napisy.info / n24 i inne...
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Jako że na hataka wejść nie mogę to wchodzę sprawdzać napisy na napisy24 jak wiadomo ta strona też należy do hataka (lub hatak do tej strony
) w każdym razie napisy ze strony napisy24 zawsze trafiają na hataka 
No ale wracam do tego co chciałem wam pokazać
Jak pamiętacie ostatnio były zbiórki na hataku, w tym momencie gdy piszę wiadomość nie wiem czy czasem znów nie pojawiła się kolejna zbiórka, każdym razie teraz zaczynają "żebrać" na napisy24

No ale wracam do tego co chciałem wam pokazać

Jak pamiętacie ostatnio były zbiórki na hataku, w tym momencie gdy piszę wiadomość nie wiem czy czasem znów nie pojawiła się kolejna zbiórka, każdym razie teraz zaczynają "żebrać" na napisy24

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Zabawni oni są. Wspólna baza miała wystartować już kilka miesięcy, reklamowali się nawet hasłem "projekt już prawie gotowy". Dodatkowo uzbierali kasę na grafikę do napisów24 i teraz chcą budować serwis od nowa?
Żenada, panowie.
Polecam zajrzeć na forum napisów24, gdzie Sokar żali się ile on to już kredytów na serwis pobrał (ciekawe co wpisał we wniosku o przyznanie kredytu
).
http://forum.gwrota.com/index.php?showtopic=13166
Żenada, panowie.
Polecam zajrzeć na forum napisów24, gdzie Sokar żali się ile on to już kredytów na serwis pobrał (ciekawe co wpisał we wniosku o przyznanie kredytu

http://forum.gwrota.com/index.php?showtopic=13166
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Szkoda gadać.
Serwis ma charakter zarobkowy i żeruje na naiwności użytkowników.
Nowy silnik miał ruszyć już w październiku zeszłego roku - był już gotowy tylko brakowało tysiaka na grafike (i na jej pocięcie). Po zebraniu tej kasy
nagle okazuje się, że znowu trzeba zapłacić programiście... to po co były te ogłoszenia "pilnie potrzeba php-owca" itp? Przecież nie chodziło o płatnego programiste...
Mniejsza z tym - bezczelność w tym przypadku została przektroczona - starzy wyjadacze pamiętają, ze od początku swojego istnienia hatak kilka razy do roku robił "ostatnie" zbiórki.
Dodatkowo homelab okazał się niewypałem i nie widzę sensu podtrzymywania przy życiu "trupa" poprzez ciągłe nawoływania do odwiedzin - jeśli coś jest nieciekawe to żadne takie akcje nie przyniosą rezultatów na dłuższą metę...
W końcu dojdzie do tego, że serwis stanie sie płatny gdyż autorom zależy wyłącznie na łatwym zarobku.
Serwis ma charakter zarobkowy i żeruje na naiwności użytkowników.
Nowy silnik miał ruszyć już w październiku zeszłego roku - był już gotowy tylko brakowało tysiaka na grafike (i na jej pocięcie). Po zebraniu tej kasy
nagle okazuje się, że znowu trzeba zapłacić programiście... to po co były te ogłoszenia "pilnie potrzeba php-owca" itp? Przecież nie chodziło o płatnego programiste...
Mniejsza z tym - bezczelność w tym przypadku została przektroczona - starzy wyjadacze pamiętają, ze od początku swojego istnienia hatak kilka razy do roku robił "ostatnie" zbiórki.
Dodatkowo homelab okazał się niewypałem i nie widzę sensu podtrzymywania przy życiu "trupa" poprzez ciągłe nawoływania do odwiedzin - jeśli coś jest nieciekawe to żadne takie akcje nie przyniosą rezultatów na dłuższą metę...
W końcu dojdzie do tego, że serwis stanie sie płatny gdyż autorom zależy wyłącznie na łatwym zarobku.

-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Bawi mnie to zdanie Sokara, że jeśli nie będzie napisów24 to nie będzie i samych napisów. Facet kreuje się trochę na "mesjasza", bez którego świat by nie istniał - zauważyliście, że Sokar używa tych samych metod jak pan na eSz z konkurencji? Na przykład te całe szantaże, że jeśli kasy nie będzie to zamknie serwis/przekaże serwis innym/zrobi serwis na abo itp. No i uśmiech politowania pojawia się na moich ustach, kiedy stwierdza, że przez wpłaty dziękuje się tłumaczom za tłumaczenia - śmiech na sali. No i te posty niektórych w stylu "ile to oni kasy nie dali". Tu 50 zł, tam 100 zł. W kraju, w którym średnia płaca wynosi ok 2700 zł (co jak wiadomo nie jest miarodajne), a opłaty ciągle rosną, nagle sporo osób zaczyna się robić rozrzutna. Tyle, że te informacje są nie do udowodnienia. Też mogę wpłacić 10 złotych, a mówić wszem i wobec, że było to 500 złotych. Ludzie kreują się na wielkich dobroczyńców i nawet nie próbują dowiadywać się na co faktycznie ta kasa zostaje przeznaczona. Skąd mogą wiedzieć, że zbiórka 2 tys. złotych nie zakończyła się dopiero po zebraniu 5 tys.? Z czegoś trzeba odsetki od kredytów spłacać 
IMO napisy24 zeszły na psy, kiedy dołączyli bazę napisów z .orgów. Tak się zarzekali, że nigdy nie dopuszczą do "obrotu" napisów w TMP, a teraz 3/4 tekstów jest właśnie w tym formacie - polecieli na popularność i zaprowadzili burdel w swoich czeluściach. Zbiórki non-stop to był ten ziobrowski gwóźdź do trumny serwisu.

IMO napisy24 zeszły na psy, kiedy dołączyli bazę napisów z .orgów. Tak się zarzekali, że nigdy nie dopuszczą do "obrotu" napisów w TMP, a teraz 3/4 tekstów jest właśnie w tym formacie - polecieli na popularność i zaprowadzili burdel w swoich czeluściach. Zbiórki non-stop to był ten ziobrowski gwóźdź do trumny serwisu.
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
Afery z portalami PL
Od czasu do czasu z czystej ciekawosci wizytuje ten burdel ktory kiedys byl calkiem dobra strona z napisami ale odkad pewna osoba zaczela miec problemy emocjonalne bagno tam wieksze niz w dzungli amazonskiej.
Coz wiec takiego interesujacego odwalil imc KJS, ano strzelil "niusa" ze ze smiechu sie jeszcze tarzam po podlodze.

Co w tym takiego dziwnego??
Jak mozemy sie dowiedziec z ww. notki
takie cos
..gdzie jak byk jest napisane..
Jednym slowem smiech na sali a KJS to bardzo dziwna i IMO ciezko chora i zakompleksiona persona.
Coz wiec takiego interesujacego odwalil imc KJS, ano strzelil "niusa" ze ze smiechu sie jeszcze tarzam po podlodze.

Co w tym takiego dziwnego??
Jak mozemy sie dowiedziec z ww. notki
wszystko cacy i pieknie tylko ze kiedy udamy sie pod link podany jako zrodlo owego "niusa" ( http://www.tech.co.uk ) i poszperamy troche na tej stronce to znajdziemyCzterech administratorów strony - Peter Sunde, Carl Lundstrom, Fredrik Neij i Gottfrid Svartholm Warg - zostali skazani na karę 123 tysięcy euro, konfiskatę mienia oraz po roku więzienia dla każdego z nich.
takie cos
..gdzie jak byk jest napisane..
..czyli JESLI zostana skazani to tyle beda musieli zaplacic.could been fined €123,000 (£91,762) and will have all their equipment confiscated if convicted.
Jednym slowem smiech na sali a KJS to bardzo dziwna i IMO ciezko chora i zakompleksiona persona.

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Wg zapowiedzi nowy hatak będzie tak wyglądał:

Na pierwszy rzut oka wygląda ładnie - design dopracowany i czytelny.
Skoro jdnak strona hatak.pl zmienia sie ze strony czysto "napisowej" to po co im home lab?
Nie wiem tez czy informacje "dnia codziennego" są naprawdę konieczne - od tego mam onet czy tvn24
Szkoda mi trochę "starego" hataka - miał swój klimat no ale poczekamy zobaczymy - może faktycznie będzie lepiej?

Na pierwszy rzut oka wygląda ładnie - design dopracowany i czytelny.
Skoro jdnak strona hatak.pl zmienia sie ze strony czysto "napisowej" to po co im home lab?
Nie wiem tez czy informacje "dnia codziennego" są naprawdę konieczne - od tego mam onet czy tvn24
Szkoda mi trochę "starego" hataka - miał swój klimat no ale poczekamy zobaczymy - może faktycznie będzie lepiej?

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
Oceń ten serial