Kill Point

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Kill Point

Post autor: Mr.Wolf »

W tym temacie chciałbym polecić wam jakże wyśmienity serial Kill Point.

Powinien idealnie podobać się ludziom którym podobały się takie seriale jak Prison Break, Traveler czy nawet Day Break. Aktorzy grają według mnie bardzo dobrze szczególnie filmowy negocjator i szef grupy "terrorystów". Serial cechuje szczególnie to że jak w przypadku większości tego typu produkcji fabuła nie jest przedłużana lecz w sam raz idealnie dopasowana. Z cała pewnością polecam go wszystkim:)

Opis:
Grupa amerykańskich żołnierzy, którzy wrócili do domu ze służby w Iraku, skrzyknęła się, by dokonać skoku na bank. Lecz nie wszystko idzie tak jak zaplanowali...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Serial bardzo fajny - tutaj możecie go pobrać: Kill PointObrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

xvidasd pisze:Serial bardzo fajny - tutaj możecie go pobrać: Kill PointObrazek
Dzięki jak zawsze przydatny:) No i indeed dobry:)
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

o fajny serial, moze sobie zobacze, na dodatek tylko 8 odcinkow! tylko problem co do seedow\leech. na stronce pokazuje ze 3\5, a na programie 0\8...
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Co do tych seedów to nie jest tak źle, zazwyczaj seedy pokazuje o różnych godzinach, ja zostawiłem na noc i o ile pamiętam na następny dzień już było, lecz w dzień tak jak u ciebie pokazywało 0 :)
Barak
Wskaż do odpowiedzi

no seeders

Post autor: Barak »

I searched almost everywhere, but there is no tracker even with one seed.... any help, please? :?
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Maybe admin will do reseed for you and others in short time. We must wait for his decision.

For questions like that it is special section called Multi Language by the way.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ