Okazuje się, że nawet "stare" V nie było oryginalnym pomysłem tylko zostało skopiowane z tego serialu...
Pomimo upływu czasu pilot bardzo ciekawie mi się oglądało choć oczywiście na efekty nie ma co liczyć:
Mam nadzieję, że tłumacz pociągnie dalej bo jestem ciekawy jak dalej sprawa się potoczy...
Okazuje się, że nawet "stare" V nie było oryginalnym pomysłem tylko zostało skopiowane z tego serialu... Pomimo upływu czasu pilot bardzo ciekawie mi się oglądało choć oczywiście na efekty nie ma co liczyć: [img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/TheInvaders[1x01]TheBeachhead(XviDasd).jpg[/img] :D Mam nadzieję, że tłumacz pociągnie dalej bo jestem ciekawy jak dalej sprawa się potoczy...
Mam nieodparte wrażenie, że to leciało w polskiej TV, jakoś tak koniec 70' albo początek 80". Swoją drogą ten system osiągnięcia efektu u widza. Rodem Ptaki Hitchcocka.
Mam nieodparte wrażenie, że to leciało w polskiej TV, jakoś tak koniec 70' albo początek 80". Swoją drogą ten system osiągnięcia efektu u widza. Rodem Ptaki Hitchcocka.
w bazie byłby starszy serial gdyby ktoś pokusił się o wystawienie starych serii Doctor Who lecących w latach 1963-1989 . Ale brak polskich napisów, znalezc sie da tylko angielskie
w bazie byłby starszy serial gdyby ktoś pokusił się o wystawienie starych serii Doctor Who lecących w latach 1963-1989 :P. Ale brak polskich napisów, znalezc sie da tylko angielskie