🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Pod Prikritie

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

BUŁGARAIA Pod Prikritie

Post autor: najphil »

obrazek

Martin jest wszechstronnie wyszkolonym agentem, którego przygotowanie, zbudowanie mu odpowiedniej i wiarygodnej legendy, zajęło mnóstwo czasu i pieniędzy. A wszystko po to, by umożliwić mu przeniknięcie do najgroźniejszej bułgarskiej mafii, rządzonej przez nieuchwytnego Djoko. Martin musi nie tylko stać się bezwzględnym żołnierzem, ale i wykazywać się inicjatywą, która umożliwi mu szybki awans po szczeblach przestępczej drabiny.

Bułgarska kinematografia jest mi równie dobrze znana, co budowa samonaprowadzających się pocisków, ale to nie znaczy, że nie wato zerknąć na ten serial, który zrobił furorę u siebie w kraju.

Napisy do trzech pierwszych odcinków już są dzięki Project Haven.

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Re: Pod Prikritie

Post autor: grego1980 »

U mnie już czeka na dysku i z wielką chęcią zobaczę jak się prezentuje.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ooo!! Coś innego niż wszystkie inne! Biorę obowiązkowo!
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Post autor: X-asd »

Pilot oglądnięty. Serial brutalny i "Europejski" co nawet mi się podobało ale nie porwał mnie.
Jak już mam oglądać kryminał to musi być w nim coś, co mnie pociągnie i zainteresuje - jakaś sprawa, tajemnica czy zagadka. Tutaj tego nie widzę dlatego nie będę dalej oglądać.
Awatar użytkownika
brexerb
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec

Post autor: brexerb »

Mi sie spodobał - pomijając wątek młodzieńczy przypomina mi coś rosyjskiego co leciało kiedyś w godzinach nocnych bodajże na 1 czy 2 - kręcone w taki dziwny sposób - troche jak sztuka teatralna - pamiętam że główny hero był czarnowłosy , a bos mafii :) miał ksywę ałkagolik czy jakoś tak
Si Vis Pacem Parabellum
Awatar użytkownika
Dijon
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Ulubiony Serial: Utopia
Kontakt:

BUŁGARAIA Re: Pod Prikritie

Post autor: Dijon »

Pierwszy sezon był interesujący. Podobało mi się, że to serial z Bułgarii, niespotykane są u nas seriale stamtąd. Szkoda że nie ma żadnej możliwości obejrzeć reszty sezonów (potrzebne jakieś napisy, najlepiej angielskie). Bodajże jutro startuje 5. sezon w Bułgarii. Teraz TVP1 powtarza pierwszy sezon, ale nikt w TVP nie jest chyba zainteresowany kupnem pozostałych sezonów, nawet podczas pierwszej emisji w 2014 r. w wakacje serial miał dosyć słabą oglądalność.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ