[b]jashu[/b] Jeremiah jest - jakbyś przeczytał FAQ to byś nie musiał się głowić jak tu go znaleźć :) Teraz już użyj po prostu szukajki w dziale Up&Down.
[b]emilymalhi[/b] Use [b]zubair4148[/b] links http://xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1929&highlight=csinew+york
"Misclick" z tym podziękowaniem :roll: Pan Anonim to chyba nowy rekordzista, pierwszy post dopiero po czterech latach obecności na forum... Panie Anonim, rozejrzyj się jeszcze raz
"Misclick" z tym podziękowaniem :roll: Pan Anonim to chyba nowy rekordzista, pierwszy post dopiero po czterech latach obecności na forum... [b]Panie Anonim[/b], rozejrzyj się jeszcze raz :-p
Cześć,
Mam taki mały probłem, ponieważ dziś się zarejestrowałem wypełniłem polecenia z FAQ'a, na stronie głównej wybieram "SERIALE TV", a następnie jakiś przykładowy serial powiedzmy, że "How I Met Your Mother". Na dole są jakby linki, ale ani w to kliknąć ani nic, teraz pytanie czy to ja coś źle robie? Czy może muszę poprostu poczekać na aktywację konta?
Cześć, Mam taki mały probłem, ponieważ dziś się zarejestrowałem wypełniłem polecenia z FAQ'a, na stronie głównej wybieram "SERIALE TV", a następnie jakiś przykładowy serial powiedzmy, że "How I Met Your Mother". Na dole są jakby linki, ale ani w to kliknąć ani nic, teraz pytanie czy to ja coś źle robie? Czy może muszę poprostu poczekać na aktywację konta?
Konto już masz aktywowane. Podstrona "SerialeTV" to tylko encyklopedia wiedzy i zbiór informacji o serialach, które są w bazie. Do ściągania służy dział Download, który teraz powinieneś już widzieć klikając na zakładkę "Forum".
Żeby znaleźć konkretny serial w tym dziale wybierz "Szukaj", wpisz jego tytuł, a następnie ogranicz zakres szukania do tylko działu "download" - UWAGA niestety akurat ten dział się nie wyświetla w pozycjach, więc z rozwijającej się listy musisz wybrać to, co widać jako puste pole.
Konto już masz aktywowane. Podstrona "SerialeTV" to tylko encyklopedia wiedzy i zbiór informacji o serialach, które są w bazie. Do ściągania służy dział Download, który teraz powinieneś już widzieć klikając na zakładkę "Forum".
Żeby znaleźć konkretny serial w tym dziale wybierz "Szukaj", wpisz jego tytuł, a następnie ogranicz zakres szukania do tylko działu "download" - UWAGA niestety akurat ten dział się nie wyświetla w pozycjach, więc z rozwijającej się listy musisz wybrać to, co widać jako puste pole.
Przeszukująć indeks "SerialeTV" znalazłem w dziale anime "Ergo Proxy", niestety w dziale download nie mogę go znaleść przez "Szukaj", Czy znaczy to mniej więcej tyle, że poprostu już go nie ma?
Jeżeli ktoś może ma linki do downloadu to będę wdzięczny za pomoc.
Przeszukująć indeks "SerialeTV" znalazłem w dziale anime "Ergo Proxy", niestety w dziale download nie mogę go znaleść przez "Szukaj", Czy znaczy to mniej więcej tyle, że poprostu już go nie ma? Jeżeli ktoś może ma linki do downloadu to będę wdzięczny za pomoc.
W jaki sposób korzysta się z serwisu?
Kliknięcie tytułu filmu w polu "Kalendarz" "Dzisiaj w sieci" wyświetla tylko informacje z kalendarza i o autorze. Wybór tytułu z bazy seriali wyświetla tylko informacje o filmie i o poszczególnych odcinkach oraz ich rozmiarach. Tak samo jest, gdy wybiera sie filmy ze strony startowej albo z pola "Zobacz". W jaki sposób można pobierać filmy?
Co oznacza informacja obok filmu "na antenie"? Czy to oznacza, że film jest emitowany obecnie w serwisie?
W jaki sposób korzysta się z serwisu? Kliknięcie tytułu filmu w polu "Kalendarz" "Dzisiaj w sieci" wyświetla tylko informacje z kalendarza i o autorze. Wybór tytułu z bazy seriali wyświetla tylko informacje o filmie i o poszczególnych odcinkach oraz ich rozmiarach. Tak samo jest, gdy wybiera sie filmy ze strony startowej albo z pola "Zobacz". W jaki sposób można pobierać filmy? Co oznacza informacja obok filmu "na antenie"? Czy to oznacza, że film jest emitowany obecnie w serwisie?
senses charmer pisze:Co oznacza informacja obok filmu "na antenie"?
Oznacza, że jest właśnie emitowany w oryginalnej stacji telewizyjnej (przerwy nie są uwzględniane).
Na resztę Twoich pytań odpowie ten link: http://xvidasd.com/phpbb2/viewforum.php?f=19
[quote="senses charmer"]Co oznacza informacja obok filmu "na antenie"?[/quote] Oznacza, że jest właśnie emitowany w oryginalnej stacji telewizyjnej (przerwy nie są uwzględniane). Na resztę Twoich pytań odpowie ten link: http://xvidasd.com/phpbb2/viewforum.php?f=19