Przedstaw się nam :)
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
witka
Mam na imie Jacek i jestem z Bydgoszczy. Jestem na tym forum poniewaz lubie czasem obejzec cos lekkiego i zabawnego. Pozdrawiam wszystkich milosnikow serialu
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Witajcie, cześć i czołem, z Niska się wziąłem. Mam na imię Krzysiek i Jestem fanem seriali, a szczególnie tych z wartką akcją i nutką humoru. Na pierwszym miejscu listy my favorites seriali jest oczywiście Supernatural :bounce: . Ten serial wymiata, z sezonu na sezon coraz lepszy, mam nadzieję, że się nigdy nie skończy. Oglądam też Fringe, ale robi się coraz zagmatwane i przez to słabsze, nie wiem, czy dalej męczyć się nad tym serialem. Poza tym ciekawią mnie seriale sensacyjne, np. nowa Nikita, CSI LV i Dexter. Z komedii najlepszym serialem dla mnie jest The Big Bang THeory. Sheldon Rules !!! :!:
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam
jestem Bandzii dorosly chlopiec dalej zafascynowany fantastyka i sensacja ,mieszkam sobie w malej miescinie Gora Kalwaria i do najblizszego duzego miasta czyli warszawy mam cale 20 km a autobusy do mnienie dojezdzaja wiec jedyna forma rozrywki jest ogladanie filmow na kompie
wolne lacze 15 mb zmusza mnie do sciadania filmow w proponoawnym przez was formacie mam nadzieje ze moja ciezka sytuacja wystarczy aby na forom szukac nowosci
Pozdrawiam
jestem Bandzii dorosly chlopiec dalej zafascynowany fantastyka i sensacja ,mieszkam sobie w malej miescinie Gora Kalwaria i do najblizszego duzego miasta czyli warszawy mam cale 20 km a autobusy do mnienie dojezdzaja wiec jedyna forma rozrywki jest ogladanie filmow na kompie

wolne lacze 15 mb zmusza mnie do sciadania filmow w proponoawnym przez was formacie mam nadzieje ze moja ciezka sytuacja wystarczy aby na forom szukac nowosci
Pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam wszystkich.
Mam na imię Jarek. Zajmuję się wszystkim po trochu. Kiedyś robiłem składanki muzyki "hardstyle", obecnie zajmuję się prowadzeniem strony mojego pracodawcy. Byłem adminem, modem także wiem jaka to ciężka praca. Ale forum jest przecież po to żeby się dobrze bawić. Jeszcze raz wszystkich gorco witam
Mam na imię Jarek. Zajmuję się wszystkim po trochu. Kiedyś robiłem składanki muzyki "hardstyle", obecnie zajmuję się prowadzeniem strony mojego pracodawcy. Byłem adminem, modem także wiem jaka to ciężka praca. Ale forum jest przecież po to żeby się dobrze bawić. Jeszcze raz wszystkich gorco witam

-
Wskaż do odpowiedzi
Witanko
Witam wszystkich 
Jestem z Zabrza, pracuję przy tworzeniu map geodezyjnych
Mam 36 lat
Jeśli chodzi o hobby to jestem pożeraczem filmów i książek - niestety czasu na wyjazdy po kraju w różne ciekawe miejsca brak
Tak to jest - obecnie trzeba siedzieć przy robocie jak sie ją ma

Jestem z Zabrza, pracuję przy tworzeniu map geodezyjnych
Mam 36 lat

Jeśli chodzi o hobby to jestem pożeraczem filmów i książek - niestety czasu na wyjazdy po kraju w różne ciekawe miejsca brak

Tak to jest - obecnie trzeba siedzieć przy robocie jak sie ją ma

-
Wskaż do odpowiedzi
Kilka słów o sobie... (PSTMAX)
Witam wszystkich mam na imię Piotr. Jestem informatykiem programistą Delphi, VBA, C#. Mieszkam w Redzie.
Issaac Assimow, Harry Harrison, Ursula Le Guin, Philip K. Dick, Brian Aldis, Frank Herbert to tylko niektórzy pisarze, a w zasadzie mistrzowie pióra. Lubie oglądać seriale sf.
Pozdrawiam.
Issaac Assimow, Harry Harrison, Ursula Le Guin, Philip K. Dick, Brian Aldis, Frank Herbert to tylko niektórzy pisarze, a w zasadzie mistrzowie pióra. Lubie oglądać seriale sf.
Pozdrawiam.
-
Wskaż do odpowiedzi
O mnie
Witam, jestem Łukasz i pochodzę z Kłobucka k/ Częstochowy. Aktualnie mieszkam w Poznaniu. Moje hobby to dobre filmy oraz gry. W wolnym czasie skupiam się na elektronice...lecz większość czasu poświęcam pracy i rodzinie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Introduction
Hi I am From India and like to watch TV shows. This forum has been very helpful to me.
Moderators please move my post if posted in wrong thread. thankyou
Moderators please move my post if posted in wrong thread. thankyou
-
Wskaż do odpowiedzi
pstmax
Witam jestem Piotr ksywka pstmax. Lubię seriale sf. Jestem informatykiem programistą. Mieszkam w Redzie.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam wszystkich, niedawno skończyłem studia , i zawsze interesowałem się tematyką naukową wszelkich zjawisk , przede wszystkim interesuje nie kino sc-fi , ale nie pogardzę dobrą akcją. Uwielbiam serial STARGATE . A literatura to zazwyczaj książki naukowe z domieszką futuryzmu. Lubię się uczyć ,poznawać nowe miejsca i ludzi.To było by tyle, pozdrawiam
Jestem z okolic Poznania, znajomi nazywają mnie Lukas
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2011, 14:21 przez LukaszJ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hello everyone
Hello Everyone,
My name is Ron and I am from India. I love watchin Sci-Fi, Thrillers and Comedy. Very grateful for being here.
Cheers ! ! !
My name is Ron and I am from India. I love watchin Sci-Fi, Thrillers and Comedy. Very grateful for being here.
Cheers ! ! !
-
Wskaż do odpowiedzi