Kacperski w X-Factor i Mam Talent
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
-
najphil
- Kontakt:
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
tez sądzę że nie wybrał sobie tego tekstu tylko dostał go w drodze jakiegos losowania głupiego, bo kto by sobie wybrał utwór którego tekstu nie zna. Szkoda straszna ze nie przeszedłeś dalej, ale gratz ze wogole wziałeś udział i powodzenia w przyszłości bo mozliwości masz duże.
Pozatym głupia struktura programu gdzie sposród 100 osób na 2 etapie dalej przechodzi tylko 15... powinno byc 50, dalej 25 i tak dalej najlepszych wystepów
Pozatym głupia struktura programu gdzie sposród 100 osób na 2 etapie dalej przechodzi tylko 15... powinno byc 50, dalej 25 i tak dalej najlepszych wystepów
-
Wskaż do odpowiedzi
moze i tam sie uda, ale sądzę że w Mam Talent jest o wiele za dużo ludzi śpiewających/tańczących. I na dodatek większość śpiewających próbując brać jurorów chyba na litość śpiewa Niemena to wtedy juz mnie cholera strzela.
Ale gdyby kacperski wziął udział w castingu Mam Talent i zaśpiewał coś innego niż "Dziwny jest ten świat" to bym mu szczerze kibicował
Ale gdyby kacperski wziął udział w castingu Mam Talent i zaśpiewał coś innego niż "Dziwny jest ten świat" to bym mu szczerze kibicował

-
najphil
- Kontakt:
Pociągnę temat, bo jak już to gdzieś pisałem - cholernie lubię takie programy. To jedyne miejsca w których można wyjść poza schemat i usłyszeć niezwykłe głosy.
Ten pierwszy odcinek na żywo pokazał, że tak naprawdę tylko trzech wykonawców zasługują na finał.
Genek zaśpiewał tak, że mi ciary przeszły. Jest cholernie dobry i ma w głosie sporo emocji, których ciężko zignorować, szczególnie w kontekście jego wyglądu i zachowania. Mam nadzieję, że wygra i będzie na stare lata coś w końcu miął od życia.
Michał Szpak. Ja pierdziu. Ze mnie homofob pełną gębą, ale jakoś cała moja niechęć do tego zjawiska, omija tego hmm... "kolesia". Nie wiem dlaczego? Prawdopodobnie chodzi o to, że prawdziwy talent nie ma płci, ani preferencji seksualnych - Jasna cholera, aż sam się sobie dziwie.
Duet Dziewczyny mnie zaskoczył. Idealnie dobrały numer w których ich przenikające się głosy zrobiły jatkę. Jedna śpiewała z dziwną manierą, ta ruda z dużą chrypką. Niezwykły efekt.
Reszta towarzystwa dała ciała, albo z wyborem repertuaru (patrz Ada), albo zeżarły ich nerwy (patrz Norweg)
Ten pierwszy odcinek na żywo pokazał, że tak naprawdę tylko trzech wykonawców zasługują na finał.
Genek zaśpiewał tak, że mi ciary przeszły. Jest cholernie dobry i ma w głosie sporo emocji, których ciężko zignorować, szczególnie w kontekście jego wyglądu i zachowania. Mam nadzieję, że wygra i będzie na stare lata coś w końcu miął od życia.
Michał Szpak. Ja pierdziu. Ze mnie homofob pełną gębą, ale jakoś cała moja niechęć do tego zjawiska, omija tego hmm... "kolesia". Nie wiem dlaczego? Prawdopodobnie chodzi o to, że prawdziwy talent nie ma płci, ani preferencji seksualnych - Jasna cholera, aż sam się sobie dziwie.
Duet Dziewczyny mnie zaskoczył. Idealnie dobrały numer w których ich przenikające się głosy zrobiły jatkę. Jedna śpiewała z dziwną manierą, ta ruda z dużą chrypką. Niezwykły efekt.
Reszta towarzystwa dała ciała, albo z wyborem repertuaru (patrz Ada), albo zeżarły ich nerwy (patrz Norweg)

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Widziałem, widziałem. . .kacperski pisze:Zrobię sobie małą reklamę i podpowiem, że w następnym odcinku, tj. 24 września, będzie można mnie zobaczyć w Mam Talent.
Nie myślałem, że możnaby tak zaśpiewać "Loosing my religion". . .
Ale efekt był niesamowity. Świetny jesteś

Shen w X-F też była dobra piosenka - coś od Nickelback - ale nie pamiętam dokładnie co.

-
najphil
- Kontakt:
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
piotr_cebo