My Own Worst Enemy

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Szkoda że nie ma kontynuacji, zwłaszcza po takim końcu 9tego epka... Dobry serial :)
Obrazek
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Dokładnie, szkoda że brak kontynuacji. Mimo wszytko fajnie sie oglądało.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja skończyłem właśnie oglądać. Bardzo mi się podobał, szkoda, że nie będzie nic więcej. To już drugi serial, który był bardzo dobry i moim zdaniem niepotrzebnie dostał cancela. Pierwszym był K-Ville.
Obrazek
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Jeszcze ja dorzucę opinie;p
Ogólnie na poczatku nie podobał mi sie za bardzo ale z odcinka na odcinek coraz lepszy, nie az tak dobry zeby ciagnac go nie wiadomo ile ale kilka odcinków zdecydowanie by sie jeszcze przydało;)
No i Slater swietny w tej roli!!;)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Zwłaszcza zakończenie jakieś wątku by się przydało :)
Niestety stacje cancelując dany serial nie myślą prawie nigdy o zakończeniu, tylko zdejmują i już :(
Trochę to bak szacunku dla tych co oglądali, nawet jeśli to nie jest zadowalająca ich ilość widzów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Ludzie no, za takie zakończenie to ktoś powinien przykładowo do pierdla pójść, jak można kończyć serial w takim momencie? Skandal.
Serial jest świetny, takie połączenie Jekylla i The Unit z Jackiem Bauerem w roli głównej :-p Bardzo mi się podobał, doskonała gra aktorska, zwłaszcza głównego aktora, ponadto serial wciąga. Cały czas coś działo, dużo akcji, fajne misje - po prostu świetny serial. Nie wiem jak można skasować taką perełkę! Byle badziewia puszczają dalej... niepojęte
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Oni nie skończyli serialu, nie było im dane, serial został anulowany w trakcie sezonu.
Bardzo nad tym ubolewam :(
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ