Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
gburek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: gburek »

witam
mam na imię bartek lat dzieścia i trochę, od czasu friday nights light wsiąkłem w seriale , nie gardze filmami i grami komputerowymi.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Inminditrust pisze:Kocham seriale sci-fi. Farscape i SG-1 to dla mnie seriale absolutnie kultowe.
Oglądnij w takim razie Battlestat Galactica - to numer 1 kanonu sci-fi!
Obrazek When Dreams Come True...
pesti69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pesti69 »

No to zaczynamy :P
Od razu na wejsciu przeprpszam za nieuzywanie polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury akurat na tym urzadzeniu.

Jestem Pesti (imie mniej wazne bo chyba nawet dalsi znajomi go nie znaja). Wiek, 21 z kawalkiem :D
Głowne zainteresowania to obok seriali, jezyki obce - hiszpanski, niemiecki, angielski i hmm... szwedzki... l;D Ponadto interesuje mnie wszystko co jest zwiazane z wychowaniem, zywieniem itp psow, zwlaszcza owczarkow niemieckich, urok posiadania takoweo zwierza odkad pamietam.

Glowna tematyka seriali... hmm to by bylo wszystko o wampirach (no moze bez historyjek w stylu zmierzchu) i epektach nadprzyrodzonych (Supernatural, Heroes, itp), historia z tajemnica (jak w tej chwili np Persons Unknown) i od czasu do czasu historie mlodziezowe (cos jak O,C,, OTH, 90210) :)

no to chyba tyle :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

O, w końcu ktoś nowy z zainteresowaniami wokół grozy (i od razu sporo wpisów w odpowiednich tematach) :) To cieszy. I na dodatek płeć nadal u nas - w sumie nie wiem czemu - rzadka :) Witamy :)
pacman69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pacman69 »

Witam. Nazywam się Piotrek, mam 20 lat, jestem studentem. Oprócz oglądania seriali lubię....oglądać filmy :-), czytać książki i grać w piłkę nożną. Z serialów moimi faworytami są Californication, Dexter, Prison Breka, Lost oraz klasyka (Drużyna A, Nieustraszony).

Pozdrawiam.
raynor_ftf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: raynor_ftf »

cześć, na imię mi Paweł. Jestem uzależniony.. od seriali. Oglądam wszystko, co dobre. Zacząłem od sci-fi, ale nie pogardzę żadnym dobrym serialem w innym stylu (chociaż to kwestia subiektywna). Pozdrawiam
polak1980
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: polak1980 »

Witam, jestem fanem serialu Dexter.
polak1980
g1b3r
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: g1b3r »

Hej jestem Lukasz mam 27 lat i interesuje sie głownie serialami sf i wszystkimi jakby to nazwać serialami tajemniczymi i niewytłumaczalnymi :) uwielbiam Lost,BSG,Wszystkie serie Star Treka,SG tez wszystkie obecnie ogladam co sie da z Dennisem Learym (the job,rescue me)

Pozdrawiam
corgea
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: corgea »

No to się przedstawiam...
Przyjaciele wołają na mnie "Rysia", od osiemnastu lat, czyli od urodzenia, mieszkam we Wrocławiu. Muzyka, seriale, książki, koszykówka, filmy, fotografia, imprezy i spotkania z przyjaciółmi to jest to czym się zajmuję na codzien [przynajmniej do niedawna, bo teraz, o zgrozo, jestem w klasie maturalnej]. Moim serialowym faworytem jest Dexter. Nie pogardzę Herosami czy Czystą Krwią. Od dawna mam ochotę oglądnąć Six Feet Under.
Jeśli chodzi o muzykę to preferuję Rock, Indie, ale Lady Gagę czy Beyonce też posłucham.
Jeśli znajdzie się ktoś ciekawy to zapraszam na http://www.lumisfera.pl/gallery/39321/greentea ;)
Wciągają mnie książki fantasy.
Co do filmów to ostatnio oglądałam W. Allena "Jej wysokość Afrodyta" i podobał mi się ;)
Na forum raczej często zaglądać nie będę, bo i na kompa codziennie nie wchodzę. Nigdy nie umiałam się odnaleźć w forumowej społeczności.
To by było na tyle...
Pozdro.
iusticar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: iusticar »

Ahoj,
jestem tutaj raczej nowy, chociaż z owoców Waszej pracy korzystam już od kilku dni (peb i linki do Boston Legal w xvidASD).

Przy odrobinie szczęścia i zaparcia zagoszczę tu na dłużej, a wtedy -nie wykluczone- dodam cegiełkę od siebie i pomogę przy tłumaczeniach. Na tę chwilę to chyba wszystko, bo nie zwykłem w internecie od razu dzielić się swoimi danymi prywatnymi. Jednakże jeśli mi się tutaj spodoba, to nie wykluczam takiej możliwości w przyszłości :)
yamek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yamek »

Cześć wszystkim, jestem Jarek. Mam 20 lat. Jestem z okolic Poznania. Ukończyłem Technikum w zawodzie technik informatyk. Uwielbiam filmy Tarantino, słucham alternatywnego rocka, metalu oraz bigbeatu, oglądam głównie seriale kryminalne takie jak CSI (głównie Miami: Horatio rlz) oraz Bones.
darloj
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: darloj »

Witam!

Mam na imię Dariusz,jestem fanem seriali sf i historycznych oraz strategicznych gier komputerowych.

Pozdrawiam wszystkich.
bednar75
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bednar75 »

Witam wszystkich!

Ksywa: bednar
Zainteresowania: seriale sci-fi, gry komputerowe, ciężka muzyka, internet
szerszen-2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szerszen-2 »

Witam wszystkich.
Jestem z Lubelskiego i lubię oglądać filmy.
pozdr
krecik1988
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: krecik1988 »

Elo wszystkim..
Pochodzę z Mazowsza i lubie ogladac seriale i grać w piłkę nozną:P Interesuje się także bukmacherką.. Pozdrawiam
greenka
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: greenka »

Witajcie,

Młoda duchem, choć 30 + ;)

w gronie przyjaciół jestem znana z encyklopedycznej wiedzy na temat seriali ;)
Dobrych seriali :)
Oglądam dużo tytułów, ale w ciągach seryjnych.
W przerwach robię sto tysiecy innych rzeczy :)
Pozdrawiam
:)
anavel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: anavel »

Witam, wszystkich użytkowników mam na imię Bartek wiek 22lata mieszkam na podkarpaciu okolice Sanoka tam również studiuje
Awatar użytkownika
gala444
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gala444 »

Witam, mam na imię Kamil jestem uzależniony od filmów, seriali dobrej muzyki i książki :-)
Mieszkam w małym mieście 10km za Oświęcimiem.
Pozrawiam.
msv82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: msv82 »

Witam!

Nałogowiec jeśli chodzi o seriale oraz filmy :) Stary datą ale młody duchem - i chyba tak powinno być!
cis111
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cis111 »

Mam na imię Janek. Jestem fanem seriali sensacyjnych.
Witam wszystkich

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ