nic to z inicjałów wyszło tak trochę... no ale mniejsza o to. Jestem uczniem liceum profil biol-chem nie mam żadego specjalnego hobby. Rocznik '92.
ulubione Seriale to House, Stargate SG1 i Atlantyda no i chirurdzy...
Pozdrawiam wszystkich na forum ;)
PanAnonim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PanAnonim »

Cześć, jestem Nikodem (sic!), mieszkam w Wielkopolsce, niedaleko Poznania. Jestem uczniem liceum, profil humanistyczny, interesuję się muzyką i filmami. Jako że jest to strona o serialach, powiem, że moje ulubione to House M.D., Dexter, Lost (ciężko uwierzyć, że to już koniec), Survivors, Desperate Housewives, Modern Family i Fringe.
Pozdrawiam serdecznie.
Lukas699CK
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lukas699CK »

Witam serdecznie. Mam na imie Łukasz. Mieszkam w okolicach Kielc. Moje ulubione seriale to LOST, Supernatural oraz House, ale oglądaw ich znacznie wiecej.
amelie
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: amelie »

Witam wszystkich, mam na imię Amelia, jestem z Bielska-Białej. Moje ulubione seriale to Private Practice i Nip/Tuck.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ