Wiadomo, że seriale kręci się dla kasy, ale tym powrotem Sary, to już przekraczają granice dobrego smaku. Nie wiem dokąd zmierzają z takimi pomysłami. Mam nadzieje, że to tylko jeden z głupich pomysłów, który nie zostanie zrealizowany.
Wiadomo, że seriale kręci się dla kasy, ale tym powrotem Sary, to już przekraczają granice dobrego smaku. Nie wiem dokąd zmierzają z takimi pomysłami. Mam nadzieje, że to tylko jeden z głupich pomysłów, który nie zostanie zrealizowany.
haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never!
Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach!
wlasnie bylo w ktoryms odcinku ze slyszal, a nie widzial :/
[quote="atathoth"][spoiler]haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never! Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach![/spoiler][/quote]
wlasnie bylo w ktoryms odcinku ze slyszal, a nie widzial :/
"Premiera 4 sezonu Prison Break na antenie FOX będzie miała miejsca wcześniej, bo już 25 sierpnia 2008r. o godzinie 21:00 (czas polski: 26 sierpień 2008r. godzina 3:00). Na przygody Scofielda fani muszą czekać godzinę dłużej, a to za sprawą popularnego serialu TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES, który przyciąga wielką rzesze odbiorców. Kto wie może te zmiany wpłyną pozytywnie na oglądalność Prison Break-a. To jeszcze nie wszystko! Prison Break powraca w wielkim stylu, bo zobaczymy dwa epizody (4x01 Scylla i 4x02). " - źródło prison.org.pl
a więc poczekać jeszcze trochę przyjdzie mimo wszystko chciałbym zobaczyć jak to się skończy ...
"Premiera 4 sezonu Prison Break na antenie FOX będzie miała miejsca wcześniej, bo już 25 sierpnia 2008r. o godzinie 21:00 (czas polski: 26 sierpień 2008r. godzina 3:00). Na przygody Scofielda fani muszą czekać godzinę dłużej, a to za sprawą popularnego serialu TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES, który przyciąga wielką rzesze odbiorców. Kto wie może te zmiany wpłyną pozytywnie na oglądalność Prison Break-a. To jeszcze nie wszystko! Prison Break powraca w wielkim stylu, bo zobaczymy dwa epizody (4x01 Scylla i 4x02). " - źródło prison.org.pl
a więc poczekać jeszcze trochę przyjdzie mimo wszystko chciałbym zobaczyć jak to się skończy ...
Pojawiły się 2 nowe zwiastuny 4 serii dla chętnych linki na youtube! [spoiler] http://www.youtube.com/watch?v=7sw14-E-Mew&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qjD9iO8gV9U&feature=related [/spoiler]
ja juz zapomniałąm na czym się skończyło...
wątpie by po takiej przerwie serial znowu przyciągnął tylu widzów, co przed strajkiem i w ogóle przed trzecim sezonem
:x
ja juz zapomniałąm na czym się skończyło... wątpie by po takiej przerwie serial znowu przyciągnął tylu widzów, co przed strajkiem i w ogóle przed trzecim sezonem :x
zaraz, zaraz... sezon trzeci miał tylko 13 odcinków - to juz koniec sezonu czy przerwa?
Wybaczcie ale kompletnie nie interesuję sie już tym serialem...
zaraz, zaraz... sezon trzeci miał tylko 13 odcinków - to juz koniec sezonu czy przerwa? Wybaczcie ale kompletnie nie interesuję sie już tym serialem...
Koniec 3 serii i będzie następna seria. A co do "przerwy" to nie rozumiem bo to raczej była normalna przerwa jak zwykle pomiędzy sezonami. Im krótsza tym według mnie gorzej dla widza bo w krótkim czasie nic dobrego zrobić się nie da:D
Koniec 3 serii i będzie następna seria. A co do "przerwy" to nie rozumiem bo to raczej była normalna przerwa jak zwykle pomiędzy sezonami. Im krótsza tym według mnie gorzej dla widza bo w krótkim czasie nic dobrego zrobić się nie da:D
13 odcinków i koniec sezonu, który mógł by byc również koncem PB. Ja tam jednak sie ciesze ze 4 sezon bedzie i to juz niedługo m.in. dlatego ze jestem ciekaw
13 odcinków i koniec sezonu, który mógł by byc również koncem PB. Ja tam jednak sie ciesze ze 4 sezon bedzie i to juz niedługo m.in. dlatego ze jestem ciekaw[spoiler] W jaki sposób do serielu przywrócą Sarę[/spoiler]
Ale to [spoiler]ożywienie Sary[/spoiler] będzie tandetne... Już to czuję... Mogą spieprzyć cały sezon, w którym motywem powinna być zemsta za [spoiler]jej śmierć[/spoiler], a tu takie kwiatek. :/
ja pewnie bede ogladal, ale nie wyczekuje tego 4 sezonu jakos specjalnie
[quote="dominogal"] Ja tam jednak sie ciesze ze 4 sezon bedzie i to juz niedługo m.in. dlatego ze jestem ciekaw[spoiler] W jaki sposób do serielu przywrócą Sarę[/spoiler][/quote]
[spoiler]tak naprawde to jej nie zabili tylko im uciekła ;p [/spoiler]
w 4 sezonie ma byc sara... a start 1 wrzesnia i to z dwoma epkami xD jezeli te dwa epki mnie zawioda na PB juz nie bede patrzyl :/ Zeby miz tego mody na sukces nie zrobili
w 4 sezonie ma byc sara... a start 1 wrzesnia i to z dwoma epkami xD jezeli te dwa epki mnie zawioda na PB juz nie bede patrzyl :/ Zeby miz tego mody na sukces nie zrobili