Nazywam się Bartek i pochodzę z Lublina. Pierwszym moim serialem, który obejrzałem "od dechy do dechy" były wszystkie sezony Przyjaciół. Siedziałem przed kompem po 6-10 godzin dziennie
Nazywam się Bartek i pochodzę z Lublina. Pierwszym moim serialem, który obejrzałem "od dechy do dechy" były wszystkie sezony Przyjaciół. Siedziałem przed kompem po 6-10 godzin dziennie :D
Witam wszystkich.
Nazywam się Maciej, mam 27 lat, pochodzę z Olsztyna, interesuję się montażem filmowym i ostatnio dopadł mnie serialowy głód ;]
Dzięki za świąteczny prezent. Pozdro.
Witam wszystkich. Nazywam się Maciej, mam 27 lat, pochodzę z Olsztyna, interesuję się montażem filmowym i ostatnio dopadł mnie serialowy głód ;] Dzięki za świąteczny prezent. Pozdro. :salut:
Witam,
Nazywam się Marcin i jestem z Łodzi.Mój ulubiony serial to Supernatural.Interesuję się piłką nożną oraz filmami i serialami.
Może pamiętacie mnie ponieważ na forum udzielałem się jako "marjan".
Witam, Nazywam się Marcin i jestem z Łodzi.Mój ulubiony serial to Supernatural.Interesuję się piłką nożną oraz filmami i serialami. Może pamiętacie mnie ponieważ na forum udzielałem się jako "marjan".
Jestem młodą serialoholiczką o imieniu Wiola - co widać po nick'u . Chętnie przyjmę namiary na ciekawy serial;]. Mieszkam i studiuje we Wrocławiu. Wkrótce obrona. Uzależniona od: seriali, anime, muzyki . Niecierpliwie oczekuje na dalsze sezony: The Unit i Pretty Little Liars, pozostałe w toku ;].
Jestem młodą serialoholiczką o imieniu Wiola - co widać po nick'u :]. Chętnie przyjmę namiary na ciekawy serial;]. Mieszkam i studiuje we Wrocławiu. Wkrótce obrona. Uzależniona od: seriali, anime, muzyki :]. Niecierpliwie oczekuje na dalsze sezony: The Unit i Pretty Little Liars, pozostałe w toku ;].
Jestem johnnyb, ot taki nick z sympatii do utworu the hooters
Hobbystycznie oglądam wszystko co się rusza, a także i seriale, anime, bajki itd.
Głównie obracam się w kręgach seriali angielskich, choć nie stronię od house'a, dextera, bbt, brothers&sisters itd. Anime oglądam wybiórczo, jeśli ktoś mi poleci albo sam znajdę coś co mi się wkręci. Choćby taka Gintama albo Mushishi.
XVIDASD po prostu kocham i nie wyobrażam sobie życia bez tych wspaniałych relase;ów
Jestem johnnyb, ot taki nick z sympatii do utworu the hooters ;)
Hobbystycznie oglądam wszystko co się rusza, a także i seriale, anime, bajki itd. Głównie obracam się w kręgach seriali angielskich, choć nie stronię od house'a, dextera, bbt, brothers&sisters itd. ;) Anime oglądam wybiórczo, jeśli ktoś mi poleci albo sam znajdę coś co mi się wkręci. Choćby taka Gintama albo Mushishi.
XVIDASD po prostu kocham i nie wyobrażam sobie życia bez tych wspaniałych relase;ów :D
Ave!
Pomięszkuję w Białymstoku.zim już przeżyłem 30 parę.kurdesz jak ten czas leci.filmy, seriale muza i komiksy to rzeczy bez których żyć nie dam rady ;D pozdrawiam wszystkich!!!!
Ave! Pomięszkuję w Białymstoku.zim już przeżyłem 30 parę.kurdesz jak ten czas leci.filmy, seriale muza i komiksy to rzeczy bez których żyć nie dam rady ;D pozdrawiam wszystkich!!!!
A ja jestem pol007, uwielbiam Bonda, stąd i numer przy ksywie. Wychowałem sie na Zbiku, Relaksach i jednym programie TV i to czarno białym- krótko mówiąc dzieciństwo spędziłem w gierkowej Polsce . Lubię ogladac serie CSI
A ja jestem pol007, uwielbiam Bonda, stąd i numer przy ksywie. Wychowałem sie na Zbiku, Relaksach i jednym programie TV i to czarno białym- krótko mówiąc dzieciństwo spędziłem w gierkowej Polsce . Lubię ogladac serie CSI
Hej,
jestem wyderkos, od bardzo dawna jestem wielkim fanem seriali sci-fi a przede wszystkim SG1, SG Atlantis i SGU, świat stał się inny po obejrzeniu tych wszystkich odcinków pozdrawiam wszystkich
Hej, jestem wyderkos, od bardzo dawna jestem wielkim fanem seriali sci-fi a przede wszystkim SG1, SG Atlantis i SGU, świat stał się inny po obejrzeniu tych wszystkich odcinków :) pozdrawiam wszystkich :D
Witam! 22letni poznaniak, miłośnik kobiecego ciała; fan piłki nożnej oraz seriali. W wolnych chwilach gram w pokera lub katuje PS3 :pirat: Cieszę się, że w końcu udało mi się trafić na otwartą rejestrację! Pozdrawiam
Witam! 22letni poznaniak, miłośnik kobiecego ciała; fan piłki nożnej oraz seriali. W wolnych chwilach gram w pokera lub katuje PS3 :pirat: Cieszę się, że w końcu udało mi się trafić na otwartą rejestrację! Pozdrawiam
Cześć. Nazywam się Marcin. Mam 30 lat. Mieszkam niedaleko Łodzi. Pracuję w sklepie. Uzależniony od dobrej muzyki np. Joy Division, Tool, Kult, seriali np. Twin Peaks, Szpital Królestwo, CSI Las Vegas. Pozdrawiam wszystkich
Cześć. Nazywam się Marcin. Mam 30 lat. Mieszkam niedaleko Łodzi. Pracuję w sklepie. Uzależniony od dobrej muzyki np. Joy Division, Tool, Kult, seriali np. Twin Peaks, Szpital Królestwo, CSI Las Vegas. Pozdrawiam wszystkich
Witam
Jestem Marcin, nick Shirkan niektórzy mówią szakir
Jestem z Wrocławia i tu mieszkam - nie zamieniłbym tego miasta na inne.
Jestem, fanem SG-1 oraz Terrego Pratchetta
Witam Jestem Marcin, nick Shirkan niektórzy mówią szakir :P Jestem z Wrocławia i tu mieszkam - nie zamieniłbym tego miasta na inne. Jestem, fanem SG-1 oraz Terrego Pratchetta :)
No dobra, jak mus, to mus, - aby byś traktowanym serio i nieignorowanym: Niniejszym pro forma się przedstawiam. Mój nick to 4god10, jestem reprezentantem gatunku homo sapiens sapiens, rasy białej, indoeuropejskiej, płeć męska, wiek - osiągnąłem dojrzałość płciową już jakiś czas temu. Mieszkam na trzeciej planecie od słońca w układzie gwiazdy pojedynczej ciągu głównego składającej się z 9 planet (wedle starej klasyfikacji, nie uznającej Plutona za ciało niebieskie pasa planetoid i protokomet Kupera-Orta). Gwiazda znajduje się w Galaktyce Drogi Mlecznej, na jej obrzeżach. Jej nazwa zwyczajowa to "Słonce" Dwie pierwsze planety pozbawione są księżyców. Pierwsza, skalna planeta to Merkury - pozbawiona atmosfery gorąca pustynia. Druga nosi nazwę Wenus. Posiada rozgrzaną atmosferę składającą się głównie ze związków siarki. Moja planeta, jak już nadmieniłem, jest trzecią wedle kolejności. Posiada jeden regularny księżyc o nazwie zwyczajowej Księżyc. Powierzchnia mojej planety składa się mniej więcej w 75 % z oceanów wody (dwuwodorek tlenu) resztę stanowią lądy. Mieszkam na kontynencie zwanym Europa. Kolejną planetą mego układu jest Mars. Posiada dwa nieregularne księżyce o nazwach Phobos i Deimos. Mars jest ostatnią z planet wewnętrznych mego układu, odznaczających powierzchnią trwała. Poza orbitą Marsa rozciąga się pas graniczny planetoid a za nim występują planety zewnętrzne - głównie gazowe olbrzymy. Piątą planeta układu jest Jowisz. Gazowy olbrzym - największa planeta układu. Posiada rozbudowany system księżyców, w tym regularnych...
Hm? Pisać dalej, czy wystarczy? Swoją drogą... ciekawe, czy gdybym hipotetycznie zgubił się kiedyś gdzieś w kosmosie i zaczął opisywać swój układ planetarny, to kosmici wiedzieliby, skąd pochodzę..?:|
No dobra, jak mus, to mus, - aby byś traktowanym serio i nieignorowanym: Niniejszym pro forma się przedstawiam. Mój nick to 4god10, jestem reprezentantem gatunku homo sapiens sapiens, rasy białej, indoeuropejskiej, płeć męska, wiek - osiągnąłem dojrzałość płciową już jakiś czas temu. Mieszkam na trzeciej planecie od słońca w układzie gwiazdy pojedynczej ciągu głównego składającej się z 9 planet (wedle starej klasyfikacji, nie uznającej Plutona za ciało niebieskie pasa planetoid i protokomet Kupera-Orta). Gwiazda znajduje się w Galaktyce Drogi Mlecznej, na jej obrzeżach. Jej nazwa zwyczajowa to "Słonce" Dwie pierwsze planety pozbawione są księżyców. Pierwsza, skalna planeta to Merkury - pozbawiona atmosfery gorąca pustynia. Druga nosi nazwę Wenus. Posiada rozgrzaną atmosferę składającą się głównie ze związków siarki. Moja planeta, jak już nadmieniłem, jest trzecią wedle kolejności. Posiada jeden regularny księżyc o nazwie zwyczajowej Księżyc. Powierzchnia mojej planety składa się mniej więcej w 75 % z oceanów wody (dwuwodorek tlenu) resztę stanowią lądy. Mieszkam na kontynencie zwanym Europa. Kolejną planetą mego układu jest Mars. Posiada dwa nieregularne księżyce o nazwach Phobos i Deimos. Mars jest ostatnią z planet wewnętrznych mego układu, odznaczających powierzchnią trwała. Poza orbitą Marsa rozciąga się pas graniczny planetoid a za nim występują planety zewnętrzne - głównie gazowe olbrzymy. Piątą planeta układu jest Jowisz. Gazowy olbrzym - największa planeta układu. Posiada rozbudowany system księżyców, w tym regularnych...
Hm? Pisać dalej, czy wystarczy? Swoją drogą... ciekawe, czy gdybym hipotetycznie zgubił się kiedyś gdzieś w kosmosie i zaczął opisywać swój układ planetarny, to kosmici wiedzieliby, skąd pochodzę..?:|