nick: Szedao, Szedziu, Szedzior
podpis: typowy humor szedzia
user: ma nierówno pod sufitem, alkoholik i stały bywalec 4chana... coz mozna powiedziec wiecej? : D
nick: Szedao, Szedziu, Szedzior :D avatar: jakas laska : P podpis: typowy humor szedzia user: ma nierówno pod sufitem, alkoholik i stały bywalec 4chana... coz mozna powiedziec wiecej? : D
nick: coś z imieniem albo nazwiskiem (?) a może pseudonim?
podpis: Within Temptation - Angels :cheers:
user: Aktywna na forum
nick: coś z imieniem albo nazwiskiem (?) a może pseudonim? avatar: Troche gotycki taki :D podpis: Within Temptation - Angels :cheers: user: Aktywna na forum
nick: mieszkaniec Helventii, to oczywiste
avatar: ma go wszędzie i zawsze - sam się tym chwalił swego czasu
podpis: okropny i wielki, bardzo mnie denerwuje, a właśnie go zmienił i usunął tę wstrętną tabelkę - reszta jest ok - słucha fajnej muzyki
user: bardzo sympatyczny i aktywny, dlatego się nie czepiałem podpisu - tej tabelki, której już nie ma
nick: mieszkaniec Helventii, to oczywiste ;) avatar: ma go wszędzie i zawsze - sam się tym chwalił swego czasu :) podpis: okropny i wielki, bardzo mnie denerwuje, a właśnie go zmienił i usunął tę wstrętną tabelkę - reszta jest ok - słucha fajnej muzyki :) user: bardzo sympatyczny i aktywny, dlatego się nie czepiałem podpisu - tej tabelki, której już nie ma :)
nick: kojarzy mi się z miastem w USA - Bostonem
avatar: klaun, nic nie mogę więcej dodac
podpis: Wiadmo co lubi, no i... słynny w wykonaniu Bostonq'a Spaced
user: kolega po fachu, bardzo skrupulatny, wylewny w pisaniu postów, sprawiedliwy w osądach
nick: kojarzy mi się z miastem w USA - Bostonem :) avatar: klaun, nic nie mogę więcej dodac :grin: podpis: Wiadmo co lubi, no i... słynny w wykonaniu Bostonq'a Spaced :) user: kolega po fachu, bardzo skrupulatny, wylewny w pisaniu postów, sprawiedliwy w osądach :)
nick: hm...pewnie powiązany z niezwykła historią;)
avatar: psio-kobiecy, czyli kobieta z psem
podpis: hobbystyczny, czyli sugerujący drugie zajęcie po serialach
user: fanka CSI i prau innych przyjemnych seriali.
nick: hm...pewnie powiązany z niezwykła historią;) avatar: psio-kobiecy, czyli kobieta z psem podpis: hobbystyczny, czyli sugerujący drugie zajęcie po serialach user: fanka CSI i prau innych przyjemnych seriali.
nick: imie bądz ksywka,
podpis: oglądam tylko Sare Connor, ale reszta to mniej więcej ta sama tematyka "czary mary",
user: lubi obserwowac
nick: imie bądz ksywka, avatar: nie ma, podpis: oglądam tylko Sare Connor, ale reszta to mniej więcej ta sama tematyka "czary mary", user: lubi obserwowac :grin:
piterkow pisze:nick: imie, pierwsza litera nazwiska, rok urodzenia?
avata: małpa xD
podpis: z tego zacząłem tylko oglądać SG-A
user: udziela się na forum
nick: Imię? Piotrek?
avatar: Główny bohater z Death note.
podpis: Coś po angielsku
user: Zarejestrował się dawno temu, ale nie kojarzę go z forum.
[quote="piterkow"]nick: imie, pierwsza litera nazwiska, rok urodzenia? avata: małpa xD podpis: z tego zacząłem tylko oglądać SG-A user: udziela się na forum[/quote] nick: Imię? Piotrek? avatar: Główny bohater z Death note. podpis: Coś po angielsku user: Zarejestrował się dawno temu, ale nie kojarzę go z forum.
nick - A gdzie Hela? Raczej nie od imienia.
podpis - Troche przydługi, lepiej rozdziel na dwie kolumny. Supernatural rządzi!
user - Nic nie wiem, nie widziałem.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
nick - A gdzie Hela? Raczej nie od imienia. avatar - Kto to? :D podpis - Troche przydługi, lepiej rozdziel na dwie kolumny. Supernatural rządzi! user - Nic nie wiem, nie widziałem.
nick: co to cebo znaczy to nie wiem
avatar: za cmentarzami nie przepadam. Trochę kojarzy mi się z metaliką xD
podpis: hmm...prisonbreak, robin.... no te dwa są fajne
user: pomocny^^
nick: co to cebo znaczy to nie wiem ;P avatar: za cmentarzami nie przepadam. Trochę kojarzy mi się z metaliką xD podpis: hmm...prisonbreak, robin.... no te dwa są fajne :D user: pomocny^^ ;)