Kolejny kryminał "prawniczy" z UK
Tym razem mamy do czynienia z prawnikiem, który nie zajmuje się sprawami o morderstwa. Kiedy jednak stary przyjaciel, oskarżony o brutalne zamordowanie swojej sekretarki prosi go o pomoc postanawia mu pomóc. Co wydarzyło się 20-ścia lat temu (ostatni raz się widzieli), że William czuję wewnętrzną potrzebę spłacenia długu?
Pilot ciekawy - gatunkowo produkcja podobna do The Shadow Line - podoba mi się - oglądam dalej
Kolejny kryminał "prawniczy" z UK Tym razem mamy do czynienia z prawnikiem, który nie zajmuje się sprawami o morderstwa. Kiedy jednak stary przyjaciel, oskarżony o brutalne zamordowanie swojej sekretarki prosi go o pomoc postanawia mu pomóc. Co wydarzyło się 20-ścia lat temu (ostatni raz się widzieli), że William czuję wewnętrzną potrzebę spłacenia długu?
Pilot ciekawy - gatunkowo produkcja podobna do The Shadow Line - podoba mi się - oglądam dalej :ok
Muszę przyznać, że drugi odcinek pod sam koniec potrafi zaskoczyć... Dopiero po dwóch odcinkach dowiadujemy się o czymś tak bardzo istotnym istotnym dla całego serialu...
Muszę przyznać, że drugi odcinek pod sam koniec potrafi zaskoczyć... Dopiero po dwóch odcinkach dowiadujemy się o czymś tak bardzo istotnym istotnym dla całego serialu... :ok
Nieeee..... Piąty odcinek mnie załamał... Taki dobry serial a tu takie coś: [spoiler][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/Injustice[1x05]Episode5(XviDasd).jpg[/img] Wenborn nie żyje.[/spoiler] [img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/Injustice[1x05]Episode5(XviDasd)p1.jpg[/img] [spoiler]Wenborn był "śmietanką" tego serialu - prawdziwy dupek - samolubny, wredny i chamski. I nie żyje??[/spoiler] Aż mi się odechciało dalej oglądać... :roll:
[size=75][color=#999999]Added after 42 minutes:[/color][/size]
Ale na szczęście to i tak koniec serialu :D Całość bardzo mi się podobała - zapraszam :ok
Świetna pozycja. Kolejny raz UK nie zawiodło. Ogląda się z przyjemnością.
Co do końcówki to odniosłam wrażenie, że jakby trochę zabrakło na nią pomysłu. Bynajmniej nie psuje to odbioru całego serialu. Może będziemy mogli obejrzeć dalsze losy Williama w przyszłości?
Świetna pozycja. Kolejny raz UK nie zawiodło. Ogląda się z przyjemnością. Co do końcówki to odniosłam wrażenie, że jakby trochę zabrakło na nią pomysłu. Bynajmniej nie psuje to odbioru całego serialu. Może będziemy mogli obejrzeć dalsze losy Williama w przyszłości?
Raczej nie - zakończenie nie wskazuje na możliwość powstania drugiej serii boi po co skoro poznaliśmy już wszystkie sekrety? Musiał by to być całkiem inny serial... zresztą kto to wie?
Raczej nie - zakończenie nie wskazuje na możliwość powstania drugiej serii boi po co skoro poznaliśmy już wszystkie sekrety? Musiał by to być całkiem inny serial... zresztą kto to wie?
Obejrzałem całość i jestem umiarkowanie zadowolony. Serial ogląda się dobrze. Czuć ten brytyjski klimat.Tylko końcówka lekko rozczarowująca. Miałem nadzieję na jakiś większy spisek, większą sprawę.
Co do kontynuacji to mam nadzieję że się o to nie pokuszą.
Chyba że...
Spoiler:
jakieś śledztwo w sprawie Williama ale to już za bardzo zalatywało by Dexterem.
Obejrzałem całość i jestem umiarkowanie zadowolony. Serial ogląda się dobrze. Czuć ten brytyjski klimat.Tylko końcówka lekko rozczarowująca. Miałem nadzieję na jakiś większy spisek, większą sprawę. Co do kontynuacji to mam nadzieję że się o to nie pokuszą. Chyba że... [spoiler] jakieś śledztwo w sprawie Williama ale to już za bardzo zalatywało by Dexterem.[/spoiler]
Całkiem zgrabny serial rodem z UK. Wbrew pozorom (i tytułowi) to nie tylko serial prawniczy, ale także z wątkiem kryminalnym i obyczajowym. Polecam, jeśli ktoś jeszcze nie widział.
Całkiem zgrabny serial rodem z UK. Wbrew pozorom (i tytułowi) to nie tylko serial prawniczy, ale także z wątkiem kryminalnym i obyczajowym. Polecam, jeśli ktoś jeszcze nie widział.