Chuck
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Bo ja wiem... Mnie serial jeszcze nie spowszedniał; chociaż może to dlatego, że oglądam Chucka z dość dużymi przerwami między sezonami. Wiadomo przecież, że serial musi ewoluować - gdyby przez cztery sezony Chuck robił tylko maślane oczy do Sary, to dopiero byłoby nudne. Chociaż z drugiej strony, chyba faktycznie scenarzyści za bardzo skupili się na ich związku - wątek romantyczny jest jak dla mnie zdecydowanie za bardzo rozwinięty. A co do akcji w Buy More (moich ulubionych), to rzeczywiście jest ich teraz mniej, Jeffstera zresztą również, ale za to mamy... Misje z jego udziałem nie mają sobie równych... Świetnie, że stał się "bardziej pierwszoplanową" postacią.
Spoiler:
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
I pożegnaliśmy "Chucka"..
Wczoraj obejrzałem cały sezon finałowy i na końcu zrobiło mi się bardzo smutno, że już więcej nie będzie, tym bardziej, że to jeden z tych pierwszych seriali, które oglądałem od początku.
Sezon piąty jest bardzo fajny, sporo się dzieje, niekiedy kapitalne gościnne występy gwiazd mniejszych lub większych, obecnych i dawnych (BO!), dużo śmiechu, choć dużo osób narzekało, to ja w sumie nie wiem, czemu
A dwa ostatnie odcinki finałowe - ech, mnóstwo wzruszeń, sporo akcji, rewelacyjny ostatni występ Jeffstera (w ogóle wcześniejsza przemiana Jeffa i przezabawny "dzień świstaka" to perełki tego sezonu
), wcale nie cukierkowe zakończenie, generalnie - jeden z lepszych finałów serialu, jakie wiedziałem. Sporo nawiązań do pierwszego odcinka, trochę wspomnień - kurczę, to jednak pięć lat, można się było zżyć z bohaterami 
Po prawdzie, to zrobiła się luka, bo takiego serialu, przerysowana akcja plus humor, to w sumie nie ma. Coś powoli się kończy, niedługo "Desperated..", "House", a po prawdzie, niewiele z nowych rzeczy - przynajmniej mnie - tak wciągnęło.
I ciekawi mnie, w którą stroną potoczy się kariera aktorów, którzy przecież sprawdzili się świetnie.. Ostatnio Yvonne pojawiała się w "Killer Elite", fajnie by było zobaczyć jedną z najładniejszych bohaterek seriali w jakieś nowej, dobrej produkcji
Ech, któryś już odtwarzam sobie końcówkę...
Nikt, naprawdę nikt nie oglądał?

Sezon piąty jest bardzo fajny, sporo się dzieje, niekiedy kapitalne gościnne występy gwiazd mniejszych lub większych, obecnych i dawnych (BO!), dużo śmiechu, choć dużo osób narzekało, to ja w sumie nie wiem, czemu

Po prawdzie, to zrobiła się luka, bo takiego serialu, przerysowana akcja plus humor, to w sumie nie ma. Coś powoli się kończy, niedługo "Desperated..", "House", a po prawdzie, niewiele z nowych rzeczy - przynajmniej mnie - tak wciągnęło.
I ciekawi mnie, w którą stroną potoczy się kariera aktorów, którzy przecież sprawdzili się świetnie.. Ostatnio Yvonne pojawiała się w "Killer Elite", fajnie by było zobaczyć jedną z najładniejszych bohaterek seriali w jakieś nowej, dobrej produkcji

Ech, któryś już odtwarzam sobie końcówkę...

Nikt, naprawdę nikt nie oglądał?
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: Chuck
Oglądał, oglądał. Mam podobne odczucia do Ciebie... No może poza tym, że dla mnie piaty sezon był poniżej przeciętnej dla tego serialu, oczywiście były wyjątki. Występy gościnne przednie
Sezon trochę inny niż poprzednie i przez co inni mogli narzekać. Finał sezonu pozostawił pewien niesmak, bo ja naprawdę spodziewałem się cukierkowego zakończenia w chukowskim stylu, ale brak takowego nie znaczy że finał był zły... był bardzo nostalgiczny, bowiem retrospekcje, które wpletli do odcinka naprawdę mogły wzruszyć.
Niestety drugiego takiego serialu nie ma i pewnie nie będzie. Ale zawsze można obejrzeć jeszcze raz, a potem jeszcze raz

Niestety drugiego takiego serialu nie ma i pewnie nie będzie. Ale zawsze można obejrzeć jeszcze raz, a potem jeszcze raz

Oceń ten serial