Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
bg_wolf
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Siema :)

Post autor: bg_wolf »

Witam wszystkich :)

Nazywam się Bartek i pochodzę z Lublina. Pierwszym moim serialem, który obejrzałem "od dechy do dechy" były wszystkie sezony Przyjaciół. Siedziałem przed kompem po 6-10 godzin dziennie :D

Pozdro for all :)
aj75
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Witam

Post autor: aj75 »

Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej, mieszkam w Krakowie. Moje ulubione seriale to BSG SG1 SGA Fringe.
Rhagg16
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rhagg16 »

Mam na imie Szymon jestem z Oswiecimia mam 19lat i interesuje sie wszlekiego rodzaju anime aktualnie ucze sie na profilu technik informatyk
boocian
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: boocian »

Witam, mam na imię Marcin, lat 35, miejsce zamieszkania Zawiercie. Jestem fanem serialów SG1, SGA. Pozdrawiam
wrAku
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wrAku »

Witam wszystkich.
Nazywam się Maciej, mam 27 lat, pochodzę z Olsztyna, interesuję się montażem filmowym i ostatnio dopadł mnie serialowy głód ;]
Dzięki za świąteczny prezent. Pozdro. :salut:
marcino
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marcino »

Witam,
Nazywam się Marcin i jestem z Łodzi.Mój ulubiony serial to Supernatural.Interesuję się piłką nożną oraz filmami i serialami.
Może pamiętacie mnie ponieważ na forum udzielałem się jako "marjan".
vaiolla
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: vaiolla »

Hejka!

Jestem młodą serialoholiczką o imieniu Wiola - co widać po nick'u :]. Chętnie przyjmę namiary na ciekawy serial;]. Mieszkam i studiuje we Wrocławiu. Wkrótce obrona. Uzależniona od: seriali, anime, muzyki :]. Niecierpliwie oczekuje na dalsze sezony: The Unit i Pretty Little Liars, pozostałe w toku ;].
mic661
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mic661 »

Witam,
nazywam się Michał, jestem z Polanicy- Zdroju(Kotlina Kłodzka), jestem fanem serialu Fringe i SGU.
Pozdrawiam
johnnyb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: johnnyb »

Howdy-ho!

Jestem johnnyb, ot taki nick z sympatii do utworu the hooters ;)

Hobbystycznie oglądam wszystko co się rusza, a także i seriale, anime, bajki itd.
Głównie obracam się w kręgach seriali angielskich, choć nie stronię od house'a, dextera, bbt, brothers&sisters itd. ;) Anime oglądam wybiórczo, jeśli ktoś mi poleci albo sam znajdę coś co mi się wkręci. Choćby taka Gintama albo Mushishi.

XVIDASD po prostu kocham i nie wyobrażam sobie życia bez tych wspaniałych relase;ów :D
Kattatonia
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Kattatonia »

Hello & thanks for the opportunity to join the forum :D

I enjoy a wide range of shows, such as: Doctor Who, Battlestar Gallactica, The Walking dead, Dexter, too many more to list ( :

Thanks again!
Kat
yavamir
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yavamir »

Ave!
Pomięszkuję w Białymstoku.zim już przeżyłem 30 parę.kurdesz jak ten czas leci.filmy, seriale muza i komiksy to rzeczy bez których żyć nie dam rady ;D pozdrawiam wszystkich!!!!
pol007
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pol007 »

A ja jestem pol007, uwielbiam Bonda, stąd i numer przy ksywie. Wychowałem sie na Zbiku, Relaksach i jednym programie TV i to czarno białym- krótko mówiąc dzieciństwo spędziłem w gierkowej Polsce . Lubię ogladac serie CSI
kocek001
Wskaż do odpowiedzi

Witam

Post autor: kocek001 »

Witam mam na imię Jacek prowadzę własną działalność, uwielbiam seriale i grę w pokera.
Pozdrawiam wszystkich miłośników seriali.
wyderkos
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wyderkos »

Hej,
jestem wyderkos, od bardzo dawna jestem wielkim fanem seriali sci-fi a przede wszystkim SG1, SG Atlantis i SGU, świat stał się inny po obejrzeniu tych wszystkich odcinków :) pozdrawiam wszystkich :D
szlunek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szlunek »

Witam! 22letni poznaniak, miłośnik kobiecego ciała; fan piłki nożnej oraz seriali. W wolnych chwilach gram w pokera lub katuje PS3 :pirat: Cieszę się, że w końcu udało mi się trafić na otwartą rejestrację! Pozdrawiam
marcys130608
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marcys130608 »

Cześć. Nazywam się Marcin. Mam 30 lat. Mieszkam niedaleko Łodzi. Pracuję w sklepie. Uzależniony od dobrej muzyki np. Joy Division, Tool, Kult, seriali np. Twin Peaks, Szpital Królestwo, CSI Las Vegas. Pozdrawiam wszystkich
searenity
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: searenity »

Cześć. Jestem fanką anime i Vampire Diaries. Pozdrawiam ^^
Redrum
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Redrum »

Nazywam się Przemek, mam 16 lat. Mieszkam w Krakowie. Lubię posłuchać dobrego rapu i oglądnąć dobry film albo serial ;)
shirkan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shirkan »

Witam
Jestem Marcin, nick Shirkan niektórzy mówią szakir :P
Jestem z Wrocławia i tu mieszkam - nie zamieniłbym tego miasta na inne.
Jestem, fanem SG-1 oraz Terrego Pratchetta :)
4god10
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: 4god10 »

huh;/ Do I realy hav 2?:(

No dobra, jak mus, to mus, - aby byś traktowanym serio i nieignorowanym: Niniejszym pro forma się przedstawiam. Mój nick to 4god10, jestem reprezentantem gatunku homo sapiens sapiens, rasy białej, indoeuropejskiej, płeć męska, wiek - osiągnąłem dojrzałość płciową już jakiś czas temu. Mieszkam na trzeciej planecie od słońca w układzie gwiazdy pojedynczej ciągu głównego składającej się z 9 planet (wedle starej klasyfikacji, nie uznającej Plutona za ciało niebieskie pasa planetoid i protokomet Kupera-Orta). Gwiazda znajduje się w Galaktyce Drogi Mlecznej, na jej obrzeżach. Jej nazwa zwyczajowa to "Słonce" Dwie pierwsze planety pozbawione są księżyców. Pierwsza, skalna planeta to Merkury - pozbawiona atmosfery gorąca pustynia. Druga nosi nazwę Wenus. Posiada rozgrzaną atmosferę składającą się głównie ze związków siarki. Moja planeta, jak już nadmieniłem, jest trzecią wedle kolejności. Posiada jeden regularny księżyc o nazwie zwyczajowej Księżyc. Powierzchnia mojej planety składa się mniej więcej w 75 % z oceanów wody (dwuwodorek tlenu) resztę stanowią lądy. Mieszkam na kontynencie zwanym Europa. Kolejną planetą mego układu jest Mars. Posiada dwa nieregularne księżyce o nazwach Phobos i Deimos. Mars jest ostatnią z planet wewnętrznych mego układu, odznaczających powierzchnią trwała. Poza orbitą Marsa rozciąga się pas graniczny planetoid a za nim występują planety zewnętrzne - głównie gazowe olbrzymy. Piątą planeta układu jest Jowisz. Gazowy olbrzym - największa planeta układu. Posiada rozbudowany system księżyców, w tym regularnych...

Hm? Pisać dalej, czy wystarczy? Swoją drogą... ciekawe, czy gdybym hipotetycznie zgubił się kiedyś gdzieś w kosmosie i zaczął opisywać swój układ planetarny, to kosmici wiedzieliby, skąd pochodzę..?:|

4god10

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ