MOTIVE

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
fafik29
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

MOTIVE

Post autor: fafik29 »

Obrazek

Dramatyczny serial kryminalny, który do tematu zbrodni podchodzi w nieco inny sposób. Produkcja nie skupiać się będzie na poszukiwaniach mordercy, a na motywach popełnienia zbrodni. Tożsamość ofiary jak i zabójcy będzie znana od początku, a sama zbrodnia pokazywana będzie w formie retrospekcji. Połączone w jedną całość dadzą odpowiedź widzom i bohaterom, dlaczego doszło do morderstwa.

Jestem po 12 odcinkach i serial jest niezły. Zaletą jest nowe podejście do spraw przez co serial nie jest tylko kryminałem ale wplątane zostają umiejętnie wątki obyczajowe. Polecam na obecną jesienną pogodę jak znalazł.
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Re: MOTIVE

Post autor: X-asd »

A to z tego roku serial? Bo mam wrażenie, że już albo coś podobnego widziałem.
Aaaa nie - to był ten Brytyjski mini gdzie w pierwszym odcinku wszystko się wydarzyło a potem przez kilka odcinków poznawaliśmy cały tok śledztwa. Tylko jakoś tytułu nie pamiętam...
Ale był świetny. Chętnie więc bym spróbował chociaż pierwszy odcinek... a napisy są?
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Post autor: joana »

Napisy są na

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/DreamTeam-napisy/Napisy/Motive
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fafik29 »

Napisy są robione na bieżąco a co do tego mini to nazywało się The Collision
http://seriale-asd.com/portal0.php?zmienna=collision i nie było najgorsze, choć zakończenie mnie rozczarowało
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

jc-k dzięki za info o napisach.
serial prześwietny, uwielbiam go i powstrzymuję się przed obejrzeniem wszystkiego od razu gdyż chcę dawkowac sobie przyjemność;) mam nadzieję, że napisy do ostatniego odcinka też się pojawią. na razie obejrzałam cztery, każda sprawa intrygująca, ciekawa, na początku gdy pokazany jest zabójca i ofiara nidgy nie mogę sobie wyobrazić motywu, jego powolne odkrycie, przedstawienie poszczególnych kroków, naprawdę niezły, polecam!
będzie drugi sezon - yupi:)
Awatar użytkownika
brexerb
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec

Post autor: brexerb »

A ja obejrzałem dwa odcinki i dla mnie to niestety jest ponizej średniej - jakies takie nijakie bezbarwne . Ale zobaczę może sie mylę obejrzę i dam mu szansę :)
Si Vis Pacem Parabellum

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ