produkcja: Wielka Brytania gatunek: Komedia data premiery: 2008-05-01 (Świat) scenariusz: Darren Fisher
Obsada:
Simon Bird... Will McKenzie
James Buckley... Jay Cartwright
Blake Harrison... Neil Sutherland
Joe Thomas... Simon Cooper
Henry Lloyd-Hughes... Mark Donovan
Opis:
W życiu nastoletniego Willa prowadzącego do tej pory bardzo wygodne życie, chodzącego do prywatnej szkoły nagle wszystko zaczyna się sypać. Ojciec opuszcza matke, a on zmuszony jest do pójścia do zwykłej, publicznej szkoły co przyniesie wiele nieprzyjemności, ale nie tylko...
[b]produkcja:[/b] Wielka Brytania [b]gatunek:[/b] Komedia [b]data premiery:[/b] 2008-05-01 (Świat) [b]scenariusz:[/b] Darren Fisher
[b]Obsada:[/b] Simon Bird... Will McKenzie James Buckley... Jay Cartwright Blake Harrison... Neil Sutherland Joe Thomas... Simon Cooper Henry Lloyd-Hughes... Mark Donovan
[b]Opis:[/b] W życiu nastoletniego Willa prowadzącego do tej pory bardzo wygodne życie, chodzącego do prywatnej szkoły nagle wszystko zaczyna się sypać. Ojciec opuszcza matke, a on zmuszony jest do pójścia do zwykłej, publicznej szkoły co przyniesie wiele nieprzyjemności, ale nie tylko...
Nie wiem jak Twoje tłumaczenie Steryd, ale w tamtym tygodniu na n24 pojawiły się napisy do pierwszego odcinka i z tego co widzę w niedługim czasie możemy spodzewać się kontynuacji, wreszcie mogłem dokończyć jedynke i muszę przyznać, że całkiem nieźle i chętnie bym zobaczył reszte.
Nie wiem jak Twoje tłumaczenie Steryd, ale w tamtym tygodniu na n24 pojawiły się napisy do pierwszego odcinka i z tego co widzę w niedługim czasie możemy spodzewać się kontynuacji, wreszcie mogłem dokończyć jedynke i muszę przyznać, że całkiem nieźle i chętnie bym zobaczył reszte.
Super serial, typowo brytyjski styl i momentami absurdalny(w pozytywnym sensie) scenariusz, do tego jeden odcinek to około 20 minut więc szybciutko leci. Oglądam z angielskimi napisami i nie ma problemow ze zrozumieniem, bez napisow byłoby troche harcorowo ze wzgędu na brytyjski akcent i mase rzadko używanego słownictwa. Niemniej jednak polecam!
Super serial, typowo brytyjski styl i momentami absurdalny(w pozytywnym sensie) scenariusz, do tego jeden odcinek to około 20 minut więc szybciutko leci. Oglądam z angielskimi napisami i nie ma problemow ze zrozumieniem, bez napisow byłoby troche harcorowo ze wzgędu na brytyjski akcent i mase rzadko używanego słownictwa. Niemniej jednak polecam! ;)