Olivia Pop pracowała przy kampanii prezydenckiej Fitzgeralda Granta. To w duże mierze dzięki niej wyścig o fotel głowy państwa zakończył się sukcesem. Jednak, gdy Fitz objął już urząd, Olivia postanowiła odejść i założyć własną firmę. Zajmuje się sytuacjami kryzysowymi, ratując swoich bogatych klientów z niezręcznych, a często i kryminalnych wpadek. Do dyspozycji ma oddany jej zespół prawników, którzy nie wahają się naginać prawa oraz hakera z bardzo mroczną przeszłością w CIA.
Dodaje, bo aż wstyd, by tego serialu nie było w bazie. Zacząłem oglądać bez specjalnego zaangażowania, bo pierwsze dwa / trzy odcinki to taki procedural, ale później zrobiło się naprawdę, ale to naprawdę ciekawie i z czegoś, co na pierwszy rzut oka wyglądało na serial prawniczy, zrobił się dramat pełną gębą. Z emocjonującymi zakulisowymi gierkami o władze, zamachem stanu i morderstwami na zlecenie. Jest w tym wszystkim pewien nerw, dramaturgia i specyficzny klimat, który wchłonął mnie na dobre.
Olivia Pop pracowała przy kampanii prezydenckiej Fitzgeralda Granta. To w duże mierze dzięki niej wyścig o fotel głowy państwa zakończył się sukcesem. Jednak, gdy Fitz objął już urząd, Olivia postanowiła odejść i założyć własną firmę. Zajmuje się sytuacjami kryzysowymi, ratując swoich bogatych klientów z niezręcznych, a często i kryminalnych wpadek. Do dyspozycji ma oddany jej zespół prawników, którzy nie wahają się naginać prawa oraz hakera z bardzo mroczną przeszłością w CIA.
Dodaje, bo aż wstyd, by tego serialu nie było w bazie. Zacząłem oglądać bez specjalnego zaangażowania, bo pierwsze dwa / trzy odcinki to taki procedural, ale później zrobiło się naprawdę, ale to naprawdę ciekawie i z czegoś, co na pierwszy rzut oka wyglądało na serial prawniczy, zrobił się dramat pełną gębą. Z emocjonującymi zakulisowymi gierkami o władze, zamachem stanu i morderstwami na zlecenie. Jest w tym wszystkim pewien nerw, dramaturgia i specyficzny klimat, który wchłonął mnie na dobre.
Leży na dysku i czeka w kolejce do obejrzenia. Serialem zainteresowałem się jakiś czas temu po przeczytaniu pozytywnych opinii i po tym jak dowiedziałem się że w czwartkowym paśmie wygrywa z Elementary
Leży na dysku i czeka w kolejce do obejrzenia. Serialem zainteresowałem się jakiś czas temu po przeczytaniu pozytywnych opinii i po tym jak dowiedziałem się że w czwartkowym paśmie wygrywa z Elementary :)
Oglądam, i to na bieżąco. Pierwsze odcinki lecą na schemacie, ale później większość wątków to polityczne intrygi / spiski / konspiracje. Historia pędzi do przodu jak szalona, mnóstwo zwrotów akcji i szokujących fabularnych odkryć. A ten zwrot akcji z 7. czy 8. odcinka drugiego sezonu wgniótł mnie w fotel na kilka minut . Jedyny minus to wątek romansowy głównej bohaterki - o ile jeszcze w pierwszym sezonie miał on jakieś uzasadnienie, to już w drugim nudzi i irytuje.
Oglądam, i to na bieżąco. Pierwsze odcinki lecą na schemacie, ale później większość wątków to polityczne intrygi / spiski / konspiracje. Historia pędzi do przodu jak szalona, mnóstwo zwrotów akcji i szokujących fabularnych odkryć. A ten zwrot akcji z 7. czy 8. odcinka drugiego sezonu wgniótł mnie w fotel na kilka minut :ok. Jedyny minus to wątek romansowy głównej bohaterki - o ile jeszcze w pierwszym sezonie miał on jakieś uzasadnienie, to już w drugim nudzi i irytuje.
W bazie jest: [url=http://xvidasd.com/n/portal0.php?zmienna=scandal][img]http://xvidasd.com/n/bar3/scandal.gif[/img][/url] ale nie wiem czy się skuszę... - poczekam jeszcze.