Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: fluid »

Saga pisze:roku konczę studzia na kierunki Zootechika
moja kobieta tez konczyla ta sama uczelnie i ten sam kierunek ale ona chyba miala specjalizacje zwierzeta hodowlane (musze sprawdzic bo pewny nie jestem )
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

fluid pisze:
Saga pisze:roku konczę studzia na kierunki Zootechika

moja kobieta tez konczyla ta sama uczelnie i ten sam kierunek ale ona chyba miala specjalizacje zwierzeta hodowlane (musze sprawdzic bo pewny nie jestem )
no proszę :D rzadko spotykam kogoś kto wie co to za kierunek :)
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

Paulina :)
Miejsce zamieszkania : Szczecin - od zawsze
Sytuacja życiowa ? ostatni (niestety) rok na Politechnice Szczecińskiej
Hobby => s-f zarówno książka , jaki i film/serial
Ulubior seiale: Blood Ties, Doctor Who, Dresden Files, SG1, SGA, Moonlight
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Hmmm, widzę, że na forum nareszcie zaczynają się odzywać laski xD Na razie naliczylem 5 ;p kobitki, dajcie znak, ze zyjecie :P
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

I mnie pasuje się wpisać.
Mam na imię Tomek - lat 21
Lokalizacja Sokołów Młp./Rzeszów
Obecnie studiuję Grafikę Komputerową.
Na stronkę trafiłem ... w zasadzie to już nie pamiętam jak tu trafiłem :twisted:
W każdym razie na tyle mnie ta zabawa wciągnęła że zostałem aż po dzień dzisiejszy a moja serialowa kolekcja wzbogaciła się o masę nowych pozycji.
Ulubione seriale: Stargate SG-1, Atlantis, Dexter, HIMYM, Frascape, BG i jeszcze wiele wiele innych, których nie wymienię z powodu mojego wrodzonego lenistwa,
Philemoon
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Philemoon »

Jestem kot Philemoon , lubię w miękkim fotelu pooglądać niezłe seriale - aktualnie Dextera i Heroes ale najlepszy jaki oglądałem to chyba Deadwood. Jeśli chodzi o doświadczenia z komuną to w chwili jej upadku byłem w wojsku,więc też się napatrzyłem.Pracuję,mam żonę i dzieci.A z muzyki - Misfits, Kennedys i podobne klimaty.Tyle
tartar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tartar »

kacperski pisze:Hmmm, widzę, że na forum nareszcie zaczynają się odzywać laski xD Na razie naliczylem 5 ;p kobitki, dajcie znak, ze zyjecie :P
5? a ja myślałam że na razie jest tylko 4... :)
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Wochniu »

Hmm.. więc widzę, że jestem jednym z młodszych na forum, ponieważ mój rocznik 92' powstał już po komunie z czego się cholernie cieszę ;)
Na imię mi Mateusz. Nick pochodzi od nazwiska, ale spodobał mi się wiec tak zostało ;) Od urodzenia mieszkam w Rybniku w woj. Śląskim. Na forum nowy - na stronce niekoniecznie. Kiedyś wchodziłem, ściągałem, zamykałem. Teraz chciałem się trochę poudzielać, a okazją do tego było nowe forum.
Uwielbiam książki. Najchętniej czytuje Fantasy i Sensacyjne. Moim ulubionym autorem jest Jacek Piekara i szczerze go polecam. Słucham rapu od kiedy pamiętam i od kiedy pamiętam oglądałem Anime (zacząłem w wieku 4 lat ;))
niedawno zająłem się Mangą i Serialami z czego szczególnie wciągnął mnie Heroes, Prison Break, Lost, The Unit, Rome.
To tyle o mnie
pozdrawiam
:)
chrisroi
Wskaż do odpowiedzi

siema

Post autor: chrisroi »

jestem chrisroi, 25 lat,poznań, nudząc sie kiedyś wpadlem na pomysl oglądana seriali..............i tak juz mi pozostalo........nie ogladam oczywiscie wszystkich....gustuje glownie w sci-fi
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Na imię mam Maciek. Urodziłem się i mieszkam w Łodzi (tylko bez pytań na którym morzu :P ). Pracuje sobie radośnie to tu to tam.
Wolny czas poświęcam na czytanie,gry i cierpienie w oczekiwaniu na następne odcinki "House M.D." i "Supernatural". Uwielbiam s-f , zarówno literaturę jak i seriale bądź filmy. Ulubiony pisarz R.Sheckley , geniusz zarówno w pomysłach jak i okraszaniu ich humorystycznymi zakończeniami , zwalającymi z nóg. Ulubione filmy: cykl "Aliens" wraz z wariacjami "AvP" oraz klasyk "Star Wars".
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Lord_Ace pisze:Urodziłem się i mieszkam w Łodzi
to juz 3 osoba z lodzi na tym forum
trzeba bedzie o jakims piwku kiedys pomyslec :alien:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
komtwo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: komtwo »

Na imię mi Jasiek, a mówią mi różnie :) ale sieciowo przyjęło się "komtwo". Mieszkam w Krakowie, gdzie się urodziłem i najprawdopodobniej będę jeszcze długo mieszkał. Lubie wieczorem oglądnąć sobie film/serial do snu - jakoś łatwiej zasypiam po tym. Uwielbiam filmy akcji jak również psychologiczne i te nie-hollywoodzkie. Nudę zwalczam przy pomocy Heroes of Might and Magic III (z dodatkiem WoG). Oglądam aktualnie PB, Dextera, Heroes, 4400 i przymierzam się do Weed.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

Bartek
szkole skonczylem
robie kurs barmanstwa
hobby nie mam
lubie Mode Na Sukces, i inne seriale sci-fi :P
Baniek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Baniek »

Witam:)

Jestem BANIEK. Mieszkam w dawnej przestępczej stolicy naszego kraju. Mam 24 lata, jestem na 3 roku ZiM, kierunek E-Biznes:) Obecnie szukam pracy. Jestem fanem wszystkiego co związane z komputeryzacją i internetem. No i oczywiście zagorzały fan seriali. Oglądam prawie wszystko co mi się wpadnie w ręce. Ostatnio obejrzane:
The Joey - mistrzostwo świata. Matt LeBlanc do tej roli jest stworzony :)
The Pretender - pamiętam kiedyś w tv, a teraz czekam aż się ściągnie drugi sezon, serial super.
The It Crowd - po prostu lubię angielski humor.
a tak to Prison Break, Weeds i Desperate House(ten akurat już dla samych aktorek;) ale chyba powoli skończę z nimi, bo już zaczynają mnie nudzić.
Na stronkę trafiłem gdzieś tak, chyba 2 lata temu jak dobrze pamiętam i zostałem z nią do dziś. Na forum mało się udzielałem ale mam nadzieje, że teraz to się zmieni. Mogłoby być więcej seriali o młodzieży takich jak The O.C., Gossip Girl czy One Tree Hill to taka moja myśl :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Mam na imię Beata. Rocznik odległy bo 67 ale duch młody. Kocham literature sc-fi, fantasy, ostatnio zaczytałam doszczętnie :D ( nie żartuję) Siewcę Wiatru M.J.Kossakowskiej i marzy mi sie film na podstawie tej książki. Seriale ogladam kiedy tylko mogę, zwłaszcza Sf :alien: . Fascynacja tą tematyką sięga prehistorycznych czasów, kiedy w telewizji ,w programie drugim puszczali serial Cosmos 1999- cudny był. Na stronę trafiłam poszukując SG-1, i tak zostało. Pozdrowienia z Kielc dla was wszystkich i wielkie thx dla admina :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

statnio zaczytałam doszczętnie Very Happy ( nie żartuję) Siewcę Wiatru M.J.Kossakowskiej i marzy mi sie film na podstawie tej książki.
mam takie same odczucie :D:D:D. w niedziele skonczyłem czytać Siewce też, i jest to jedna z najlepszych książek jakie wczytałem w tym roku :D. Mozna powiedziec że przed nim stawiam tylko "Cień Wiatru" Carlosa Ruiza Zafon, i "Trylogie Narrenturma" Sapkowskiego :D
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Jeśli podobał się wam Siewca Wiatru, to gorąco polecam także inną książkę Kossakowskiej - Ruda Sfora. Kawał porządnej lektury, moim zdaniem jeszcze lepszej niż Siewca. Kossakowska po prostu z książki na książkę operuje coraz lepszych warsztatem i mam nadzieję, że będzie dalej się tak rozwijała.

Wszyscy się przedstawiają, to i ja się przedstawię. ;) Na poprzednim forum siedziałem już grubo ponad rok i udało mi się wyseedować bodajże dwie pozycje pod logiem XvidASD, jednak w przyszłości możecie oczekiwać kolejnych. W każdym razie to nie będzie nic typowego - raczej mniej znane ciekawostki. No ale nie o tym mowa.

Mieszkam w Warszawie, jestem dosyć młodym człowiekiem. Ostatnio staram się działać na scenie e-sportowej, głównie jako redaktor, chociaż kilka razy zdarzyło mi się sędziować. Reprezentuje polski multiklan Wilda D-Link, a także pisuję do ZINu o grach, filmach i książka Playback.
Ogólnie interesuję się muzyką (zarówno biernie jak i bardziej czynnie - wiosła wszelkiej maści), uwielbiam ambitne i dobre o trochę "inne" filmy. Przepadam za twórczością Tarantino i Rodrigueza. Do tego książki, głównie thrillery, kryminały i szeroko pojęta fantastyka. Do moich ulubionych autorów należy m.in. wspomniana wyżej Kossakowska, a także Grzędowicz, Piekara, Koontz, bracia Strugaccy, Gaiman, no i Pilipiuk. Mógłbym więcej wymieniać, ale szkoda czasu ;)

To tyle, nie będę zanudzał ani się produkować, bo i tak nikt potem nie zechce przeczytać tego ;)
Pozdrawiam zarówno starych bywalców, jak i wszystkie nowe twarze!
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Przepadam za twórczością Tarantino i Rodrigueza. Do tego książki, głównie thrillery, kryminały i szeroko pojęta fantastyka. Do moich ulubionych autorów należy m.in. wspomniana wyżej Kossakowska, a także Grzędowicz
no to widze że ktoś z praktycznie identycznymi gustami jak moje sie znalazł :D
Tarantino jako reżyser jest znakomity (Rodriguez też, ale jednak Tarantino w moim odczuciu lepszy) wielokrotnie ogladalem wiekszosc jego filmów, szczególnie Pulp Fiction :D:D:D the best of the best 8)
Zapewne na święta sobie zafunduje Rudą Sfore Kossakowskiej, albo 2 tomy Zakonu Krańca Świata. No i czekam na 2 tom "Pana Lodowego Ogrodu" Grzędowicza (który według pogłosek ma sie ukazać w grudniu... pozyjemy zobaczymy...)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Wg strony Fabryki Słów Pan Lodowego Ogrodu t.II ma premierę w listopadzie, czyli w zasadzie już powinien być dostępny na rynku...
Też czekam na tę książkę, ponad dwa lata do zdecydowanie za dużo. Co prawda w międzyczasie Popiół i kurz zaspokoił po części mój głód, ale jednak wciąż łaknę kolejnych przygód Drakkainena :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

A ostrzeżenia też łakniecie? Za gadanie nie na temat? :wink:

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ