moja kobieta tez konczyla ta sama uczelnie i ten sam kierunek ale ona chyba miala specjalizacje zwierzeta hodowlane (musze sprawdzic bo pewny nie jestem )Saga pisze:roku konczę studzia na kierunki Zootechika
Przedstaw się nam :)
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
I mnie pasuje się wpisać.
Mam na imię Tomek - lat 21
Lokalizacja Sokołów Młp./Rzeszów
Obecnie studiuję Grafikę Komputerową.
Na stronkę trafiłem ... w zasadzie to już nie pamiętam jak tu trafiłem :twisted:
W każdym razie na tyle mnie ta zabawa wciągnęła że zostałem aż po dzień dzisiejszy a moja serialowa kolekcja wzbogaciła się o masę nowych pozycji.
Ulubione seriale: Stargate SG-1, Atlantis, Dexter, HIMYM, Frascape, BG i jeszcze wiele wiele innych, których nie wymienię z powodu mojego wrodzonego lenistwa,
Mam na imię Tomek - lat 21
Lokalizacja Sokołów Młp./Rzeszów
Obecnie studiuję Grafikę Komputerową.
Na stronkę trafiłem ... w zasadzie to już nie pamiętam jak tu trafiłem :twisted:
W każdym razie na tyle mnie ta zabawa wciągnęła że zostałem aż po dzień dzisiejszy a moja serialowa kolekcja wzbogaciła się o masę nowych pozycji.
Ulubione seriale: Stargate SG-1, Atlantis, Dexter, HIMYM, Frascape, BG i jeszcze wiele wiele innych, których nie wymienię z powodu mojego wrodzonego lenistwa,
-
Wskaż do odpowiedzi
Jestem kot Philemoon , lubię w miękkim fotelu pooglądać niezłe seriale - aktualnie Dextera i Heroes ale najlepszy jaki oglądałem to chyba Deadwood. Jeśli chodzi o doświadczenia z komuną to w chwili jej upadku byłem w wojsku,więc też się napatrzyłem.Pracuję,mam żonę i dzieci.A z muzyki - Misfits, Kennedys i podobne klimaty.Tyle
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hmm.. więc widzę, że jestem jednym z młodszych na forum, ponieważ mój rocznik 92' powstał już po komunie z czego się cholernie cieszę 
Na imię mi Mateusz. Nick pochodzi od nazwiska, ale spodobał mi się wiec tak zostało
Od urodzenia mieszkam w Rybniku w woj. Śląskim. Na forum nowy - na stronce niekoniecznie. Kiedyś wchodziłem, ściągałem, zamykałem. Teraz chciałem się trochę poudzielać, a okazją do tego było nowe forum.
Uwielbiam książki. Najchętniej czytuje Fantasy i Sensacyjne. Moim ulubionym autorem jest Jacek Piekara i szczerze go polecam. Słucham rapu od kiedy pamiętam i od kiedy pamiętam oglądałem Anime (zacząłem w wieku 4 lat
)
niedawno zająłem się Mangą i Serialami z czego szczególnie wciągnął mnie Heroes, Prison Break, Lost, The Unit, Rome.
To tyle o mnie
pozdrawiam

Na imię mi Mateusz. Nick pochodzi od nazwiska, ale spodobał mi się wiec tak zostało

Uwielbiam książki. Najchętniej czytuje Fantasy i Sensacyjne. Moim ulubionym autorem jest Jacek Piekara i szczerze go polecam. Słucham rapu od kiedy pamiętam i od kiedy pamiętam oglądałem Anime (zacząłem w wieku 4 lat

niedawno zająłem się Mangą i Serialami z czego szczególnie wciągnął mnie Heroes, Prison Break, Lost, The Unit, Rome.
To tyle o mnie
pozdrawiam

-
Wskaż do odpowiedzi
siema
jestem chrisroi, 25 lat,poznań, nudząc sie kiedyś wpadlem na pomysl oglądana seriali..............i tak juz mi pozostalo........nie ogladam oczywiscie wszystkich....gustuje glownie w sci-fi
-
Wskaż do odpowiedzi
Na imię mam Maciek. Urodziłem się i mieszkam w Łodzi (tylko bez pytań na którym morzu
). Pracuje sobie radośnie to tu to tam.
Wolny czas poświęcam na czytanie,gry i cierpienie w oczekiwaniu na następne odcinki "House M.D." i "Supernatural". Uwielbiam s-f , zarówno literaturę jak i seriale bądź filmy. Ulubiony pisarz R.Sheckley , geniusz zarówno w pomysłach jak i okraszaniu ich humorystycznymi zakończeniami , zwalającymi z nóg. Ulubione filmy: cykl "Aliens" wraz z wariacjami "AvP" oraz klasyk "Star Wars".

Wolny czas poświęcam na czytanie,gry i cierpienie w oczekiwaniu na następne odcinki "House M.D." i "Supernatural". Uwielbiam s-f , zarówno literaturę jak i seriale bądź filmy. Ulubiony pisarz R.Sheckley , geniusz zarówno w pomysłach jak i okraszaniu ich humorystycznymi zakończeniami , zwalającymi z nóg. Ulubione filmy: cykl "Aliens" wraz z wariacjami "AvP" oraz klasyk "Star Wars".
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Na imię mi Jasiek, a mówią mi różnie
ale sieciowo przyjęło się "komtwo". Mieszkam w Krakowie, gdzie się urodziłem i najprawdopodobniej będę jeszcze długo mieszkał. Lubie wieczorem oglądnąć sobie film/serial do snu - jakoś łatwiej zasypiam po tym. Uwielbiam filmy akcji jak również psychologiczne i te nie-hollywoodzkie. Nudę zwalczam przy pomocy Heroes of Might and Magic III (z dodatkiem WoG). Oglądam aktualnie PB, Dextera, Heroes, 4400 i przymierzam się do Weed.

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam:)
Jestem BANIEK. Mieszkam w dawnej przestępczej stolicy naszego kraju. Mam 24 lata, jestem na 3 roku ZiM, kierunek E-Biznes:) Obecnie szukam pracy. Jestem fanem wszystkiego co związane z komputeryzacją i internetem. No i oczywiście zagorzały fan seriali. Oglądam prawie wszystko co mi się wpadnie w ręce. Ostatnio obejrzane:
The Joey - mistrzostwo świata. Matt LeBlanc do tej roli jest stworzony
The Pretender - pamiętam kiedyś w tv, a teraz czekam aż się ściągnie drugi sezon, serial super.
The It Crowd - po prostu lubię angielski humor.
a tak to Prison Break, Weeds i Desperate House(ten akurat już dla samych aktorek;) ale chyba powoli skończę z nimi, bo już zaczynają mnie nudzić.
Na stronkę trafiłem gdzieś tak, chyba 2 lata temu jak dobrze pamiętam i zostałem z nią do dziś. Na forum mało się udzielałem ale mam nadzieje, że teraz to się zmieni. Mogłoby być więcej seriali o młodzieży takich jak The O.C., Gossip Girl czy One Tree Hill to taka moja myśl
Pozdrawiam
Jestem BANIEK. Mieszkam w dawnej przestępczej stolicy naszego kraju. Mam 24 lata, jestem na 3 roku ZiM, kierunek E-Biznes:) Obecnie szukam pracy. Jestem fanem wszystkiego co związane z komputeryzacją i internetem. No i oczywiście zagorzały fan seriali. Oglądam prawie wszystko co mi się wpadnie w ręce. Ostatnio obejrzane:
The Joey - mistrzostwo świata. Matt LeBlanc do tej roli jest stworzony

The Pretender - pamiętam kiedyś w tv, a teraz czekam aż się ściągnie drugi sezon, serial super.
The It Crowd - po prostu lubię angielski humor.
a tak to Prison Break, Weeds i Desperate House(ten akurat już dla samych aktorek;) ale chyba powoli skończę z nimi, bo już zaczynają mnie nudzić.
Na stronkę trafiłem gdzieś tak, chyba 2 lata temu jak dobrze pamiętam i zostałem z nią do dziś. Na forum mało się udzielałem ale mam nadzieje, że teraz to się zmieni. Mogłoby być więcej seriali o młodzieży takich jak The O.C., Gossip Girl czy One Tree Hill to taka moja myśl

Pozdrawiam

-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Mam na imię Beata. Rocznik odległy bo 67 ale duch młody. Kocham literature sc-fi, fantasy, ostatnio zaczytałam doszczętnie
( nie żartuję) Siewcę Wiatru M.J.Kossakowskiej i marzy mi sie film na podstawie tej książki. Seriale ogladam kiedy tylko mogę, zwłaszcza Sf
. Fascynacja tą tematyką sięga prehistorycznych czasów, kiedy w telewizji ,w programie drugim puszczali serial Cosmos 1999- cudny był. Na stronę trafiłam poszukując SG-1, i tak zostało. Pozdrowienia z Kielc dla was wszystkich i wielkie thx dla admina 

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
mam takie same odczuciestatnio zaczytałam doszczętnie Very Happy ( nie żartuję) Siewcę Wiatru M.J.Kossakowskiej i marzy mi sie film na podstawie tej książki.

-
Wskaż do odpowiedzi
Jeśli podobał się wam Siewca Wiatru, to gorąco polecam także inną książkę Kossakowskiej - Ruda Sfora. Kawał porządnej lektury, moim zdaniem jeszcze lepszej niż Siewca. Kossakowska po prostu z książki na książkę operuje coraz lepszych warsztatem i mam nadzieję, że będzie dalej się tak rozwijała.
Wszyscy się przedstawiają, to i ja się przedstawię.
Na poprzednim forum siedziałem już grubo ponad rok i udało mi się wyseedować bodajże dwie pozycje pod logiem XvidASD, jednak w przyszłości możecie oczekiwać kolejnych. W każdym razie to nie będzie nic typowego - raczej mniej znane ciekawostki. No ale nie o tym mowa.
Mieszkam w Warszawie, jestem dosyć młodym człowiekiem. Ostatnio staram się działać na scenie e-sportowej, głównie jako redaktor, chociaż kilka razy zdarzyło mi się sędziować. Reprezentuje polski multiklan Wilda D-Link, a także pisuję do ZINu o grach, filmach i książka Playback.
Ogólnie interesuję się muzyką (zarówno biernie jak i bardziej czynnie - wiosła wszelkiej maści), uwielbiam ambitne i dobre o trochę "inne" filmy. Przepadam za twórczością Tarantino i Rodrigueza. Do tego książki, głównie thrillery, kryminały i szeroko pojęta fantastyka. Do moich ulubionych autorów należy m.in. wspomniana wyżej Kossakowska, a także Grzędowicz, Piekara, Koontz, bracia Strugaccy, Gaiman, no i Pilipiuk. Mógłbym więcej wymieniać, ale szkoda czasu
To tyle, nie będę zanudzał ani się produkować, bo i tak nikt potem nie zechce przeczytać tego
Pozdrawiam zarówno starych bywalców, jak i wszystkie nowe twarze!
Wszyscy się przedstawiają, to i ja się przedstawię.

Mieszkam w Warszawie, jestem dosyć młodym człowiekiem. Ostatnio staram się działać na scenie e-sportowej, głównie jako redaktor, chociaż kilka razy zdarzyło mi się sędziować. Reprezentuje polski multiklan Wilda D-Link, a także pisuję do ZINu o grach, filmach i książka Playback.
Ogólnie interesuję się muzyką (zarówno biernie jak i bardziej czynnie - wiosła wszelkiej maści), uwielbiam ambitne i dobre o trochę "inne" filmy. Przepadam za twórczością Tarantino i Rodrigueza. Do tego książki, głównie thrillery, kryminały i szeroko pojęta fantastyka. Do moich ulubionych autorów należy m.in. wspomniana wyżej Kossakowska, a także Grzędowicz, Piekara, Koontz, bracia Strugaccy, Gaiman, no i Pilipiuk. Mógłbym więcej wymieniać, ale szkoda czasu

To tyle, nie będę zanudzał ani się produkować, bo i tak nikt potem nie zechce przeczytać tego

Pozdrawiam zarówno starych bywalców, jak i wszystkie nowe twarze!
-
Wskaż do odpowiedzi
no to widze że ktoś z praktycznie identycznymi gustami jak moje sie znalazłPrzepadam za twórczością Tarantino i Rodrigueza. Do tego książki, głównie thrillery, kryminały i szeroko pojęta fantastyka. Do moich ulubionych autorów należy m.in. wspomniana wyżej Kossakowska, a także Grzędowicz

Tarantino jako reżyser jest znakomity (Rodriguez też, ale jednak Tarantino w moim odczuciu lepszy) wielokrotnie ogladalem wiekszosc jego filmów, szczególnie Pulp Fiction

Zapewne na święta sobie zafunduje Rudą Sfore Kossakowskiej, albo 2 tomy Zakonu Krańca Świata. No i czekam na 2 tom "Pana Lodowego Ogrodu" Grzędowicza (który według pogłosek ma sie ukazać w grudniu... pozyjemy zobaczymy...)
-
Wskaż do odpowiedzi
Wg strony Fabryki Słów Pan Lodowego Ogrodu t.II ma premierę w listopadzie, czyli w zasadzie już powinien być dostępny na rynku...
Też czekam na tę książkę, ponad dwa lata do zdecydowanie za dużo. Co prawda w międzyczasie Popiół i kurz zaspokoił po części mój głód, ale jednak wciąż łaknę kolejnych przygód Drakkainena
Też czekam na tę książkę, ponad dwa lata do zdecydowanie za dużo. Co prawda w międzyczasie Popiół i kurz zaspokoił po części mój głód, ale jednak wciąż łaknę kolejnych przygód Drakkainena