[quote="Medeah"]Ja nie oglądałam jeszcze tego odcinka (4x03) - wolę poczekać na więcej, ale kiedyś przez przypadek trafiłam na 4 serię na AXN i widziałam
[spoiler]że jest jakiś nowy szef niestety..:([/spoiler]
A tak poza tym to kocham ten serial :smile:[/quote]
[spoiler]Nowy szef jest odkąd Jerry miał problemy z sercem czyli, o ile mnie pamieć nie myli końcówka 3 sezonu, Niestety po 4x04...[/spoiler]
A tak w ogóle to mój pierwszy spoiler - fajnie, że to działa :)
W sekrecie zdradzę, że 4x04 i 4x05 już na dniach ;)
Tam był już nowy szef, ale w tym odcinku, który widziałam przez przypadek był jeszcze jakiś inny (chyba Feinberg)... W pierwszej chwili nie bardzo przypadł mi do gustu, ale to była tylko krótka chwilka...
A co do sekretu - to jest to fantastyczna informacja Super, superr - strasznie się cieszę i dziękuję
[spoiler]Tam był już nowy szef, ale w tym odcinku, który widziałam przez przypadek był jeszcze jakiś inny (chyba Feinberg)... W pierwszej chwili nie bardzo przypadł mi do gustu, ale to była tylko krótka chwilka...[/spoiler]
A co do sekretu - to jest to fantastyczna informacja :smile: Super, superr - strasznie się cieszę i dziękuję :smile:
Tam był już nowy szef, ale w tym odcinku, który widziałam przez przypadek był jeszcze jakiś inny (chyba Feinberg)... W pierwszej chwili nie bardzo przypadł mi do gustu, ale to była tylko krótka chwilka...
Spoiler:
To nazwisko faktycznie pojawia się w 4x06 a po chwili robi się niezłe zamieszanie ;D
[quote="Medeah"][spoiler]Tam był już nowy szef, ale w tym odcinku, który widziałam przez przypadek był jeszcze jakiś inny (chyba Feinberg)... W pierwszej chwili nie bardzo przypadł mi do gustu, ale to była tylko krótka chwilka...[/spoiler][/quote]
[spoiler]To nazwisko faktycznie pojawia się w 4x06 a po chwili robi się niezłe zamieszanie ;D[/spoiler]
Ha! Właściwie dopiero teraz zauważyłem, że FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu! - To bardzo dobra wiadomośc, bo dotychczasowe cztery sezony miały ich tylko po trzynaście - będzie co oglądać.
Ha! Właściwie dopiero teraz zauważyłem, że FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu! - To bardzo dobra wiadomośc, bo dotychczasowe cztery sezony miały ich tylko po trzynaście - będzie co oglądać.
xvidasd pisze:Ha! Właściwie dopiero teraz zauważyłem, że FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu! - To bardzo dobra wiadomośc, bo dotychczasowe cztery sezony miały ich tylko po trzynaście - będzie co oglądać.
Dokładnie tak...
A co więcej mam kolejną fantastyczną wiadomość - powstanie sezon 6, który będzie liczył 18 odcinków:)
[quote="xvidasd"]Ha! Właściwie dopiero teraz zauważyłem, że FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu! - To bardzo dobra wiadomośc, bo dotychczasowe cztery sezony miały ich tylko po trzynaście - będzie co oglądać.[/quote]
Dokładnie tak... A co więcej mam kolejną fantastyczną wiadomość - powstanie sezon 6, który będzie liczył 18 odcinków:)