Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
mangateam
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Witajcie :)

Post autor: mangateam »

Cześć :) mam na imię Magda i jestem z Trójmiasta. Jestem nałogową czytelniczką i kolekcjonerką książek, mangi, anime i seriali :) prowadzę też swojego bloga na popcorner.pl - jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam :)))
winchester6
Wskaż do odpowiedzi

siema

Post autor: winchester6 »

jestem mariusz zkrakowa i lubie rozne seriale a traz mam ochote na hidden:D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

mangateam pisze:jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam
Witam - cieszę się, że lubisz pisać - blogi trudno się czyta ze względu na ich strukturę (no chyba, że ktoś śledzi na bieżąco) - zapraszam więc do aktywności na Forum! :)
Obrazek When Dreams Come True...
pastor77
Wskaż do odpowiedzi

Cześć!!

Post autor: pastor77 »

Witam, mam na imię Przemek i pochodzę z Siedlec. Lube fantastykę, grywam w RPG, pochłaniam kolejne książki związane z forgotten realms i po raz kolejny przegryzam się przez Sapkowskiego.... - gdyby tylko doba była dłuższa..

Pozdro
mis1916
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mis1916 »

Czesc Łukasz z Nowego Sacza i generalnie jestem maniakiem wszela :D kich seriali :D
stblind
Wskaż do odpowiedzi

Przedstaw się nam

Post autor: stblind »

Cześć jestem Tomek, moje rodzinne miasto to Tychy ale obecnie mieszkam w Koninie gdzie pracuję w firmie prawniczej.
Mam 35 lat.
Moje zainteresowania to film sport muzyka.
Ulubiony kolor czarny
Muzyka Aerosmiths, Led Zepplin

W wolnym czasie lubię obejrzeć dobry serial dlatego kolega polecił mi tę stronkę.
stblind
Wskaż do odpowiedzi

Cześć

Post autor: stblind »

Jestem Tomek i pochodzę z Tychów, jestem fanem seriali.
Mam 35 lat więc chyba będę jednym ze starszych uczestników "życia" tego forum.
Hamtaro
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: Hamtaro »

Hej. Nazywam się Christian i pochodzę z pomorza. Stronkę poleciła mi moja znajoma która ogląda nałogowo seriale. Ta tematyka również mnie wciągnęła. Szczególnie jeśli chodzi o tematykę więzienną ale też lubię seriale o tematyce psychologicznej i kryminalnej. Pozdrawiam.
nillvo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nillvo »

Witam

Mam na imię Michał i mieszkam niedaleko Krakowa. Seriale to moja największa pasja, prócz informatyki (obecnie pracuje właśnie w tym zawodzie) oraz siłowni. Jestem jedną z niewielu hybryd "pakującego" informatyka :-)

LOST oraz Dexter to dla mnie bezapelacyjne najlepsze współczesne amerykańskie produkcje. I właśnie ten drugi jest jednym z powodów mojego przybycia tutaj. Z niecierpliwością czekam na oglądnięcie pierwszego odcinka szóstej serii.

NIE MA LIPY!
marcin_ciekawy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marcin_ciekawy »

Witam wszystkich,

Marcin z Krakowa, serialowy maniak ;)
Twoja_Stary
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Twoja_Stary »

Witam forumowicze,

Nazywam się Dawid i pochodzę z dalekiej, wschodniej części Polski, konkretnie z okolic Hajnówki i Puszczy Białowieskiej. Interesuję się ogólnie pojętym tematem horrorów, thrillerów i filmów/seriali o klimacie gangsterskim, ale ponad wszystko cenię tematy psychologiczne. Za to pierwszym serialem jaki u was ogarnę będzie Breaking Bad :-)
maleeke
Wskaż do odpowiedzi

A newbie to your world.

Post autor: maleeke »

Hello everyone! :salut: Im Maleeke 39yrs live in the States.I'm a PC tech and working on my network+. I love sci fi,action and Horror movies now I'm hooked on SAMCRO series..,books mags anything to do with computers. Im open to all music aslong as I can understand it but Reggea keeps me in the mood when working on pc's :smile: ...Thanks to all!!
lansi7
Wskaż do odpowiedzi

:)

Post autor: lansi7 »

Cześć nazywam się Piotrek jestem z Krakowa właśnie straciłem prace :p Za tę potrzebuje czymś zająć czas ;)Myśle że już pora ściągnąć parę seriali :D Pozdrowienia
:alien:
riki78
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: riki78 »

I HAVE TO POST SOMETHING
TO BE ABLE TO DO SOMETHING
SO HERE IT IS
fallangelkollok
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fallangelkollok »

Jestem Szymon, uwielbiam seriale kryminalne i wszelkiej maści zagadki :) Mieszkam w Głogowie, gdzie też studiuję Ekonomię III rok :)
no.1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: no.1 »

witam,

jestem lukasz i mieszkam pod warszawa. ulubione seriale to Dexter,, Mentalista, FamGuy i jesze pare by sie znalazlo. :)
out0
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: out0 »

cześć,
Marek z Wielkopolski :)

pozdr
dtsone
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dtsone »

mam na imie Tomek i to by bylo na tyle
szokawam
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szokawam »

czesc
jestem Łukasz i mieszkam w Tczewie
wlodek67
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wlodek67 »

Włodek z Warszawy mam lat 45 witam wszystkich serdecznie;)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ