Kacperski w X-Factor i Mam Talent

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: piotr_cebo »

oj, od tej strony na to nie popatrzyłem :D gafa z mojej strony...
Obrazek
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

No i po ptokach. Przykro mi chłopie, że nie dostałeś się do 15tki, ale z drugiej strony wybrałeś sobie taki numer, że niech Cię cholera. Już chyba lepiej było Bad Romance zaśpiewać ;)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Mi też jest bardzo przykro, ale gratuluję z całego serca, że doszedłeś do 40-tki. Głos masz super!
:)
Tom84
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tom84 »

Kacper Gratulacje !

Miazdzysz kolego! Nie sluchaj tych ktorzy narzekaja. Top 40 w pierwszej edycji programu duzego formatu.

Bylo mi bardzo przyjemnie ogladac Cie na scenie - mam nadzieje ze nie ostatni raz ;)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Ja też gratuluję występu! ; )
Ale tak jak mówi najphil to trochę średni wybór utworu z twojej strony, jednak nie ma co się mądrzyć sprzed komputera.
Jeszcze raz gratuluję udziału w programie, w którym konkurencja wydaję mi się była/jest ogromna.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Nie jestem pewna czy uczestnicy w tym Kacper mieli na tym etapie możliwość decydowania o śpiewanych przez siebie utworach. Bo te konstelacje to jakaś porażka.. tekstowa ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

tez sądzę że nie wybrał sobie tego tekstu tylko dostał go w drodze jakiegos losowania głupiego, bo kto by sobie wybrał utwór którego tekstu nie zna. Szkoda straszna ze nie przeszedłeś dalej, ale gratz ze wogole wziałeś udział i powodzenia w przyszłości bo mozliwości masz duże.

Pozatym głupia struktura programu gdzie sposród 100 osób na 2 etapie dalej przechodzi tylko 15... powinno byc 50, dalej 25 i tak dalej najlepszych wystepów
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Niedługo chyba castingi do mam talent, moze tam sie uda ;d
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

moze i tam sie uda, ale sądzę że w Mam Talent jest o wiele za dużo ludzi śpiewających/tańczących. I na dodatek większość śpiewających próbując brać jurorów chyba na litość śpiewa Niemena to wtedy juz mnie cholera strzela.

Ale gdyby kacperski wziął udział w castingu Mam Talent i zaśpiewał coś innego niż "Dziwny jest ten świat" to bym mu szczerze kibicował :P
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Pociągnę temat, bo jak już to gdzieś pisałem - cholernie lubię takie programy. To jedyne miejsca w których można wyjść poza schemat i usłyszeć niezwykłe głosy.

Ten pierwszy odcinek na żywo pokazał, że tak naprawdę tylko trzech wykonawców zasługują na finał.

Genek zaśpiewał tak, że mi ciary przeszły. Jest cholernie dobry i ma w głosie sporo emocji, których ciężko zignorować, szczególnie w kontekście jego wyglądu i zachowania. Mam nadzieję, że wygra i będzie na stare lata coś w końcu miął od życia.

Michał Szpak. Ja pierdziu. Ze mnie homofob pełną gębą, ale jakoś cała moja niechęć do tego zjawiska, omija tego hmm... "kolesia". Nie wiem dlaczego? Prawdopodobnie chodzi o to, że prawdziwy talent nie ma płci, ani preferencji seksualnych - Jasna cholera, aż sam się sobie dziwie.

Duet Dziewczyny mnie zaskoczył. Idealnie dobrały numer w których ich przenikające się głosy zrobiły jatkę. Jedna śpiewała z dziwną manierą, ta ruda z dużą chrypką. Niezwykły efekt.

Reszta towarzystwa dała ciała, albo z wyborem repertuaru (patrz Ada), albo zeżarły ich nerwy (patrz Norweg)
ObrazekObrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Ta trójka również zwróciła moją uwagę. Zdecydowanie najlepiej wypadli w odcinku na żywo. I oby dotrwały te osoby jak najdalej.
Duet Dziewczyny mile mnie zaskoczył i trochę zrekompensował odpadnięcie według mnie zdecydowanie przedwczesne Adrianny Styrcz i Marty Podulki.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Kacperski kontratakuje - tym razem w Mam Talent :D

http://www.tvn.pl/news/5433/view
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Będziemy kibicować rzecz jasna :)

Ciekawe jak na Mam Talent odbije się zmiana w jury. Bez Wojewódzkiego to już nie będzie to samo.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Zrobię sobie małą reklamę i podpowiem, że w następnym odcinku, tj. 24 września, będzie można mnie zobaczyć w Mam Talent.

:salut:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Tym razem dobra piosenka, podobało mi się.
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

kacperski pisze:Zrobię sobie małą reklamę i podpowiem, że w następnym odcinku, tj. 24 września, będzie można mnie zobaczyć w Mam Talent.

:salut:
Widziałem, widziałem. . .
Nie myślałem, że możnaby tak zaśpiewać "Loosing my religion". . .

Ale efekt był niesamowity. Świetny jesteś :-)

Shen w X-F też była dobra piosenka - coś od Nickelback - ale nie pamiętam dokładnie co. :)
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

A jest to gdzieś do posłuchania - przegapiłem.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

http://mamtalent.tvn.pl/wideo/wszystkie ... 20667.html

Podobało mi się bardziej niż "hero" :ok
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

kacperski - genialnie! powiedz mi kiedy macie następny etap? jak to właściwie wygląda, co Wam wolno, a co nie?
Obrazek

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ