[quote="xvidasd"]Powiedz lepiej: lubisz kiedy ... co??[/quote] Jak ktoś trochę na polskim uważał lub zna twórczość muzyczną Pana Żebrowskiego będzie wiedział :P
Piotrek lat 25, studiowałem w Szczecinie, teraz przebywam w rodzinnym mieście i tam pracuję. U mnie się zaczęło od jakiegoś serialu ściągniętego torrentem z sieci z waszym logiem. Jak dobrze pamiętam pierwszym z waszej strony było "The Unit", a później już poszło.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2010, 15:03 przez mick22, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek lat 25, studiowałem w Szczecinie, teraz przebywam w rodzinnym mieście i tam pracuję. U mnie się zaczęło od jakiegoś serialu ściągniętego torrentem z sieci z waszym logiem. Jak dobrze pamiętam pierwszym z waszej strony było "The Unit", a później już poszło.
[quote="xvidasd"]PS: dziewięć lat temu to ja już do szkoły nie chodziłem :P[/quote] Tetmajer tworzył na przełomie XIX i XX wieku, więc jednak powinno być za Twoich czasów w szkole, nie wnikając jakie to czasy były :P (zamierzchłe;) )
Jestem ze Stroną od samego momentu powstania. Kiedyś odwiedzałem Was częściej i nawet początkowo pod innym loginem to ja zaproponowałem dział "nowości - seriale, które się ciekawie zapowiadają"... Obecnie, po narodzinach synka, czasu mam już znaaacznie mniej i tylko czasami Tu zaglądam. Strona rozrosła się niewiarygodnie. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Jestem ze Stroną od samego momentu powstania. Kiedyś odwiedzałem Was częściej i nawet początkowo pod innym loginem to ja zaproponowałem dział "nowości - seriale, które się ciekawie zapowiadają"... Obecnie, po narodzinach synka, czasu mam już znaaacznie mniej i tylko czasami Tu zaglądam. Strona rozrosła się niewiarygodnie. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :]
Witam,
co prawda nie odwiedzam Was zbyt często, ale zawsze znajduję tego czego szukam. A szukam zawsze Desperate Housewives, bo wciągnęła mnie żona
Uwielbiam IT Crowd (szkoda, że tak mało tego powstało) i Rome...
Witam, co prawda nie odwiedzam Was zbyt często, ale zawsze znajduję tego czego szukam. A szukam zawsze Desperate Housewives, bo wciągnęła mnie żona ;) Uwielbiam IT Crowd (szkoda, że tak mało tego powstało) i Rome...
Witam wszystkich fanów seriali. Mam na imię Łukasz. Stronę odwiedzam od kilku ładnych lat. Moje ulubione seriale to Rome, The Shield, True Blood i House.
P.S Pozdrawiam wszystkich którzy poświęcają swój czas, by udostępniać nam nowe odcinki.
Witam wszystkich fanów seriali. Mam na imię Łukasz. Stronę odwiedzam od kilku ładnych lat. Moje ulubione seriale to Rome, The Shield, True Blood i House. P.S Pozdrawiam wszystkich którzy poświęcają swój czas, by udostępniać nam nowe odcinki.
Witam. Liczę sobie 26 wiosen. Jestem fanem klimatów sci-fi, a w szczególności wszystkiego co jest związane ze światem Gwiezdnych Wojen. Taki ze mnie lekki fanboy
Witam. Liczę sobie 26 wiosen. Jestem fanem klimatów sci-fi, a w szczególności wszystkiego co jest związane ze światem Gwiezdnych Wojen. Taki ze mnie lekki fanboy ;)
Witam, jestem Maciek, wreszcie udało mi się zarejestrować na forum ufff.
Dużo wybrzydzam, mało co mi się podoba, uwielbiam cięższe klimaty jak Six Feet Under, The Wire, Deadwood czy In Treatment ale też nie gardzę fajnie zrealizowaną lżejszą produkcją jak np. Scrubs. Nie cierpię Supernaturals i tego typu sci-fi i fantasy, ble :-P
Witam, jestem Maciek, wreszcie udało mi się zarejestrować na forum ufff. Dużo wybrzydzam, mało co mi się podoba, uwielbiam cięższe klimaty jak Six Feet Under, The Wire, Deadwood czy In Treatment ale też nie gardzę fajnie zrealizowaną lżejszą produkcją jak np. Scrubs. Nie cierpię Supernaturals i tego typu sci-fi i fantasy, ble :-P
Witam, jestem Daniel lubię głównie seriale SF typu SG-1 Star Trek BG i podobne w miare możliwości czasowych staram sie byc na bierząco z House MD How I Met your Mother i Two and half. Bardzo mi sie podoba to forum jest idealne dla serialowiczów
Pozdrawiam
Witam, jestem Daniel lubię głównie seriale SF typu SG-1 Star Trek BG i podobne w miare możliwości czasowych staram sie byc na bierząco z House MD How I Met your Mother i Two and half. Bardzo mi sie podoba to forum jest idealne dla serialowiczów :D Pozdrawiam
Witam mam na imię Łukasz pochodzę ze Zgierza na stałe mieszkam w Wielkiej Brytanii. Moją pasją są komputery, sport i seriale kryminalne. Pozdrawiam wszystkich.
Witam mam na imię Łukasz pochodzę ze Zgierza na stałe mieszkam w Wielkiej Brytanii. Moją pasją są komputery, sport i seriale kryminalne. Pozdrawiam wszystkich.
Witajcie , mam na imię Agnieszka .Od paru lat ,dzięki wam,w nałogu serialowym. Łatwiej chyba byłoby wymienić czego nie widziałam ...oglądam prawie wszystko :oops: :roll:
Witajcie , mam na imię Agnieszka .Od paru lat ,dzięki wam,w nałogu serialowym. Łatwiej chyba byłoby wymienić czego nie widziałam ...oglądam prawie wszystko :oops: :roll: