wraca Gamboa i jest jeszcze bardziej przerażający niż wcześniej, zagadka organizacji, w której pracuje on i pani doktor szalenie ciekawa, no i bonus na koniec - komunikat od innych ocalałych, że mają 4 godziny życia
Ja tam nie wiem, ale wszelkie niedoróbki blakną przy kapitalnej fabule. No i jakby nie patrzeć Ainoah i Ulisses to para, której losy wciągają tak samo, jak tajne mapy, na których ktoś dawno temu oznaczył coś, co dzieje się teraz
Ostatni odcinek sezonu znakomity - [spoiler]wraca Gamboa i jest jeszcze bardziej przerażający niż wcześniej, zagadka organizacji, w której pracuje on i pani doktor szalenie ciekawa, no i bonus na koniec - komunikat od innych ocalałych, że mają 4 godziny życia [/spoiler] Ja tam nie wiem, ale wszelkie niedoróbki blakną przy kapitalnej fabule. No i jakby nie patrzeć Ainoah i Ulisses to para, której losy wciągają tak samo, jak tajne mapy, na których ktoś dawno temu oznaczył coś, co dzieje się teraz :)
Ależ proszę To teraz może "El Internado"? (O wiele bardziej tajemniczy, choć w sumie nie ma co porównywać, ale tak sobie myślę, że gdyby podobne fabuły obmyślili Amerykanie, to mielibyśmy światowe hity W sumie jeden mieliśmy - "Lost" )
Ależ proszę :) To teraz może "El Internado"? ;) (O wiele bardziej tajemniczy, choć w sumie nie ma co porównywać, ale tak sobie myślę, że gdyby podobne fabuły obmyślili Amerykanie, to mielibyśmy światowe hity :) W sumie jeden mieliśmy - "Lost" :) )