Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert
Kochani! To była kwestia czasu kiedy w końcu nadejdzie ten dzień, który będzie tym ostatnim... Dziękuję Wszystkim za udział w tym całym przedsięwzięciu przez te wszystkie lata...
10.03.2012 obecny serwis zostanie wyłączony i nie wróci już w tej postaci....
Nie, oczywiście nie znaczy to, że kończymy działalność.... xvidasd.com powróci jednak trochę odmieniony...
Najprawdopodobniej gdzieś po tygodniu nieobecności.
Za wszelkie niedogodności przepraszamy.
10.03.2012 obecny serwis zostanie wyłączony i nie wróci już w tej postaci....
Nie, oczywiście nie znaczy to, że kończymy działalność.... xvidasd.com powróci jednak trochę odmieniony...
Najprawdopodobniej gdzieś po tygodniu nieobecności.
Za wszelkie niedogodności przepraszamy.

-
asd
-
Expert
Re: uwagi dotyczące funkcjonowania serwisu.
15/16.03.2012 Witam ponownie "w nowym wcieleniu"!
Po wielu perturbacjach i zmianach serwis pomalutku wraca do swojej działalności...
Niewiele brakowało a wszystkie dane uległy by zniszczeniu - aż mi się gorrrąąco zrobiło - na szczęście mam w zwyczaju robić po kilka zapasowych - uff. OD TERAZ MOŻNA JUŻ SPOKOJNIE PISAĆ !!!!!!!!!
Jeśli ktoś napisał posta w międzyczasie (kiedy forum było nieoficjalne otwarte) - został on stracony za co przepraszam - startujemy z bazą taką jak była w dniu oficjalnego zamknięcia.
Z założenia serwis ma od dzisiaj do zaoferowania nie tylko pliki i forum ale i aktywny portal, którego rozwój powierzam w WASZE ręce! To jak będzie się dalej rozwijał i jakie funkcje będą w nim dodawane zależy więc od WAS.
Kilka podstawowych zmian:
1."Userbars", które są na głównej to seriale, którymi obecnie się zajmujemy.
2.Dział "Nowości" na Forum zostaje zamknięty - od teraz jeśli usłyszałeś o jakimś nowym serialu, chciałbyś, żeby był on w (XviD asd) zamiast tworzyć temat na forum po prostu stwórz artykuł (musisz być zalogowany aby dodawać artykuły) klikając w Napisz artykuł na głównej stronie portalu (prawy dolny róg).
3.Dodaj premierę do kalendarza - tak jak w starym kalendarzu każdy może dodać premierę - to bardzo pomocna funkcja.
4.Napisz artykuł - to także miejsce na PL scenę - zamierzasz coś tłumaczyć? - śmiało pochwal się i napisz o tym artykuł!
5.KAŻDY kto napotka na ciekawy trailer, zdjęcia czy informację może napisać swój własny artykuł - nawet jeśli jeszcze nigdy tego nie robił - nie trzeba się obawiać - wszystkie artykuły są moderowane i sprawdzane
Jeszcze raz zapraszam do czynnego uczestnictwa w nowym serwisie!!
PS:Zdaję sobie sprawę, że obecnie Forum wygląda jak jeden wielki "krzak" i sporo starych funkcji (spoiler, youtube, itp.) jeszcze w nim nie działa, ale chciałem jak najszybciej oddać go do użytku - wszystkie te błędy zostaną naprawione - przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Witam więc serdecznie i zapraszam do aktywnego uczestnictwa!
Po wielu perturbacjach i zmianach serwis pomalutku wraca do swojej działalności...
Niewiele brakowało a wszystkie dane uległy by zniszczeniu - aż mi się gorrrąąco zrobiło - na szczęście mam w zwyczaju robić po kilka zapasowych - uff. OD TERAZ MOŻNA JUŻ SPOKOJNIE PISAĆ !!!!!!!!!
Jeśli ktoś napisał posta w międzyczasie (kiedy forum było nieoficjalne otwarte) - został on stracony za co przepraszam - startujemy z bazą taką jak była w dniu oficjalnego zamknięcia.
Z założenia serwis ma od dzisiaj do zaoferowania nie tylko pliki i forum ale i aktywny portal, którego rozwój powierzam w WASZE ręce! To jak będzie się dalej rozwijał i jakie funkcje będą w nim dodawane zależy więc od WAS.
Kilka podstawowych zmian:
1."Userbars", które są na głównej to seriale, którymi obecnie się zajmujemy.
2.Dział "Nowości" na Forum zostaje zamknięty - od teraz jeśli usłyszałeś o jakimś nowym serialu, chciałbyś, żeby był on w (XviD asd) zamiast tworzyć temat na forum po prostu stwórz artykuł (musisz być zalogowany aby dodawać artykuły) klikając w Napisz artykuł na głównej stronie portalu (prawy dolny róg).
3.Dodaj premierę do kalendarza - tak jak w starym kalendarzu każdy może dodać premierę - to bardzo pomocna funkcja.
4.Napisz artykuł - to także miejsce na PL scenę - zamierzasz coś tłumaczyć? - śmiało pochwal się i napisz o tym artykuł!
5.KAŻDY kto napotka na ciekawy trailer, zdjęcia czy informację może napisać swój własny artykuł - nawet jeśli jeszcze nigdy tego nie robił - nie trzeba się obawiać - wszystkie artykuły są moderowane i sprawdzane

Jeszcze raz zapraszam do czynnego uczestnictwa w nowym serwisie!!
PS:Zdaję sobie sprawę, że obecnie Forum wygląda jak jeden wielki "krzak" i sporo starych funkcji (spoiler, youtube, itp.) jeszcze w nim nie działa, ale chciałem jak najszybciej oddać go do użytku - wszystkie te błędy zostaną naprawione - przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Witam więc serdecznie i zapraszam do aktywnego uczestnictwa!

-
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
Re: uwagi dotyczące funkcjonowania serwisu.
Witam ponownie na nowy odświeżonym starym forum.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Uwagi dotyczące funkcjonowania serwisu.
wow zmiany na plus (choć zmian bardzo nie lubię;))
Świetny pomysł z pokazaniem jak serwis wyglądał w poprzednich wcieleniach, ciągle mam sentyment do pierwszej wersji jak xvidasd się rodziło, aż się łezka w oku kręci
Świetny pomysł z pokazaniem jak serwis wyglądał w poprzednich wcieleniach, ciągle mam sentyment do pierwszej wersji jak xvidasd się rodziło, aż się łezka w oku kręci
-
Wskaż do odpowiedzi
Mam problem ponieważ kiedy chce wejść w jakiś temat w większośći pokazuje mi się że nie mam uprawnień. Pamiętam że kilka dni temu ktoś poruszał ten temat ale teraz "nie mam uprawnień" żeby go przyczytać dokładnie.
help....
help....
-
asd
-
Expert
Problem naprawiony - teraz powinno być ok.
Ktoś jeszcze ma problemy z uprawnieniami/ nie widzi jakiegoś działu? nie ma dostępu?
Ktoś jeszcze ma problemy z uprawnieniami/ nie widzi jakiegoś działu? nie ma dostępu?

-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
Jak to mówią, nic nie jest stałe, stałe są tylko zmiany
.
Powoli trzeba to wszystko ogarnąć.

Powoli trzeba to wszystko ogarnąć.
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Hurra! Serwis wraca do normalnego funkcjonowania, będę mógł przestać czytać książki 
Z dostępem już nie mam problemów, co do "wszystko-widzenia" to nie jestem pewien, z tego względu że nie do końca to wiem co widzieć powinienem![:]](./images/smilies/krzywy.gif)

Z dostępem już nie mam problemów, co do "wszystko-widzenia" to nie jestem pewien, z tego względu że nie do końca to wiem co widzieć powinienem
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ignorance is a virtue.
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Ahhh! Nie podoba mi się że zamiast starego "Skąd" pod avatarem mamy teraz "Lokalizacja" 

Ignorance is a virtue.
-
Yugi_2142
- Kontakt:
...i nie podoba mi się że posty napisane krótko po sobie nie łączą się w jeden, jak na starej wersji forum 
...i coś jest nie tak z godziną ...ale to może tak tylko u mnie :roll:

...i coś jest nie tak z godziną ...ale to może tak tylko u mnie :roll:
Ignorance is a virtue.
-
Wskaż do odpowiedzi
godzinę zmień sobie w panelu użytkownika zakładka ustawienia na UTC+1 czas środkowoeuropejski 
czy będzie RSS w Download Zone??? a może jest tylko ja nie umiem znaleźć

czy będzie RSS w Download Zone??? a może jest tylko ja nie umiem znaleźć

-
asd
-
Expert
Wszystko jak na starym forum poza działem Expert - na razie niedostępny.Yugi_2142 pisze:(...)z tego względu że nie do końca to wiem co widzieć powinienem
-- 16.03.2012 19:57 --
Zmień u siebie na: "Wracających Litwinów"

-- 16.03.2012 19:58 --
U mnie tam posty się łączą ;p hehe
-- 16.03.2012 19:58 --
RSS będzie ale jak się trochę ogarnę

-
Yugi_2142
- Kontakt:
"Lokacja wracających Litwinów"... to nie ma sensu... nie byłoby prościej zmienić na dla całego forum opis niż mi wymyślać nowy?

Ale przynajmniej ustawiłem godzinę i wygląda też na to że widzę wszytko co mam widzieć...
-- 16.03.2012 20:33 --
.. i nawet posty się już łączą. Elegancko![:]](./images/smilies/krzywy.gif)

Ale przynajmniej ustawiłem godzinę i wygląda też na to że widzę wszytko co mam widzieć...
-- 16.03.2012 20:33 --
.. i nawet posty się już łączą. Elegancko
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ignorance is a virtue.
-
najphil
- Kontakt:
Ja mam tylko wątpliwości do ikonek przy działach na forum. Nie jestem wstanie odróżnić, w którym dziale napisano coś nowego.

-
asd
-
Expert
To te z tymi kółeczkami ale faktycznie na głównej "kółeczek" nie ma...
Jutro zmienię styl bo dziś mi klawiatura padła
Jutro zmienię styl bo dziś mi klawiatura padła

-
Yugi_2142
- Kontakt:
Najphil trafnie zauważył ten problem z ikonami. Mnie też to trochę zdezorientowało, lecz szybko zacząłem korzystać z funkcji "nowe posty". Nie przyszło mi do głowy aby o tym tu pisać, gdyż pomyślałem że to kwestia przyzwyczajenia się do nowego layoutu...
Ignorance is a virtue.
-
asd
-
Expert
A co sądzicie o takiej kolorystyce? Oczywiście każdy w swoim profilu może przywrócić sobie tamten styl...

-
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
wygląda ciekawie na pierwszy rzut oka, w nocy nie będzie razić w oczy 

„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer