xvidasd pisze:
Chodzi o pokazanie jego słabości - to co teraz sobą reprezentuje ewidentnie do niego nie pasuje jak i do scenariusza. Jest dokładnie tak samo jak wtedy, kiedy pucował wozy i pisał wiersze pamiętacie?
A wszystko po to, żeby zapewne pokazac jak znowu spada na samo dno i się otrząsa...
Czyli jedynym rozwiązaniem dla niego jest powrót do picia? Dopiero wtedy jest fajny?
Jakoś trudno mi uwierzyć, że właśnie o to chodzi... :roll:
Jak na razie - ciągle abstynencja... Ciekawe co scenarzyści wymyślili :smt028
[quote="xvidasd"] Chodzi o pokazanie jego słabości - to co teraz sobą reprezentuje ewidentnie do niego nie pasuje jak i do scenariusza. Jest dokładnie tak samo jak wtedy, kiedy pucował wozy i pisał wiersze pamiętacie? :D
A wszystko po to, żeby zapewne pokazac jak znowu spada na samo dno i się otrząsa...[/quote]
Czyli jedynym rozwiązaniem dla niego jest powrót do picia? Dopiero wtedy jest fajny? Jakoś trudno mi uwierzyć, że właśnie o to chodzi... :roll: Jak na razie - ciągle abstynencja... Ciekawe co scenarzyści wymyślili :smt028
Wszystko wskazuje właśnie na to, że tak ana81.
Bez Tego Tommy jest jakbyby na prochah uspokajających - nie jest sobą.
Szacun za to, że i tak długo wytrzymał ale ja jednak będę trzymał się zasad analogicznych do tego jakie ma wujek Teddy:
- Jesteś tu by zerwać z uzależnieniem od alkoholu?
- Oh, pewnie, ze tak. |Zrobię przerwę na 30 dni.
Nie mogę się jej doczekać.
- Więc, Teddy, chodzi o więcej niż 30 dni.
Chodzi o bycie trzeźwym do końca życia.
- Oh, nie, nie, nie. Ja...
Jestem tu by się oczyścić,
no wiesz, naładować akumulatory.
Bycie trzeźwym do końca życia?
Kto do cholery chciał by to zrobić?
Wszystko wskazuje właśnie na to, że tak [b]ana81[/b]. Bez Tego Tommy jest jakbyby na prochah uspokajających - nie jest sobą. Szacun za to, że i tak długo wytrzymał ale ja jednak będę trzymał się zasad analogicznych do tego jakie ma wujek Teddy:
[i]- Jesteś tu by zerwać z uzależnieniem od alkoholu? - Oh, pewnie, ze tak. |Zrobię przerwę na 30 dni. Nie mogę się jej doczekać. - Więc, Teddy, chodzi o więcej niż 30 dni. Chodzi o bycie trzeźwym do końca życia. - Oh, nie, nie, nie. Ja... Jestem tu by się oczyścić, no wiesz, naładować akumulatory. Bycie trzeźwym do końca życia? Kto do cholery chciał by to zrobić?[/i]
Właśnie dopiero teraz, po długiej przerwie oglądnąłem powyższy odcinek...
Rescue Me jak zawsze w formie! - świetny odcinek
Po długim okresie Tommy
Spoiler:
w końcu sięgnął po alkochol... - czy powróci do pijaństwa?
Wątpię - coś jakby w nim pękło - jego wyznania do "młodego" wywarło na mnie ogromne wrażenie - czy w końcu Tommy sie odnajdzie? Czy uda mu się ułożyć jakoś jego "zasrane" życie? - czekam z ogromną niecierpliwością na kolejne odcinki...
Właśnie dopiero teraz, po długiej przerwie oglądnąłem powyższy odcinek... Rescue Me jak zawsze w formie! - świetny odcinek
Po długim okresie Tommy [spoiler]w końcu sięgnął po alkochol... - czy powróci do pijaństwa?[/spoiler] Wątpię - coś jakby w nim pękło - jego wyznania do "młodego" wywarło na mnie ogromne wrażenie - czy w końcu Tommy sie odnajdzie? Czy uda mu się ułożyć jakoś jego "zasrane" życie? - czekam z ogromną niecierpliwością na kolejne odcinki...
Nie wytrzymałem i nadrobiłem zaległe odcinki do 5x22 w 350
Musze przyznać ze nie czesto spotyka sie serial ktory po 5 sezonach trzyma poziom a nawet staje sie lepszy
UWAGA spojlery dotycza odcinkow ktorych nie ma jeszcze w wersji ASD
Spoiler:
Tommy nie tylko powroci do picia ale pociagnie za soba innych nawet swojego sponsora
Nie wytrzymałem i nadrobiłem zaległe odcinki do 5x22 w 350 Musze przyznać ze nie czesto spotyka sie serial ktory po 5 sezonach trzyma poziom a nawet staje sie lepszy :)
UWAGA spojlery dotycza odcinkow ktorych nie ma jeszcze w wersji ASD [spoiler]Tommy nie tylko powroci do picia ale pociagnie za soba innych :D nawet swojego sponsora[/spoiler]
i dodatkowo [spoiler]Na koncu 4 sezonu znowu ktos umrze[/spoiler]
Koniec był zapowiadany juz wcześniej jedyne co mnie wkurzyło to to ze tylko 19 odcinków zostało i chcą to przeciągać do 2011. Rozumiem ze 10 lat po ataku ale mogli chociaz zrobić 2 porządne sezony a nie 10 odcinków w 2010 i 9 w 2011. Szczególnie ze Rescue Me cieszy sie wysoką oglądalnością
Miejmy nadzieje ze Denis Leary nie spocznie na laurach i po policjantach oraz strażakach zabierze się za nowy serial
Koniec był zapowiadany juz wcześniej jedyne co mnie wkurzyło to to ze tylko 19 odcinków zostało i chcą to przeciągać do 2011. Rozumiem ze 10 lat po ataku ale mogli chociaz zrobić 2 porządne sezony a nie 10 odcinków w 2010 i 9 w 2011. Szczególnie ze Rescue Me cieszy sie wysoką oglądalnością
Miejmy nadzieje ze Denis Leary nie spocznie na laurach i po policjantach oraz strażakach zabierze się za nowy serial
[quote="ndb"]Miejmy nadzieje ze Denis Leary nie spocznie na laurach i po policjantach oraz strażakach zabierze się za nowy serial [/quote] Ciekawe... Teraz lekarze czy np. politycy, a może wojsko:)
no do konca 4 sezonu są 4 odcinki, a tu nawet 5 sezon sie juz skonczyl z rekordową ilościa 22 odcinkow. szkoda że taki fajny serial tkwi w nicości a takie gowna jak V czy flash forward mają napisy 2 dni po premierze :/
no do konca 4 sezonu są 4 odcinki, a tu nawet 5 sezon sie juz skonczyl z rekordową ilościa 22 odcinkow. szkoda że taki fajny serial tkwi w nicości a takie gowna jak V czy flash forward mają napisy 2 dni po premierze :/
No niestety również nie mogę tego przeboleć ale już nic więcej nie mogę zrobić. To i tak dzięki temu, że sie nim zainteresowałem mamy już tyle przetłumaczone. Obiecałem sobie, że już więcej nikogo nie będę molestował o tłumaczenie.
No niestety również nie mogę tego przeboleć ale już nic więcej nie mogę zrobić. To i tak dzięki temu, że sie nim zainteresowałem mamy już tyle przetłumaczone. Obiecałem sobie, że już więcej nikogo nie będę molestował o tłumaczenie.