Ja skończyłem właśnie oglądać. Bardzo mi się podobał, szkoda, że nie będzie nic więcej. To już drugi serial, który był bardzo dobry i moim zdaniem niepotrzebnie dostał cancela. Pierwszym był K-Ville.
Ja skończyłem właśnie oglądać. Bardzo mi się podobał, szkoda, że nie będzie nic więcej. To już drugi serial, który był bardzo dobry i moim zdaniem niepotrzebnie dostał cancela. Pierwszym był K-Ville.
Jeszcze ja dorzucę opinie;p
Ogólnie na poczatku nie podobał mi sie za bardzo ale z odcinka na odcinek coraz lepszy, nie az tak dobry zeby ciagnac go nie wiadomo ile ale kilka odcinków zdecydowanie by sie jeszcze przydało;)
No i Slater swietny w tej roli!!;)
Jeszcze ja dorzucę opinie;p Ogólnie na poczatku nie podobał mi sie za bardzo ale z odcinka na odcinek coraz lepszy, nie az tak dobry zeby ciagnac go nie wiadomo ile ale kilka odcinków zdecydowanie by sie jeszcze przydało;) No i Slater swietny w tej roli!!;)
Zwłaszcza zakończenie jakieś wątku by się przydało
Niestety stacje cancelując dany serial nie myślą prawie nigdy o zakończeniu, tylko zdejmują i już
Trochę to bak szacunku dla tych co oglądali, nawet jeśli to nie jest zadowalająca ich ilość widzów.
Zwłaszcza zakończenie jakieś wątku by się przydało :) Niestety stacje cancelując dany serial nie myślą prawie nigdy o zakończeniu, tylko zdejmują i już :( Trochę to bak szacunku dla tych co oglądali, nawet jeśli to nie jest zadowalająca ich ilość widzów.
Ludzie no, za takie zakończenie to ktoś powinien przykładowo do pierdla pójść, jak można kończyć serial w takim momencie? Skandal.
Serial jest świetny, takie połączenie Jekylla i The Unit z Jackiem Bauerem w roli głównej Bardzo mi się podobał, doskonała gra aktorska, zwłaszcza głównego aktora, ponadto serial wciąga. Cały czas coś działo, dużo akcji, fajne misje - po prostu świetny serial. Nie wiem jak można skasować taką perełkę! Byle badziewia puszczają dalej... niepojęte
Ludzie no, za takie zakończenie to ktoś powinien przykładowo do pierdla pójść, jak można kończyć serial w takim momencie? Skandal. Serial jest świetny, takie połączenie Jekylla i The Unit z Jackiem Bauerem w roli głównej :-p Bardzo mi się podobał, doskonała gra aktorska, zwłaszcza głównego aktora, ponadto serial wciąga. Cały czas coś działo, dużo akcji, fajne misje - po prostu świetny serial. Nie wiem jak można skasować taką perełkę! Byle badziewia puszczają dalej... niepojęte