Nie mam głowy do wklepywania danych o serialu do rubryczek wymyślonych przez ASD, ale chciałabym zainteresować Was nowym serialem brytyjskim, wynalezionym w sieci przez naszego znamienitego kolegę - delta 1908. LEAVING z 2012r. - mini - 3 odcinki - napisy polskie w trakcie dostawy.
"Historia zakazanej miłości młodego, 21' chłopaka do kobiety w średnim wieku, mężatki i matki dwóch nastolatków."
Sama jestem ciekawa tej produkcji, bo rzadko spotyka się w kinematografii ten temat.
Bo, o ile często przedstawiana jest wersja, w której to starszy mężczyzna uwodzi/zakochuje się...itp. w młodej dziewczynie, to z opisem filmowym relacji odwrotnej, gdzie młody chłopak adoruje starszą od siebie kobietę, już jest jakiś kłopot, a jeśli nawet - to taki związek jest przedstawiany w sposób groteskowy.
Mnie wkurzył opis - Zakazana miłość i chcę zobaczyć, czy zakazana jest - bo do mężatki, czy też może dlatego, że do starszej o 20 lat?
Nie mam głowy do wklepywania danych o serialu do rubryczek wymyślonych przez ASD, ale chciałabym zainteresować Was nowym serialem brytyjskim, wynalezionym w sieci przez naszego znamienitego kolegę - delta 1908. [color=#FF0000]LEAVING [/color]z 2012r. - mini - 3 odcinki - napisy polskie w trakcie dostawy. "Historia zakazanej miłości młodego, 21' chłopaka do kobiety w średnim wieku, mężatki i matki dwóch nastolatków." Sama jestem ciekawa tej produkcji, bo rzadko spotyka się w kinematografii ten temat. Bo, o ile często przedstawiana jest wersja, w której to starszy mężczyzna uwodzi/zakochuje się...itp. w młodej dziewczynie, to z opisem filmowym relacji odwrotnej, gdzie młody chłopak adoruje starszą od siebie kobietę, już jest jakiś kłopot, a jeśli nawet - to taki związek jest przedstawiany w sposób groteskowy. Mnie wkurzył opis - Zakazana miłość i chcę zobaczyć, czy zakazana jest - bo do mężatki, czy też może dlatego, że do starszej o 20 lat? [img]http://seriale-asd.com/upload_files//leaving2(20130911156).jpg[/img]
Oj przecież nie musisz wszystkich pakować leniuchu - mogłaś to samo co powyżej zamieścić w odpowiednich miejscach a tak to post zginął w naszych przekomarzaniach
Oj przecież nie musisz wszystkich pakować leniuchu - mogłaś to samo co powyżej zamieścić w odpowiednich miejscach a tak to post zginął w naszych przekomarzaniach :D
To pewnie dlatego, że ASD zatęsknił za czasami beztroskiej młodości.
A na serio, też mi się to podoba, bo czasem fajnie oglądnąć jakiś starszy a dobry serial, który kiedyś się przegapiło.
To pewnie dlatego, że ASD zatęsknił za czasami beztroskiej młodości. ;) :-p A na serio, też mi się to podoba, bo czasem fajnie oglądnąć jakiś starszy a dobry serial, który kiedyś się przegapiło. :)
Pierwsze foty nowego serialu SyFy - "HeliX' - premiera w styczniu 2014.
Zespół naukowców z Centrum Kontroli Chorób podróżuje do ośrodka badawczego w Arktyce, by zbadać potencjalne ogniska choroby zagrażającej światu.
Rozpoczyna się przerażająca walka na śmierć i życie, mogąca dać szansę na zbawienie ludzkości lub doprowadzić do jej całkowitej zagłady.
Producentem wykonawczym serialu jest Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) http://www.spoilertv.co.uk/images/Helix ... 29.jpg.php
Pierwsze foty nowego serialu SyFy - "HeliX' - premiera w styczniu 2014. Zespół naukowców z Centrum Kontroli Chorób podróżuje do ośrodka badawczego w Arktyce, by zbadać potencjalne ogniska choroby zagrażającej światu. Rozpoczyna się przerażająca walka na śmierć i życie, mogąca dać szansę na zbawienie ludzkości lub doprowadzić do jej całkowitej zagłady. Producentem wykonawczym serialu jest Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) http://www.spoilertv.co.uk/images/Helix/Season%201/Promotional%20Episode%20Photos/Episode%201.01%20-%20Pilot/Helix+%281%29.jpg.php
Co jak co ale żaden z tych serwisów przetrzymujących pliki nie napsuł mi tyle downloadów co to słynne MEGA. Standardem jest zawieszenie się przeglarki przy około 90% = ściąganie od nowa. Czasami 3 razy! A nawet specjalnie to googlowe badziewstwo zainstalowałem. Zgroza.
Co jak co ale żaden z tych serwisów przetrzymujących pliki nie napsuł mi tyle downloadów co to słynne MEGA. Standardem jest zawieszenie się przeglarki przy około 90% = ściąganie od nowa. Czasami 3 razy! A nawet specjalnie to googlowe badziewstwo zainstalowałem. Zgroza.
Inicjatywa godna pochwały, dzięki temu wreszcie mogę sięgnąć po Jeremiah, który chciałem obejrzeć już dawno temu... ale najpierw może przeczytam sobie komiks, a potem wezmę się za oglądanie.
Ja tam z Mega nigdy nie miałem problemu i z niego najszybciej mi pobiera, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy tak mają, więc zawsze daję alternatywny hosting.
Inicjatywa godna pochwały, dzięki temu wreszcie mogę sięgnąć po Jeremiah, który chciałem obejrzeć już dawno temu... ale najpierw może przeczytam sobie komiks, a potem wezmę się za oglądanie. Ja tam z Mega nigdy nie miałem problemu i z niego najszybciej mi pobiera, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy tak mają, więc zawsze daję alternatywny hosting.
Korzystam od jakiegoś czasu, nawet Rudej wrzucam tam odcinki seriali, które mi korekci, i chyba nie miała problemów.
Ja z niego korzystam ze względu na to, że nie ogranicza prędkości mojego uploadu i mogę duży w film w HD wrzucić w kilka minut, a taka funkcja często mi się przydaje.
Korzystam od jakiegoś czasu, nawet Rudej wrzucam tam odcinki seriali, które mi korekci, i chyba nie miała problemów.
Ja z niego korzystam ze względu na to, że nie ogranicza prędkości mojego uploadu i mogę duży w film w HD wrzucić w kilka minut, a taka funkcja często mi się przydaje.
Zastanawiam się tak od dłuższego czasu jakby tu naszych użytkowników zmotywować do aktywności na forum.
Jak na razie do głowy przyszło mi tylko:
-zresetowaniu obecnych gier i oczywiście rankingu, tak by nowi użytkownicy mogli też się wykazać
- oprócz obecnych gier wprowadzić jakieś nowe gry
- wprowadzić shoutbox albo jakiś czat na główną, tak by nie trzeba było wchodzić do niniejszego tematu by coś napisać, byłaby to dobra opcja zwłaszcza dla tych którzy się nie logują zbyt często oraz gości,którzy nie są zarejestrowani
Zastanawiam się tak od dłuższego czasu jakby tu naszych użytkowników zmotywować do aktywności na forum. Jak na razie do głowy przyszło mi tylko: -zresetowaniu obecnych gier i oczywiście rankingu, tak by nowi użytkownicy mogli też się wykazać - oprócz obecnych gier wprowadzić jakieś nowe gry - wprowadzić shoutbox albo jakiś czat na główną, tak by nie trzeba było wchodzić do niniejszego tematu by coś napisać, byłaby to dobra opcja zwłaszcza dla tych którzy się nie logują zbyt często oraz gości,którzy nie są zarejestrowani