Jestem studentem, kocham oglądać wszelkie anime, Great Teacher Onizuka, Claymore, Eureka Seven i wiele innych (razem z tymi nowymi, chociaż ostatni sezon to porażka...). Ostatnio troszkę także i seriali amerykańskich, w szczególności Fringe, Mentalist, Bones i Castle. Wieczorami lubię czasem zajrzeć do Eclipsa żeby parę klas w javie napisać i trochę obiektów potworzyć . Jako, że kończę studia i Freelouduje jeszcze staram się wykorzystac swój czas na lenistwo jak mogę .
W wolnym czasie gram w World of Tanks, Ragnarok Online, America's army online, kiedyś także w WoW (na szczęście przestałem).
Przedstawiam się oczywiście z wiadomych względów. Jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć na tematach moich zainteresowań to proszę o wiadomość na profil.
To by było wszystko, ps. z AA nic nie mam wspólnego .
Jestem studentem, kocham oglądać wszelkie anime, Great Teacher Onizuka, Claymore, Eureka Seven i wiele innych (razem z tymi nowymi, chociaż ostatni sezon to porażka...). Ostatnio troszkę także i seriali amerykańskich, w szczególności Fringe, Mentalist, Bones i Castle. Wieczorami lubię czasem zajrzeć do Eclipsa żeby parę klas w javie napisać i trochę obiektów potworzyć :). Jako, że kończę studia i Freelouduje jeszcze staram się wykorzystac swój czas na lenistwo jak mogę :).
W wolnym czasie gram w World of Tanks, Ragnarok Online, America's army online, kiedyś także w WoW (na szczęście przestałem).
Przedstawiam się oczywiście z wiadomych względów. Jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć na tematach moich zainteresowań to proszę o wiadomość na profil.
To by było wszystko, ps. z AA nic nie mam wspólnego :D.
No to ja też się powitam po baaaardzo długiej nieobecności. Tak jakoś wyszło, że mnie tutaj kilka lat nie było. Ale cały czas pamiętałem.
Widzę bardzo dużą bazę seriali. Pogratulować.
Pozdrawiam i witam jeszcze raz wszystkich co mnie pamiętają (o ile są jeszcze tacy) no i nowych userów
No to ja też się powitam po baaaardzo długiej nieobecności. Tak jakoś wyszło, że mnie tutaj kilka lat nie było. Ale cały czas pamiętałem. Widzę bardzo dużą bazę seriali. Pogratulować. Pozdrawiam i witam jeszcze raz wszystkich co mnie pamiętają (o ile są jeszcze tacy) no i nowych userów :)
DeathEnder pisze:No to ja też się powitam po baaaardzo długiej nieobecności. Tak jakoś wyszło, że mnie tutaj kilka lat nie było. Ale cały czas pamiętałem.
Widzę bardzo dużą bazę seriali. Pogratulować.
Pozdrawiam i witam jeszcze raz wszystkich co mnie pamiętają (o ile są jeszcze tacy) no i nowych userów
Pamietają, pamiętają
Czyżby nastał czas wielkich powrotów?
[quote="DeathEnder"]No to ja też się powitam po baaaardzo długiej nieobecności. Tak jakoś wyszło, że mnie tutaj kilka lat nie było. Ale cały czas pamiętałem. Widzę bardzo dużą bazę seriali. Pogratulować. Pozdrawiam i witam jeszcze raz wszystkich co mnie pamiętają (o ile są jeszcze tacy) no i nowych userów :)[/quote] Pamietają, pamiętają Czyżby nastał czas wielkich powrotów? ;)
No, na to wygląda. Wyżej właśnie wyczytałem, że także miałaś sporą absencję. Co za zbieg okoliczności nastąpił
xvidasd pisze:Trudno nie pamiętać pierwszego, animowanego avatara na Forum
Witamy
A dziękuję za pamięć
Tak sobie wczoraj wieczorkiem forum troszkę poczytałem ale chyba nie ma szans abym to ogarnął w całości.
Także od razu mam prośbę. Czy moglibyście na PW rzucić linkami co warto przeczytać. Jakie zmiany zaszły itp... No cokolwiek ważnego co powiniennem wiedzieć.
Byłbym wielce wdzięczny.
Pozdrawiam
EDIT: Hehehe nawet znalazłem ten stary avatar - chyba to ten jeśli mnie pamięć nie myli. Już zaktualizowałem profil
[quote="Brita"]Czyżby nastał czas wielkich powrotów? ;)[/quote] No, na to wygląda. Wyżej właśnie wyczytałem, że także miałaś sporą absencję. Co za zbieg okoliczności nastąpił :) [quote="xvidasd"]Trudno nie pamiętać pierwszego, animowanego avatara na Forum ;) Witamy :smile:[/quote] A dziękuję za pamięć :) Tak sobie wczoraj wieczorkiem forum troszkę poczytałem ale chyba nie ma szans abym to ogarnął w całości. Także od razu mam prośbę. Czy moglibyście na PW rzucić linkami co warto przeczytać. Jakie zmiany zaszły itp... No cokolwiek ważnego co powiniennem wiedzieć. Byłbym wielce wdzięczny. Pozdrawiam EDIT: Hehehe nawet znalazłem ten stary avatar - chyba to ten jeśli mnie pamięć nie myli. Już zaktualizowałem profil :)
Cześć jestem Piotr z Poznania, moje zainteresowania to sporty extremalne ale nie typu schylanie się po mydło pod więziennym prysznicem. Czasem lubię też posiedzieć w domu i oglądać seriale o przeróżnej tematyce.
Cześć jestem Piotr z Poznania, moje zainteresowania to sporty extremalne ale nie typu schylanie się po mydło pod więziennym prysznicem. Czasem lubię też posiedzieć w domu i oglądać seriale o przeróżnej tematyce.
Czesc jestem z Rzeszow i mam na imie Piotr,interesuje sie filmami science fiction a takze siatkówka,za chwile własnie gra Asseco Resovia z PGE Skra Bełchatów,pozdrawiam
Czesc :smile: jestem z Rzeszow i mam na imie Piotr,interesuje sie filmami science fiction a takze siatkówka,za chwile własnie gra Asseco Resovia z PGE Skra Bełchatów,pozdrawiam :)
Żeby zbytnio nie nie OFFtopować przypomnę wszystkim nowym użytkownikom, że do zadawania tego typu pytań służy ten temat.
Dodam też, że (XviD asd) zawsze jest z napisami PL.
Cztery sezony Mad mena (z napisami) są już dostępne w odpowiednim dziale - piąty sezon będzie "po odcinku" jak tylko będzie miał premierę w sieci.
Żeby zbytnio nie nie OFFtopować przypomnę wszystkim nowym użytkownikom, że do zadawania tego typu pytań służy ten [url=http://xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1987][b]temat[/b][/url]. Dodam też, że (XviD asd) [b]zawsze jest z napisami PL[/b]. Cztery sezony Mad mena (z napisami) są już dostępne w odpowiednim dziale - piąty sezon będzie "po odcinku" jak tylko będzie miał premierę w sieci.