Chętni do wspomagania prywatnej strony?
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
S.E.S.J.A System eliminacji studentów jest aktywny. Jak tylko przebiję się przez nią w jednym kawałku to już całkiem na poważnie
a na razie w ciągu najbliższych dni postaram się dodać wszystkie opisy i szczegóły obsady filmów które już są dodane.
Poza tym muszę poczekać aż google zindeksuje wszystkie strony które już są (na razie jest ok. 1/4) żebym mógł zacząć pozycjonowanie słów kluczowych bo inaczej ciężko będzie zdobyć wyższą pozycje w wyszukiwarce od np. filmwebu i tym podobnych :roll:

Poza tym muszę poczekać aż google zindeksuje wszystkie strony które już są (na razie jest ok. 1/4) żebym mógł zacząć pozycjonowanie słów kluczowych bo inaczej ciężko będzie zdobyć wyższą pozycje w wyszukiwarce od np. filmwebu i tym podobnych :roll:
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Odgrzebie trochę a co tam.
Akurat minął blisko rok od ostatniego posta.
Rok podczas którego wiele się zmieniło. Przede wszystkim na lepsze.
Blisko 3 lata po powstaniu pierwszej wersji anyshow.pl mimo braku czasu postanowiłem powrócić do projektu Bazy Seriali, który 8 miesięcy temu porzuciłem by na dobre zająć się komercyjnym tworzeniem stron internetowych.
Zabawne, że wyszło jak wyszło, ale dzięki serialom, przez przypadek obrałem ciekawą drogę w życiu - Marketing Internetowy. Ale nie o tym miało być
Mimo braku czasu związanego z moją pracą mimo wszystko w, że tak powiem hołdzie serialom postanowiłem wznowić prace nad tworzeniem anyshow.pl
Tym samym ponownie zapraszam zainteresowanych pomocą

Rok podczas którego wiele się zmieniło. Przede wszystkim na lepsze.
Blisko 3 lata po powstaniu pierwszej wersji anyshow.pl mimo braku czasu postanowiłem powrócić do projektu Bazy Seriali, który 8 miesięcy temu porzuciłem by na dobre zająć się komercyjnym tworzeniem stron internetowych.
Zabawne, że wyszło jak wyszło, ale dzięki serialom, przez przypadek obrałem ciekawą drogę w życiu - Marketing Internetowy. Ale nie o tym miało być

Tym samym ponownie zapraszam zainteresowanych pomocą