Unit, The

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie
youtube Warszawa

Post autor: An25driu »

The Unit Season4 Obrazek
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Jak dla mnie serial kończy się w odpowiednim momencie bez zbędnego przeciągania wątków. Choć lubię tematykę wojskową to czas się pożegnać z serialem, dzięki któremu trafiłem na waszą stronkę z serialami. Sezon 4 był strasznie nierówny były odcinki fajne jak i takie, które nic nie wnosiły do akcji.
Galadin
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Galadin »

Sezon 4 był bardzo przekombinowany, mimo to nadal trzymał dobry poziom. Podobno 20th Century Fox Television ma w planach kontynuację serialu. Mam taką nadzieję. Fajnie by było gdyby bardziej trzymali się stylu 1 i 2 sezonu.

PS. Są pogłoski, że serial nie będzie miał kontynuacji tak samo jak Jericho z powodu, że za bardzo weszli w temat wojny domowej / wewnętrznych ataków na własny kraj / broni jądrowej / zamachów na prezydentów itd. Ile w tym prawdy to nie wiadomo, ale myślę że "tamci z góry" byliby zdolni uśmiercić ten serial jak i Jericho z tego właśnie powodu - daje ciekawe pomysły terrorystom.
Ciekawe czy mogliby zakazać pisania Clancy'emu...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ