hehe ja juz mam dość polskiej popularności... nie wstydzę sie że Polką jestem, ale na pewno było mi łatwiej że na Polkę nie wyglądam. cóż, nie da się zabronic ludziom wyjeżdżać, ale opinie na jaką nam zapracowali rodacy w Londynie...
hehe ja juz mam dość polskiej popularności... nie wstydzę sie że Polką jestem, ale na pewno było mi łatwiej że na Polkę nie wyglądam. cóż, nie da się zabronic ludziom wyjeżdżać, ale opinie na jaką nam zapracowali rodacy w Londynie... :P
Tak - bardzo przyjemnie się oglądało jednak trochę nie spodobał mi się główny motyw:
Spoiler:
Jakiś tajemniczy gość zadaje sobie tyle trudu i wydaje taką ilość pieniędzy tylko po to, żeby dopaść Westena?
Wygląda na to, że Westen jest cenniejszy i lepiej chroniony niż Obama...
Tak - bardzo przyjemnie się oglądało jednak trochę nie spodobał mi się główny motyw:
[spoiler]Jakiś tajemniczy gość zadaje sobie tyle trudu i wydaje taką ilość pieniędzy tylko po to, żeby dopaść Westena? Wygląda na to, że Westen jest cenniejszy i lepiej chroniony niż Obama...[/spoiler]
Westena wywieźli gdzieś i tera będzie zabijał na zlecenie zobaczymy ?, Michael ma miękkie serce mógł sprzątnąć kierownika i tego kolesia co chciał go zabić.
I po sezonie [spoiler]Westena wywieźli gdzieś i tera będzie zabijał na zlecenie zobaczymy ?, Michael ma miękkie serce mógł sprzątnąć kierownika i tego kolesia co chciał go zabić.[/spoiler]
Dobra końcówka sezonu, a szczególnie ostatnie kilkadziesiąt sekund, poczułem dreszczyk emocji, gdy
Spoiler:
Mike szedł tak skuty, w tych ciemnych korytarzach
Czy myślicie, że może być zmiana kursu serialu na bardziej mroczny? Takie miałem przez chwilę wrażenie, ale jakoś mi się nie wydaję, bo zupełnie by się zmieniła koncepcja serialu.
Pozostańmy, więc na tym co teraz jest, co nas cieszy i nam się podoba. ; )
Dobra końcówka sezonu, a szczególnie ostatnie kilkadziesiąt sekund, poczułem dreszczyk emocji, gdy [spoiler]Mike szedł tak skuty, w tych ciemnych korytarzach[/spoiler]
Czy myślicie, że może być zmiana kursu serialu na bardziej mroczny? Takie miałem przez chwilę wrażenie, ale jakoś mi się nie wydaję, bo zupełnie by się zmieniła koncepcja serialu. Pozostańmy, więc na tym co teraz jest, co nas cieszy i nam się podoba. ; )
Nie no na pewno nie zmienią konwencji - Westenowi po prostu "dobrze z oczu patrzy" a jak dodamy do tego zabawnego Axa+Miami to nie wyobrażam sobie, żeby nagle serial miał obrócić się o 180 stopni.
Zakończenie podobne jak pierwszego (drugiego?) sezonu wtedy kiedy wjechał autem do ciężarówki - też była wielka niewiadoma a w sumie to wróciło do tego samego
[spoiler]Nie no na pewno nie zmienią konwencji - Westenowi po prostu "dobrze z oczu patrzy" a jak dodamy do tego zabawnego Axa+Miami to nie wyobrażam sobie, żeby nagle serial miał obrócić się o 180 stopni.
Zakończenie podobne jak pierwszego (drugiego?) sezonu wtedy kiedy wjechał autem do ciężarówki - też była wielka niewiadoma a w sumie to wróciło do tego samego :)[/spoiler]
Niedawno zaczełem sobie oglądać Burn Notice,
Z początku serial nieprzypadł mi zbyt do gustu (głównie przez muzyke), ale z ep na ep vyło lepiej i lepiej aż teraz to prawie mistrcostwo świata
A co do dwóch ostacnich odcików
Spoiler:
Nie spodziewałem się śmieci Girloy'a .
Już myślałem, że matka Micheala pójdzie siedzieć, ale całe szczęście nie .
Ciekawa była postać szalenie 'zabawnego' Simona, co nie?
Zastanawia mnie gdzie wylądował Weston, czy to więńzienie?
Niedawno zaczełem sobie oglądać Burn Notice, :smile: Z początku serial nieprzypadł mi zbyt do gustu (głównie przez muzyke), ale z ep na ep vyło lepiej i lepiej aż teraz to prawie mistrcostwo świata :salut:
A co do dwóch ostacnich odcików [spoiler]Nie spodziewałem się śmieci Girloy'a . Już myślałem, że matka Micheala pójdzie siedzieć, ale całe szczęście nie :) . Ciekawa była postać szalenie 'zabawnego' Simona, co nie? Zastanawia mnie gdzie wylądował Weston, czy to więńzienie? :scratch: [/spoiler]
AreQ_BAH pisze:O - o nim faktycznie zapomniałem A więc jest to jedyna faktycznie potwierdzona śmierć kogoś z rąk Mickeala w serialu.
Dzięki za przypomnienie.
A ostatni odcinek 2 sezonu? Tam przecież (37 minuta) "dobija" Victora (no chyba, że to się nie liczy)
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 12:48 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
[quote="djjasiek"][quote]Nie, powiedz kiedy kogoś zabił[/quote]
[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=FoMS3lEI2uE[/spoiler][/quote] [quote="AreQ_BAH"]O - o nim faktycznie zapomniałem :-) A więc jest to jedyna faktycznie potwierdzona śmierć kogoś z rąk Mickeala w serialu. Dzięki za przypomnienie.[/quote] [spoiler][code]A ostatni odcinek 2 sezonu? Tam przecież (37 minuta) "dobija" Victora (no chyba, że to się nie liczy)[/code][/spoiler]