produkcja: USA
gatunek: Przygodowy , Western
data premiery: 2005-06-10
6 odcinków
Zaczerpnięte z filmwebu.
Opowieści z 19-wiecznego amerykańskiego zachodu, widzianego przez dwie rodziny, opowiadane z dwóch różnych perspektyw. Z jednej strony zachód widziany oczyma białych osadników, przeciwstawiony zostaje obrazowi rdzennych Amerykanów.
A teraz cos od siebie
Jestem narazie po 1,5 odcinka wiec troche mało ale juz po tym moge powiedziec że to znakomity miniserial. Mimo że odcinek ma 1,5 godziny nie czuje sie dłuzyzny. Nie jest to typowy serial o kowbojach. Przedstawia życie z perspektywy "zwykłych" ludzi jak i walke indian o przetrwanie. Ukazana jest rownież proba połaczenia dwoch kultur, białej i indiajńskiej.
polecam
Pliki pojawiaja sie obecnie na moim ulubionym i najlepszym serwisie torrenty.org
Obecnie sa 3 odcinki. Ukazuja sie regularnie z napisami wstawiane przez ta sama osobe.
produkcja: USA gatunek: Przygodowy , Western data premiery: 2005-06-10 6 odcinków
Zaczerpnięte z filmwebu. Opowieści z 19-wiecznego amerykańskiego zachodu, widzianego przez dwie rodziny, opowiadane z dwóch różnych perspektyw. Z jednej strony zachód widziany oczyma białych osadników, przeciwstawiony zostaje obrazowi rdzennych Amerykanów.
A teraz cos od siebie Jestem narazie po 1,5 odcinka wiec troche mało ale juz po tym moge powiedziec że to znakomity miniserial. Mimo że odcinek ma 1,5 godziny nie czuje sie dłuzyzny. Nie jest to typowy serial o kowbojach. Przedstawia życie z perspektywy "zwykłych" ludzi jak i walke indian o przetrwanie. Ukazana jest rownież proba połaczenia dwoch kultur, białej i indiajńskiej. polecam Pliki pojawiaja sie obecnie na moim ulubionym i najlepszym serwisie torrenty.org :smile: Obecnie sa 3 odcinki. Ukazuja sie regularnie z napisami wstawiane przez ta sama osobe.
Ciekawa propozycja, chociaż to aż 9 godzinny seans z chęcią obejrzę o ile wciągnie mnie pierwszy odcinek.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Bardzo dobry serial, oglądałem właśnie w tv, ale żałoba mi przeszkodziła (wszystko zapomniałem to nie lost tylko coś jak film 2tyg przerwy i o 20 puścili!) i przestałem, albo sobie na dvd kupię albo ściągnę w jakiejś dobrej wersji
Jak chcecie to możecie zrobić Dreamkepper, też w tv oglądałem ale było od razu całość 2odc, bardzo fajne, western, mi tam nie potrzebne, ale jak ktoś chce to informuję
Bardzo dobry serial, oglądałem właśnie w tv, ale żałoba mi przeszkodziła (wszystko zapomniałem to nie lost tylko coś jak film 2tyg przerwy i o 20 puścili!) i przestałem, albo sobie na dvd kupię albo ściągnę w jakiejś dobrej wersji
Jak chcecie to możecie zrobić Dreamkepper, też w tv oglądałem ale było od razu całość 2odc, bardzo fajne, western, mi tam nie potrzebne, ale jak ktoś chce to informuję :)
Bardzo dobry serial. Aczkolwiek napisy do 5 odcina są według mnie na skandalicznie niskim poziomie. Musiałem je wyłączyć i oglądałem bez. Wygląda jakby to była wersja beta, wrzucona z google translatora.
Bardzo dobry serial. Aczkolwiek napisy do 5 odcina są według mnie na skandalicznie niskim poziomie. Musiałem je wyłączyć i oglądałem bez. Wygląda jakby to była wersja beta, wrzucona z google translatora.