Nudzilo mi sie dzisiaj i postanowilem poszperac w internecie w poszukiwaniu co o nas pisza i przy okazji zobaczyc czy gdzies tam nei wydostal sie boczymi kanalami nasz tutorial badz co gorsza automat.
Reasumujac - oprocz starej wersji tutoriala ktora byla ogolnodostepna nie natrafiolem nigdzie na aktualna wersje ani na automat a przekopalem niezly kawal internetu (jutro ciag dalszy)
Z ciekawszych tematow ktory znalazlem polecam poczytac ten http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/385048 (in english)
Mozna zobaczyc jak ludzie kombinuja aby uzyskac podobny stopien kompresji.
Bardzo podobalo mi sie jedno zdanie z tego tematu...
It's really interesting how the ASD group keeps their method/settings secret. What's even more interesting is the fact that no one really has a decent answer. I've been downloading movies/tv episodes etc. for ever and have yet to come across an equal to the "asd" copies (file size/quality).
JEzeli znalazles cos podobnego to zapodaj link - chetnie poczytam
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Nudzilo mi sie dzisiaj i postanowilem poszperac w internecie w poszukiwaniu co o nas pisza i przy okazji zobaczyc czy gdzies tam nei wydostal sie boczymi kanalami nasz tutorial badz co gorsza automat. Reasumujac - oprocz starej wersji tutoriala ktora byla ogolnodostepna nie natrafiolem nigdzie na aktualna wersje ani na automat a przekopalem niezly kawal internetu (jutro ciag dalszy) Z ciekawszych tematow ktory znalazlem polecam poczytac ten http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/385048 (in english) Mozna zobaczyc jak ludzie kombinuja aby uzyskac podobny stopien kompresji. Bardzo podobalo mi sie jedno zdanie z tego tematu...
[code]It's really interesting how the ASD group keeps their method/settings secret. What's even more interesting is the fact that no one really has a decent answer. I've been downloading movies/tv episodes etc. for ever and have yet to come across an equal to the "asd" copies (file size/quality).[/code]
:alien: :alien: JEzeli znalazles cos podobnego to zapodaj link - chetnie poczytam
kurde, juz mi nigdy wiecej tego nie rob!
JA czytam tytul topica i sobie mysle: "no tak.... ktos w jakies gazecie napisal o xvid asd i teraz wychodzi wszystko na swiatlo dzienne"
Haha, zaraz sobie poczytam to forum.!
EDIT: szkoda ze wtedy pokazlismy jak kompresowac by otrzymac format xvid asd... . tak szczerze z starym tutorialem kazdy moze teraz sobie stworzyc swoja wersje
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2008, 17:52 przez atathoth, łącznie zmieniany 1 raz.
kurde, juz mi nigdy wiecej tego nie rob! JA czytam tytul topica i sobie mysle: "no tak.... ktos w jakies gazecie napisal o xvid asd i teraz wychodzi wszystko na swiatlo dzienne" :P
Haha, zaraz sobie poczytam to forum.!
EDIT: szkoda ze wtedy pokazlismy jak kompresowac by otrzymac format xvid asd... :(. tak szczerze z starym tutorialem kazdy moze teraz sobie stworzyc swoja wersje :(
atathoth pisze:kurde, juz mi nigdy wiecej tego nie rob!
JA czytam tytul topica i sobie mysle: "no tak.... ktos w jakies gazecie napisal o xvid asd i teraz wychodzi wszystko na swiatlo dzienne"
[quote="atathoth"]kurde, juz mi nigdy wiecej tego nie rob! JA czytam tytul topica i sobie mysle: "no tak.... ktos w jakies gazecie napisal o xvid asd i teraz wychodzi wszystko na swiatlo dzienne" :P [/quote]