Ringer Season1 ep by ep

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Ringer Season1 ep by ep

Post autor: NIke »

Stworzona stronka: LINK
Premiera: 13.09.2011
Stacja: The CW
Komentarz: ponoć SMG (Buffy) nie podoba się obsada (wg niej kiepsko grają) - pożyjemy, to zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2012, 09:06 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

hehe - wiedziałem, że to wystawisz... :)

Added after 1 hours 14 minutes:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/ringer_p.jpg

Added after 24 minutes:

Bo szczerze to sam się zastanawiałem czy tego nie wystawić skoro okrzyknięty został miane, następcy Buffiego. Nie to, żebym miał zamiar go oglądać ale wiem, że "postrach" był bardzo popularny. Ale jak już wspomniałem obstawiałem jakieś 90%, że się nim zainteresujesz :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

W ramach ujawnienia: razem z kumpelą widziałam chyba wszystko, co SMG nakręciła (jakość nie ma znaczenia dla fanów ;) -> patrz: "Weronika postanawia umrzeć").

*Będę na przyszłość pamiętać o tych sezonach.*
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ