Ostatnie 2 odcinki są, w moim przekonaniu, znacznie lepsze od poprzednich. Już zaczynałem się obawiać, że serial traci formę. Mam nadzieję, że ta zwyżkowa (pod względem jakościowym) tendencja się utrzyma.
W sumie, to nie pogardziłbym też jakimś wyraźniejszym "motywem przewodnim" sezonu...
Ostatnie 2 odcinki są, w moim przekonaniu, znacznie lepsze od poprzednich. Już zaczynałem się obawiać, że serial traci formę. Mam nadzieję, że ta zwyżkowa (pod względem jakościowym) tendencja się utrzyma.
W sumie, to nie pogardziłbym też jakimś wyraźniejszym "motywem przewodnim" sezonu...
Ja oglądam, wygląda na to że serial wraca na właściwe tory, naprawdę podobały mi się ostatnie epy. Do poganiania Cię Merlin_, nikt się nie wyrywa bo albo jest na forum na tyle długo by wiedzieć że tu się w taki sposób nie postępuje, albo jest zbyt zajęty oglądaniem czego innego po ostatnim wysypie seriali
Ja oglądam, wygląda na to że serial wraca na właściwe tory, naprawdę podobały mi się ostatnie epy. Do poganiania Cię [b]Merlin_[/b], nikt się nie wyrywa bo albo jest na forum na tyle długo by wiedzieć że tu się w taki sposób nie postępuje, albo jest zbyt zajęty oglądaniem czego innego po ostatnim wysypie seriali :D
No tak zgadza się, ale istnieje różnica pomiędzy poganianiem a nieśmiałym zapytaniem co jest dozwolone
Po prostu zastanawiam się czy jest sens wystawiania w kontekście kolejnego sezonu.
No tak zgadza się, ale istnieje różnica pomiędzy poganianiem a nieśmiałym zapytaniem co jest dozwolone :) Po prostu zastanawiam się czy jest sens wystawiania w kontekście kolejnego sezonu.
HIMYM to serial który zdążył już sobie wyrobić markę, tak jak House czy Lost, przez co spora grupa forumowiczów, ze mną włącznie, będzie go oglądać do upadłego niezależnie od wahań poziomu. IMO z tego względu kolejny sezon powinien się na forum pojawić, jeśli nie po odcinku to tak jak teraz w paczkach po kilka.
HIMYM to serial który zdążył już sobie wyrobić markę, tak jak House czy Lost, przez co spora grupa forumowiczów, ze mną włącznie, będzie go oglądać do upadłego niezależnie od wahań poziomu. IMO z tego względu kolejny sezon powinien się na forum pojawić, jeśli nie po odcinku to tak jak teraz w paczkach po kilka.
A mnie denerwują najbardziej te tygodniowe przerwy w emisji... jakich pełno w tym sezonie HIMYM
Kurde, niedługo koniec sezonu i znowu będzie trzeba czekać i czekać na nowe odcinki :/
A mnie denerwują najbardziej te tygodniowe przerwy w emisji... jakich pełno w tym sezonie HIMYM ;) Kurde, niedługo koniec sezonu i znowu będzie trzeba czekać i czekać na nowe odcinki :/
Mógłby ktoś wstawić jeszcze raz odcinek 5x18 bo się zagapiłem:) i wcześniej go nie sciągnąłem a jest on wstawiony na www.load2all.com a tym serwerem sa obecnie jakieś problemy? z góry dziekuje
Mógłby ktoś wstawić jeszcze raz odcinek 5x18 bo się zagapiłem:) i wcześniej go nie sciągnąłem a jest on wstawiony na www.load2all.com a tym serwerem sa obecnie jakieś problemy? z góry dziekuje