Hostages [CBS]

Seriale prawdziwsze niż życie.
mikel2
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Hostages [CBS]

Post autor: mikel2 »

Obrazek

[CBS]: [2013], na antenie

Gatunek: Akcja,Dramat,Thriller, Dokładna data premiery: 2013-09-23
Reżyseria: Jeffrey Nachmanoff, Scenariusz: Jeffrey Nachmanoff
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Ellen Sanders jest świetny chirurgiem, który zajmuje się leczeniem najważniejszych osobistości w państwie. Spokojne życie Sander zmienia się, gdy jej rodzina zostaje porwana przez terrorystów. Żądają oni aby podczas operacji zabiła prezydenta. Na czele grupy porywaczy stoi Ducan Carlisle, który jest agentem FBI.

Opis serialu z netu. Mam nadzieję, że wszystko ok. Nie znalazłem go na forum.
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Re: Hostages [CBS]

Post autor: X-asd »

Nie lubię Dylana McDermott'a jak i "medycznych" produkcji więc chyba sobie raczej odpuszczę tą produkcję..
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Post autor: joana »

Dylan może być, ale nie w medycznym.
Podobnie jak ASD, nie lubię szpitali na filmach.
Tylko, czy to ma być medyczny, czy bardziej sensacja?
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

Wydaje mi sie, że sensacja. Podobno ma być ciągła fabuła, w sumie ciekaw jestem jak to się uda w telewizji publicznej :)

-- 24.09.2013 17:12 --

Wydaje mi sie, że sensacja. Podobno ma być ciągła fabuła, w sumie ciekaw jestem jak to się uda w telewizji publicznej :)
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Ale ciekawe, że McDermott jest na plakacie:
Obrazek

a w rzeczywistości jak dotychczas to wystąpił tylko w dwóch odcinkach /na pięć już nakręconych.../.
ja123
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: ja123 »

Pierwszy odcinek niby napakowany akcją i emocjami, ale zupelnie nie wciąga. Dam szansę jeszcze przez 2 odcinki. Może po bliższym poznaniu bohaterów spodoba się bardziej. Ale wyniki oglądalności nie zachęcają, bo już po pierwszym odcinku niektórzy piszą, że jest kandydatem do cancela.
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Czyli szkoda czasu..
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Oto, co mamy. Znakomity, w swojej prostocie wręcz genialny pomysł (fajne są te rozważania powyżej odnośnie seriali medycznych ;) ), nawet jeśli z lekka naciągany, to nadal szalenie atrakcyjny, do tego każdy, kto oglądał "American Horror Story" z przyjemnością zobaczy Dylana McDermotta w nowej roli (scena początkowa jest kapitalna, choć chyba nawet w USA takich akcji nie da się zrobić ;) ), plus bardzo fajne "przeszkody" w idealnym z pozoru planie (a to trawka, a to ciąża), tradycyjnie już (co kiedyś przecież było rewolucją) postać kobieca dominuje i jest w stanie ostro namieszać, tylko powstaje jedno, jedyna malutkie pytanie...

Czy ktokolwiek założył, że to ma trwać więcej niż jeden sezon? Bo jeśli nie, to nie sądzę, że to jest strata czasu, to może być kapitalna rozgrywka w ograniczonej przestrzeni. Gdyby to jednak rozciągać - to pewnie będzie coraz gorzej i gorzej. Nie do końca rozumiem, skąd niskie wyniki oglądalności. Akcje z prezydentem Stanów mają dość wysokie wzięcie, ostatnio całkiem fajnie filmy powstały (głupie jak but, ale oglądało się świetnie) - np. "Olimp w ogniu", w którym zresztą McDermont się również pojawił :) I popularność była spora. Nie przesądzam, czy to będzie coś, co naprawdę trzeba zobaczyć. Mi pilot się spodobał, więc postaram się śledzić losy bohaterów, aczkolwiek z pokorą przyjmę również i sytuację, w której będzie trzeba przestać :)
Awatar użytkownika
delta1908
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: The Shield

Post autor: delta1908 »

Widział ktoś może oryginalną wersję z Izraela ("Bnei Aruba")? Ma dość dobre oceny i rozważam oglądanie, ale zawsze miło usłyszeć jakąkolwiek opinię :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ