Z L2M jest teraz ten problem, że stacja namieszała w kolejności odcinków i dlatego z lekka nie mają sensu. Natomiast ostatni odcinek był imho świetny. Ciekawe czy dalsze będą równie dobre...
Z L2M jest teraz ten problem, że stacja namieszała w kolejności odcinków i dlatego z lekka nie mają sensu. Natomiast ostatni odcinek był imho świetny. Ciekawe czy dalsze będą równie dobre...
Ja oglądam, nadal bardzo fajny i trzyma poziom. Podoba mi się, że jest jakaś taka stałość jeśli chodzi o postacie głównych bohaterów. Jest nieco o ich relacjach osobistych, ale nie za dużo, no i sporo się dzieje w serialu.
Nie podoba mi się tylko wprowadzenie tej głupiej długiej przerwy wiosennej
Ja oglądam, nadal bardzo fajny i trzyma poziom. Podoba mi się, że jest jakaś taka stałość jeśli chodzi o postacie głównych bohaterów. Jest nieco o ich relacjach osobistych, ale nie za dużo, no i sporo się dzieje w serialu. Nie podoba mi się tylko wprowadzenie tej głupiej długiej przerwy wiosennej :P
ja podobnie jak AreQ_BAH o nie czekałem i pobierałem w 350 i po zakonczeniu tego sezonu musze przyznac ze był on dużo lepszy od 1 chociaż i tu zdarzały się słabe odcinki
ja podobnie jak [b]AreQ_BAH[/b] o nie czekałem i pobierałem w 350 i po zakonczeniu tego sezonu musze przyznac ze był on dużo lepszy od 1 chociaż i tu zdarzały się słabe odcinki
Dla mnie niestety 2 sezon to spadek formy serialu, a na pewno spadek mojego zainteresowania nim.
Jakoś za bardzo wszystko zaczęło się kręcić tylko wokół Cala, wydawało mi się, ze w pierwszym sezonie była Grupa Lightmana, a w drugim już sam Lightman. Przyzwoity serial, ale nie porywa.
Dla mnie niestety 2 sezon to spadek formy serialu, a na pewno spadek mojego zainteresowania nim. Jakoś za bardzo wszystko zaczęło się kręcić tylko wokół Cala, wydawało mi się, ze w pierwszym sezonie była Grupa Lightmana, a w drugim już sam Lightman. Przyzwoity serial, ale nie porywa.