Burn Notice
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
- youtube Warszawa
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Wow! Tak szybko? 
I to 2 sezony mają umówione?!
Oby tylko nie robili tych beznadziejnych przerw na pół roku w środku sezonu...
Ale poza tym: jupi!

I to 2 sezony mają umówione?!

Oby tylko nie robili tych beznadziejnych przerw na pół roku w środku sezonu...
Ale poza tym: jupi!

Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
Wskaż do odpowiedzi
Mnie Burn Notice zaczął się trochę nudzić w trakcie trzeciego sezonu. Poszczególne odcinki nie są złe, ale przydałby się bardziej rozbudowany wątek główny. Niby coś tam się dzieje, ale jeśli przyszłoby uporządkować poszczególne wydarzenia, to okazałoby się, że tak naprawdę nic konkretnego się nie zdarzyło.
Np.
A tak generalnie to serial mi się podoba 
Tylko żeby wymyślili coś nowego, świeżego i wciągającego w czwartym sezonie...
Np.
Spoiler:

Tylko żeby wymyślili coś nowego, świeżego i wciągającego w czwartym sezonie...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Nowy sezon taki jak cały serial:
Nie wiem jak wy, ale ja wciąż z przyjemnością oglądam Burn Notice!:)
Nie mówię, ze nie było rewelacyjnych odcinków, bo były(np. ten gdy Mike wciela się w postać Diabła). Lecz główną charakterystyką tego serialu jest to, że większość odcinków trzyma ten b.dobry poziom. Rzadko zahacza o geniusz, ale tak samo rzadko zahacza o miernotę.xvidasd pisze:nie rewelacyjny - raczej taki jak zwykle (czyli bardzo dobry).
Nie wiem jak wy, ale ja wciąż z przyjemnością oglądam Burn Notice!:)
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
I nie jesteś w tym odosobniony, spiderpp.
Odcinek z diabłem był świetny, ale najbardziej mi się podoba w tym serialu to, że jest w nim zawsze jakiś śmieszny tekst albo sytuacja - zupełnie jak w prawdziwym życiu (co niestety jest rzadkością w serialach akcji - scenariusze muszą im pisać ponuraki
).
Odcinek z diabłem był świetny, ale najbardziej mi się podoba w tym serialu to, że jest w nim zawsze jakiś śmieszny tekst albo sytuacja - zupełnie jak w prawdziwym życiu (co niestety jest rzadkością w serialach akcji - scenariusze muszą im pisać ponuraki

Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
***ENG***

***PL***
***ENG***
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
A dla mnie nowy sezon jest jakby lekkim zaskoczeniem. Do tej pory wydawał mi się zbyt schematyczny i czasami nudnawy. W tym sezonie zauważyłem jakby nieco większe połączenie między sobą kolejnych odcinków a sprawy "odcinkowe" też są moim zdaniem ciut lepsze niż do tej pory. Przy końcówce ostatniego sezonu zastanawiałem się, czy dalej go oglądać, teraz jestem pewny, że oglądać go muszę - coraz bardziej mi się podoba. Ciekawe czemu tak późno
...sam nie wiem

-
Wskaż do odpowiedzi
Przed przerwą w emisji już trochę skomplikowali wydarzenia w serialu. Przede wszystkim główny wątek trochę już jest zbytnio naciągany, troszkę go za mocną jak dla mnie komplikują. Mnie bardziej przyciągają do Burn Notice te pojedyncze zadania w każdym odcinku niż wątek główny.
Ale tak z ciekawości kto waszym zdaniem
Ale tak z ciekawości kto waszym zdaniem
Spoiler:
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
xhejn
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Głowny wątek trzyma się kupy jak zwykle.... czyli prawie się nie trzyma. O ile w poprzednich seriach można było zrozumieć pęd do oczyszczenia się z zarzutów, to teraźniejszy pomysł scenarzystów jest IMHO bardzo naciągany. No ale jest to tłumaczone dobrym serduszkiem św. Michała Westena od Aniołów, więc niech im będzie
Sprawę ratuje tu nowy bohater, który jakoś skleja główny wątek z całą resztą i jakby nie patrzeć ubarwia kolejne odcinki swoją obecnością
Całe moje marudzenie nie zmienia faktu, że to ciągle fajny zabijacz czasu i odstresowywacz, taka Drużyna A i McGyver w pigułce :bounce:

Całe moje marudzenie nie zmienia faktu, że to ciągle fajny zabijacz czasu i odstresowywacz, taka Drużyna A i McGyver w pigułce :bounce:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Małe info z hataka:

Ja z końcówką 4 sezonu czekam aż będą wszystkie odcinkiStacja USA dała zielone światło dla filmu telewizyjnego będącego prequelem serialu "Burn Notice".
Głównym bohaterem będzie postać grana w serialu przez Bruce'a Campbella. Gwiazda "Burn Notice", Jeffrey Donovan wyreżyseruje.
Obaj będą producentami wykonawczymi z Mikkelem Bondelsenem.
Premiera w 2011 roku.

-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert