Szybko nadrobiłem zaległości serialowe w przypadku Two and a Half Men i oczywiście się nie zawiodłem.
Z pewnością nie był to najlepszy sezon z dotychczasowych, ale wciąż dla mnie bardzo śmieszny.
Żaden z fanów serialu nie powinien być moim zdaniem rozczarowany ostatnim sezonem. Alan, Jake i Charlie tego tercetu nie jest dla mnie nikt w stanie zastąpić.
Wciąż jest to mój ulubiony serial, jedyny, którego część sezonów oglądałem dwukrotnie. Polecam i czekam na przyszły sezon ; )
Szybko nadrobiłem zaległości serialowe w przypadku Two and a Half Men i oczywiście się nie zawiodłem.
Z pewnością nie był to najlepszy sezon z dotychczasowych, ale wciąż dla mnie bardzo śmieszny. Żaden z fanów serialu nie powinien być moim zdaniem rozczarowany ostatnim sezonem. Alan, Jake i Charlie tego tercetu nie jest dla mnie nikt w stanie zastąpić.
Wciąż jest to mój ulubiony serial, jedyny, którego część sezonów oglądałem dwukrotnie. Polecam i czekam na przyszły sezon ; )
Rozwalanie każdego związku Charliego nie jest już śmieszne a sam bohater jest coraz bardziej nudniejszy i wygląda jakby mu się już nie chciało grać w tym serialu. Chleje non stop i czasami zatrudnia panie za kasę aby odgrywały rolę jego ukochanej Chelsea. Powinni dać już sobie z tym spokój i w końcu połączyć go z Chelsea.
Na głównego ogiera wyrasta chyba Jake Te panienki wymykające się z jego pokoju. Chłopak nie dbający o higienę i nie mający kasy zalicza non stop trójkąciki ? W wypadku Charliego to nic dziwnego ale w przypadku tej chodzącej bomby ekologicznej ?
Alan jak to Alan. W końcu znajduje ładną kobitę z domem i synem który IQ ma na takim samym poziomie co Jake i co robi ?
Niech twórcy wezmą się do roboty bo na razie są to najgorsze odcinki
[spoiler] Rozwalanie każdego związku Charliego nie jest już śmieszne a sam bohater jest coraz bardziej nudniejszy i wygląda jakby mu się już nie chciało grać w tym serialu. Chleje non stop i czasami zatrudnia panie za kasę aby odgrywały rolę jego ukochanej Chelsea. Powinni dać już sobie z tym spokój i w końcu połączyć go z Chelsea.
Na głównego ogiera wyrasta chyba Jake :D Te panienki wymykające się z jego pokoju. Chłopak nie dbający o higienę i nie mający kasy zalicza non stop trójkąciki ? W wypadku Charliego to nic dziwnego ale w przypadku tej chodzącej bomby ekologicznej ?
Alan jak to Alan. W końcu znajduje ładną kobitę z domem i synem który IQ ma na takim samym poziomie co Jake i co robi ?
Niech twórcy wezmą się do roboty bo na razie są to najgorsze odcinki :(
Serial został przedłużony o 7 lat -do 2021 roku.
Ostro pojechali. Sam nie wiem czy to dobry pomysł?
Obecna seria nie jest najlepsza.
Ciekawe o co dokładnie chodzi?
Bo nie sądzę żeby kręcili kolejne sezony przez tyle lat czy zachowanie praw do serialu?
Serial został przedłużony o 7 lat -do 2021 roku. Ostro pojechali. Sam nie wiem czy to dobry pomysł? Obecna seria nie jest najlepsza. Ciekawe o co dokładnie chodzi? Bo nie sądzę żeby kręcili kolejne sezony przez tyle lat czy zachowanie praw do serialu?
Poczytaj dokładnie newsa na hatak.pl to zrozumiesz. Tam ładnie napisali o co chodzi ze szczegółami. Serial nie dostał nowych sezonów, tylko z tego co zrozumiałem, będzie emitowany do tego roku (z powtórkami itd, więcej w newsie).
A co do obecnego sezonu, poprzedni był trochę słabszy, ale obecny znów udowadnia że to najlepszy serial komediowy. Najlepszy.
Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Poczytaj dokładnie newsa na hatak.pl to zrozumiesz. Tam ładnie napisali o co chodzi ze szczegółami. Serial nie dostał nowych sezonów, tylko z tego co zrozumiałem, będzie emitowany do tego roku (z powtórkami itd, więcej w newsie).
A co do obecnego sezonu, poprzedni był trochę słabszy, ale obecny znów udowadnia że to najlepszy serial komediowy. Najlepszy. Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.