South Park [propozycja]

Historyczne posty.
nayrod
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

South Park [propozycja]

Post autor: nayrod »

Z góry przepraszam jeżeli ten temat był już gdzieś poruszany, ale zastanawia mnie dlaczego South Park w wersji xvid asd skończył się na pierwszym sezonie, z tego co wiem napisy są do pozostałych sezonów. Dlatego też składam prośbę o wydanie serialu South Park :grin:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Kiedyś nawet mnie to nawet bawiło - teraz jednak już losy Cartman'a i jego kumpli przestały mnie śmieszyć - dlatego osobiście nie jestem zainteresowany.
Obrazek When Dreams Come True...
Patryk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Patryk »

Nuda , kiedyś to może było fajne a teraz jest już chyba z 15 sezonów :?
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

W sumie nigdy SP nie oglądałem; teraz sobie z sieci osiedlowej zassałem 5 i 10 sezon i się zakochałem - najlepsza kreskówka jaką widziałem :D szczerze przyznam że leżę i kwiczę ze śmiechu na praktycznie każdym odcinku. Toteż pomyślałem że odnowię propozycję; stronka by tylko skorzystała gdyby to ktoś wrzucił.
Awatar użytkownika
Matthaios
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Matthaios »

Zgadzam się z Shedao Shai, serial jest niesamowity i w każdym odcinku poruszany jest ciekawy problem w przezabawny sposób. Jestem za wystawieniem wszystkich sezonów na stronie głównej. Strona na tym na pewno nie ucierpi, a może sporo zyskać.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2008, 19:45 przez Matthaios, łącznie zmieniany 1 raz.
TU może być TWOJA reklama :D
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Muszę przyznać że sam namiętnie oglądałem ten serial ale po 3 czy 4 sezonach przejadł mi się i nie miałem ochoty go dalej oglądać dlatego myślę żę wystawienie tych 13(czy ile ich tam jest) sezonów jest troche bez sensu skoro i tak wszystkiego raczej się nie obejrzy :?
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

obejrzalem na przestrzeni paru miesiecy 10 sezonow, a pozniej jedenasty...serial jest cudowny jak dla mnie...
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Gdybym tylko miał lepszy upload, to już dawno bym się zabrał za wszystkie sezony. SP oglądam od początku istnienia do dzisiaj (11 sezonów) pomimo widocznej zmiany na nieco mniej "outsiderski" klimat.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

ale ostatni odcinek 11 sezonu byl genialnym powrotem do przeszlosci...[za to trylogia nie w moim stylu]
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

ja jakoś nigdy nie byłem dość wytrwały żeby sciagać ten serialik. Za to sporo odcinków oglądałem na MTV (5 albo 6 sezon leci teraz) oraz ostatnio na Comedy Central troche ( 6 albo 7 sezon leci (??)). Pozatym na necie tez można sporo epków znaleźć. Serial genialny, wyśmiewają wszystko co się da... chcialbym SP zobacz na stronce w całości :) ...
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

podstawowa zasada - NIE OGLADAC POLSKIEJ WERSJI JEZYKOWEJ!
widzialem jeden odcinek, po czym nie zasmialem sie ani razu, mimo, ze ogladajac go pierwszy raz mialem ogromny ubaw
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

podstawowa zasada - NIE OGLADAC POLSKIEJ WERSJI JEZYKOWEJ!
cóż jak się niema co się lubi to się lubi co się ma.. a z braku innej wersji oglądam to. A Dubbing ujdzie w tłoku, pierwsze sezony były ostro drętwe bo byłyt dosc mocno ocenzurowane... teraz moim zdaniem z tym troche lepiej.
oczywiscie czasem na necie cos sobie w streamingu też obejrze w oryginalnej angielskiej wersji ;)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

ha, ruszyłem lawinę :D cieszy :)

a sam się podjarałem na tyle że już ściągam packa z wszystkimi sezonami - 27 gb, + 10 i 11 sezon, czyli koło 30 w sumie wyjdzie. Będzie co oglądać przed maturą :D
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Shedao Shai tez w podobnym edukacyjnie okresie widzialem i dobre skutki przynioslo...

moze jakas lista najlepszych odcinkow? wasze ulubione?
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Shedao Shai pisze:ściągam packa z wszystkimi sezonami - 27 gb, + 10 i 11 sezon, czyli koło 30 w sumie wyjdzie
Kiedyś pobierałem podobną paczkę i pomimo włączonego komputera 24h przez miesiąc pobrało się tylko 33% :oops: Życzę powodzenia
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Lisu, już 19,5% :)

dukekubas, na razie widziałem 5 sezon i kończę 10; najbardziej podobały mi się odcinki parodiujące World of Warcraft i Supernianię, a z 5tego bodajże 1 odcinek - jak Cartman uknuł intrygę, żeby ten chłopak co wcisnął mu swoje łonówki za 16$ zjadł swoich rodziców :D i ogólnie Towelie mnie rozwala.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

dukekubas, na razie widziałem 5 sezon i kończę 10; najbardziej podobały mi się odcinki parodiujące World of Warcraft i Supernianię, a z 5tego bodajże 1 odcinek - jak Cartman uknuł intrygę, żeby ten chłopak co wcisnął mu swoje łonówki za 16$ zjadł swoich rodziców i ogólnie Towelie mnie rozwala.
odcinka parodiującego "Supernianie" nie oglądąłem, ale ten o WoW był zajedwabisty :D:D:D (odcinek mozna obejrzec tu http://www.milanos.pl/video.php?cat=30&id=1675) . Nadmienie że odcinek o World of Warcraft został nagrodzony nagrodą Emmy za najlepszą animacje poniżej 1h czasu, wiec cos w tym musi być :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Shedao zapodaj mi na PW linka do tego torka z kompletem odcinkow to tez sobie pociagne
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

ta stronka już działa od jakiegoś czasu, choć były małe problemy z bufforowaniem odcinków, teraz już jest dobrze :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ