A co to, moderacja ma prawo do dwóch strzałów, a reszta szaraczków tylko do jednego?
Najpierw sindi teraz jego koleżaneczka? A jak tak się nie da, to się zmieni regulamin, co?
A co to, moderacja ma prawo do dwóch strzałów, a reszta szaraczków tylko do jednego? Najpierw sindi teraz jego koleżaneczka? A jak tak się nie da, to się zmieni regulamin, co?
Musisz działać jak mężczyzna, nie jak chłopiec.
Chłopiec składa kości swoich kolegów...
i ożywia małe kotki ku swej uciesze.
To co innego.
To życie kobiety. Ludzkie życie.
By je przywrócić, musisz odebrać życie.
Z rozwagą musisz wybrać życie, które odbierzesz.
Tak postępują tacy, jak my.
Musisz działać jak mężczyzna, nie jak chłopiec. Chłopiec składa kości swoich kolegów... i ożywia małe kotki ku swej uciesze. To co innego. To życie kobiety. Ludzkie życie. By je przywrócić, musisz odebrać życie. Z rozwagą musisz wybrać życie, które odbierzesz. Tak postępują tacy, jak my.
Punktacja nie jest zniesiona, tylko ja udowadniam delcie, że w całej zabawie, nie punkt jest dla mnie najważniejszy, bo delta snuje jakieś przypuszczenia, że modzi sobie życie ułatwiają. To, sobie punktu nie dopisałam, i tyle.
[spoiler][code] ********** PUNKTACJA: ********** 01. delta - 12 pkt. 02. sindar - 11 pkt. 03. joana - 5 pkt. --. sserialnik - 5 pkt 05. Yugi_2142 - 1 pkt **********[/code][/spoiler] sserialnik - dodałam Ci już punkt za Carnivale. :)
Punktacja nie jest zniesiona, tylko ja udowadniam delcie, że w całej zabawie, nie punkt jest dla mnie najważniejszy, bo delta snuje jakieś przypuszczenia, że modzi sobie życie ułatwiają. :D To, sobie punktu nie dopisałam, i tyle.
To mój dom.
Ale nikogo tam nie mam.
Nikogo i nic.
Nie, to nieprawda.
Umiesz czytać.
Ładnie mówić.
Masz ładną buzię.
Nie musisz być kurwą.
Możesz być kimś lepszym.
To mój dom. Ale nikogo tam nie mam. Nikogo i nic. Nie, to nieprawda. Umiesz czytać. Ładnie mówić. Masz ładną buzię. Nie musisz być kurwą. Możesz być kimś lepszym.
Powiem wprost, panie Campbell.
Wypuść pan więźniów.
Poproszę tylko raz.
Jeśli to groźba,|uznam że jej nie słyszałem.
Czy teraz pozwolisz tej pani i mnie|dokończyć kolację?
Zapamiętaj sobie:
jako dżentelmen|najpierw poprosiłem.
Powiem wprost, panie Campbell. Wypuść pan więźniów. Poproszę tylko raz. Jeśli to groźba,|uznam że jej nie słyszałem. Czy teraz pozwolisz tej pani i mnie|dokończyć kolację? Zapamiętaj sobie: jako dżentelmen|najpierw poprosiłem.