Imię: Kamil Wiek: 19 lat Miejscowość: Police (k. Szczecina) Edukacja: Technikum Budownictwa Okrętowego, projektant Zainteresowania: Muzyka (http://www.lastfm.pl/user/l0ker), sport, fotografika i grafika komputerowa Ulubione seriale: Californication, Sons of Anarchy, Dwóch i Pół, Pacyfik
[b]Imię:[/b] Kamil [b]Wiek:[/b] 19 lat [b]Miejscowość:[/b] Police (k. Szczecina) [b]Edukacja:[/b] Technikum Budownictwa Okrętowego, projektant [b]Zainteresowania:[/b] Muzyka ([url]http://www.lastfm.pl/user/l0ker[/url]), sport, fotografika i grafika komputerowa [b]Ulubione seriale:[/b] Californication, Sons of Anarchy, Dwóch i Pół, Pacyfik
Witam. Nazywam się Piotrek. Mieszkam na Śląsku w małej miejscowości Skoczów. Chodzę do pierwszej klasy liceum. Od paru lat nałogowo oglądam seriale oraz filmy, dopiero niedawno dowiedziałem się o tej stronie. Bardzo się cieszę, że mogę być członkiem tej społeczności. Poza filmami/serialami też czytam dużo kryminałów oraz.. piszę kryminały.
Witam. Nazywam się Piotrek. Mieszkam na Śląsku w małej miejscowości Skoczów. Chodzę do pierwszej klasy liceum. Od paru lat nałogowo oglądam seriale oraz filmy, dopiero niedawno dowiedziałem się o tej stronie. Bardzo się cieszę, że mogę być członkiem tej społeczności. Poza filmami/serialami też czytam dużo kryminałów oraz.. piszę kryminały.
Jestem Mario (wiek chrystusowy). Dotychczas byłem umiarkowanym fanem seriali - ale ostatnio mam chwilowo więcej wolnego czasu więc stałem się nałogowym oglądaczem seriali. Preferuję brytyjskie produkcje głównie te o tematyce detektywistycznej no i oczywiście te epatujące angielskim humorem...
Lubię też filmy dokumentalne...
Pozdrawiam
Jestem Mario (wiek chrystusowy). Dotychczas byłem umiarkowanym fanem seriali - ale ostatnio mam chwilowo więcej wolnego czasu więc stałem się nałogowym oglądaczem seriali. Preferuję brytyjskie produkcje głównie te o tematyce detektywistycznej no i oczywiście te epatujące angielskim humorem... Lubię też filmy dokumentalne... Pozdrawiam
[quote="wladi"]jestem tutaj nowy jak Wy wszyscy na tej stronie [/quote] eee - sporo tutaj "wyg", którzy mają więcej "gwiazdek" niż wskazuje Forum (działamy chyba od 2004 roku :) )
Tomek mi na imię, przesiaduję najczęściej w Łodzi, bywa, że zjawiam się w jednym z tutejszych liceów.
Jako fan seriali szukam tu przede wszystkim ciekawych propozycji 'co warto obejrzeć' i wymiany myśli na temat produkcji już przeze mnie obejrzanych/oglądanych.
Tomek mi na imię, przesiaduję najczęściej w Łodzi, bywa, że zjawiam się w jednym z tutejszych liceów. Jako fan seriali szukam tu przede wszystkim ciekawych propozycji 'co warto obejrzeć' i wymiany myśli na temat produkcji już przeze mnie obejrzanych/oglądanych.
Cześć na imię mam Sebastian rocznik 84, jestem z Poznania. lubię dobre filmy w sumie wszystkich gatunków wybrane seriale min. SG1, Atlantis, Chuck. Interesuje się militariami, lubię pobawić się programami do projektowania.
Cześć na imię mam Sebastian rocznik 84, jestem z Poznania. lubię dobre filmy w sumie wszystkich gatunków wybrane seriale min. SG1, Atlantis, Chuck. Interesuje się militariami, lubię pobawić się programami do projektowania.
Witam. Nazywam sie Michał, lat mam 27. Interesują mnie głównie seriale sf. Mam nadzieję że znajdę tu wiele ciekawych informacji o serialach której odciągną mnie na jakiś czas od rzeczywistości.
Witam. Nazywam sie Michał, lat mam 27. Interesują mnie głównie seriale sf. Mam nadzieję że znajdę tu wiele ciekawych informacji o serialach której odciągną mnie na jakiś czas od rzeczywistości.
Darek. 50 lat. Lubię oglądać seriale na komputerze bo są bez reklam i mogę obejrzeć kilka odcinków pod rząd (co lubię najbardziej). Mieszkam w Radomiu.
Darek. 50 lat. Lubię oglądać seriale na komputerze bo są bez reklam i mogę obejrzeć kilka odcinków pod rząd (co lubię najbardziej). Mieszkam w Radomiu.
Cześć wszystkim. Jestem Aśka - studentka fil. angielskiej i nauczycielka z Łomży. Seriale pomagają mi w szlifowaniu akcentu i powiększaniu zasobu słówek, a przy okazji dostarczają rozrywki
Cześć wszystkim. Jestem Aśka - studentka fil. angielskiej i nauczycielka z Łomży. Seriale pomagają mi w szlifowaniu akcentu i powiększaniu zasobu słówek, a przy okazji dostarczają rozrywki ;)