[mini] Devil's Whore,The

Przekonaj się, że to wcale nie nudy!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

W.BRYTANIA [mini] Devil's Whore,The

Post autor: asd »

obrazek

Historia siedemnastowiecznej Anglii przedstawiona z perspektywy Angeliki Fanshawe - arystokratki, która staje pośrodku konfliktu.
Miłość, zdrada, morderstwo, wojna i kraj rozdarty na części - zobacz to wszystko we wspaniałej, czteroczęściowej epickiej opowieści.

Pierwsza część niezła - świetny scenariusz, bardzo ciekawie opowiedziana historia, dopracowana sceneria i kostiumy - podobało mi się.

edit: sindar 2014
Obrazek When Dreams Come True...
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Chyba sie skusze :)
r4id3n
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: r4id3n »

Oj jakies niefortunne te screeny : ) Troszke zniechecaja do ogladania : D A na koncu trailera nazwa serialu to "The Devil's Mistress" hmmm : )
Awatar użytkownika
delta1908
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: The Shield

Re: [mini] Devil's Whore,The

Post autor: delta1908 »

Obejrzałem całość i uważam to za stratę czasu. Lubię seriale historyczne, ale ten był wyjątkowo nudny. Świetna gra aktorska, bo w końcu sporo znanych i uznanych brytyjskich aktorów (Andrea Riseborough, John Simm, Dominic West, Michael Fassbender, Tom Goodman-Hill, czy Peter Capaldi), ale to plus piękne widoczki (serial kręcono w RPA) jedyne dobre strony tej produkcji. Intrygi mało wyszukane, a podobno w tamtych czasach knuto na potęgę (tak przynajmniej jest w innych produkcjach, których akacja rozgrywa się w tych samych czasach). Tutaj jednak było to takie bez ikry. Niby było mnóstwo przewrotów, włącznie z obaleniem i ścięciem króla, ale wszystko bez jakiegoś polotu. Momentami czułem się jakbym oglądał teatr telewizji, gdzie tylko gadają i gadają, wyznają sobie miłość, bo wątków miłosnych mamy kilka, wszystkie przy udziale głównej bohaterki, zapewniają o swoim poparciu dla którejś ze stron konfliktu (akcja toczy się podczas wojny domowej w Anglii) albo wygłaszają swoje poglądy polityczne czy religijne.
Znużył mnie ten serial bardzo (momentami wręcz przysypiałem). Ze swojej strony nie polecam.
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Jest szansa na komplet napisów.
Lukmisz z Havenów wrzucił info o tłumaczeniu 1 odcinka na n24.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Po co? Przecież do dwóch pierwszych odcinków napisy już są..
Obrazek When Dreams Come True...
koperek23
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Ulubiony Serial: Vikings

Post autor: koperek23 »

Oj, cieszę się na możliwość obejrzenia całości. Proszę, jeśli to możliwe o dopasowanie do wersji mp4 (576p) - lepsza jakość niż xvid z 2008 roku... i DZIĘKI, będę czekać na napki !
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Kiedyś chciałem zobaczyć ale nie było napisów więc teraz jak się pojawią to dam mu szansę jak będę miał chwilę. Mimo niepochlebnych opinii.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ